Under Løkke som statsminister steg antallet af ikke-vestlige med næsten 100.000 personer

https://admin-a4.blizzload.com/medier/artikler/163/163913/l__kkefyr-top.jpg

De politiske kommentatorer skriver politiske nekrologer over Lars Løkke Rasmussen, efter han har trukket sig som formand for Venstre. Han roses i høje toner for at være fader til kommunalreformen i 2007 og en stor reform af efterlønnen i 2011. Det følgende nævnes imidlertid ikke med ét ord.

Lars Løkke var statsminister 5. april 2009 – 3. oktober 2011 og igen i perioden 28. juni 2015 – 27. juni 2019.

Mens han sad på posten som regeringsleder, så steg antallet af ikke-vestlige i alt med 93.843 personer: Der var en stigning på 19.260 i den første periode og en stigning på 74.583 i hans anden periode. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

Hvad kommer til at præge Danmark mest: Næsten 100.000 ekstra ikke-vestlige personer eller kommunalreformen?
Man skal vist være politisk kommentator for at svare forkert på det spørgsmål.

Artiklen er opdateret den 25. juni 2020.

5 thoughts on “Under Løkke som statsminister steg antallet af ikke-vestlige med næsten 100.000 personer

 1. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 31. august 2019 / 20:31

  “Løkkes” motto er jo også – “går den, så går den”!
  Det er der blot en del vælgere, der endnu ikke har opdaget. Trist. Men et faktum. Det viste jo valgresultatet d. 5. juni.

  Like

 2. Henning Jensen 1. september 2019 / 04:28

  Lars Løkke valgte selv måden han ville forlade formandsposten på, og at det ikke var “kønt” var helt hans egen skyld.
  Men hvad så nu? Er vi så heldige at han er blevet så fornærmet at han også forlader Venstre og dansk politik? Eller vil han fortsat sidde og skade Danmark, medens han suger til sig selv alt det han plejer at evne?
  Han burde være mandfolk nok til at pakke alt sit kluns sammen og flytte ned til sit elskede Marrakech sammen med hele familien. Han kunne måske tilligemed få fingre i det samme beløb man nu betaler “flygtninge” for at rejse hjem, og det må da friste ham?

  Like

 3. M.S. Carstens 1. september 2019 / 15:25

  Oven i de knap 100.000 tilkomne ikke-vestlige under Løkkes efterladenskaber, skal vi tillægge de x? millioner der er på vej, med Marrakesh underskriften i baglommen. Til stor glæde for Mete Frederiksen, rød blog og RV.

  Jeg har, bedst muligt, fulgt med i MSMs fremstillinger af Lars Løkke Landsforræders “gode” og dårlige efterladenskaber. Men ikke e´n eneste gang har nogen nævnt Marrakech-underskriften med bare e´t eneste ord!
  – end skønt alle som en længst har (/påbegyndt) underkastet sig medie-afsnittets censurklausuler.

  Derfor har jeg ikke de ringeste forhåbninger til, at noget skulle kunne ændre Venstre stort, for ingen MSM tør åbenbart ytre sig om den førte politik, når det gælder buddene på de nye topfolk i Venstre. Og med den/de som er nævnt som mulige efterfølgere, ser jeg desværre ikke noget nyt i den politiske retning -> det er levebrødspolitikkernes kamp mod hinanden det drejer sig om, langt mere end politikkernes kamp for folket.

  Igen og igen lyder det ” vi skal have rettet op, så vi kan vinde valget næste gang/få stemmerne tilbage/få flere stemmer. IKKE et ord om HVAD vælgerne forventer, af dem de vælger, til at varetage danskernes interesser og forvaltningen af den skatteindbetalte statskasse.
  MSM kunne fint have taget underskriften af FNs Migrant Pagt op, sammen med alt det andet de nævner, men nu, som i 2018 og under valgkampen, er alle MSM lukkede som østers/koranklodser/betoneret kemiaffald hvad dette gælder, endskønt det meget snart vil få indflydelse på ALT hvad der skal besluttes for det danske folk af politikkerne.

  Mit håb er, at meget mere vælter/krakelerer inden for kort tid, så Hr og Fru Danmark kan nå, at blive sparket ud af MSM-hypnosen inden næste valg.
  Stem SK/NB og forlang MSM liberaliseret og Danmark fri for islam!

  Like

 4. Torsten K 1. september 2019 / 17:26

  Manden var jo sammen med sine kumpaner på Borgen tvunget til at gennemføre eksempelvis efterlønsreformen (efterlønstyveriet), for at kunne skaffe penge til at mætte sultne indvandrermaver.

  Hvad skulle staklen dog ellers have gjort?!

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 16. september 2019 / 22:25

  Jeg spekulerer på, om Lars Løkke Rasmussen overhovedet læste Marrakesh erklæringen, inden han underskrev den. Jeg har læst den, 35 sider, 57 punkter. Det tog mig ca. 2,5 time at “tygge” den igennem.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s