Ny aftale: De røde partier giver arbejdsløse indvandrere 700 kroner ekstra per barn om måneden – skattefrit

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/116/1169589/22956012-1.jpg

Regeringen har indgået en aftale med De Radikale, SF og Enhedslisten om et midlertidigt børnetilskud til familier, der er omfattet af integrationsydelsen eller kontanthjælpsloftet. Det skriver DR.

Modtagere af integrationsydelsen får 700 kroner ekstra per barn om måneden. Par ramt af kontanthjælpsloftet får 550 kroner ekstra per barn om måneden. Der skal ikke betales skat af de ekstra penge.

Opdatering:

De fleste af dem, der får glæde af børnetilskuddet, er »flygtninge« eller indvandrere.  Ifølge Jyllands-Posten er der 35 pct. af dansk herkomst, der har ret til den nye ydelse, mens der er 63 pct. af ikke-vestlig herkomst, og 2 pct. af anden vestlig herkomst, der har ret til ydelsen.

Tilskuddet er midlertidigt, fordi en ydelseskommission skal komme med anbefalinger til yderligere forhøjelser af ydelserne. Kommissionen skal blandt andet se på, hvordan kontanthjælpsloftet kan afskaffes. De 700 kroner per barn kan altså blive til endnu flere.

I valgkampen sagde Mette Frederiksen, at hun ikke ville øge ydelserne til indvandrere (se nedenstående video).

12 thoughts on “Ny aftale: De røde partier giver arbejdsløse indvandrere 700 kroner ekstra per barn om måneden – skattefrit

 1. M.S. Carstens 3. september 2019 / 16:02

  Jeg skal da lige love for, at Regeringen er kommet det røde arbejdstøj, med levering af løftebrud og venstre-radigal dirigeret islam-skat ( jizya )!
  Og igen blev det flygtninge der scorer mest, mens de mest udsatte danske børn må tage til takke med mindre. Der gives i forvejen børnetilskud til hvert barn, hvorfor skal fattige flygtninge børn have mere, end fattige danske børn? Skal flygtninge betale mere for tøj og fritid for deres børn end danskere????
  -og da ”flygtninge”-forældre nu heller ikke får nedsat integrationsydelsen som planlagt, må der være vild jubel i Ghettoerne. Mon der samtid vil ske en stigning i private pengeoverførsler til hjemlandene?
  Hvor høj mon den endelige jizya til islams troppe-udvidelse bliver? Og hvor meget vil rød blogs stemmer lade sig spidse af med fremover, for dette er ganske sikkert kun lige en lille flig af, hvad Mette Frederiksen har skrevet under på i forståelsespapir ( forsikringspræmie for magten til RV, EL og SFs )?

  Må de som troede, på velfærds-forbedringer til det danske folk, snart forstå, at den velfærd der gives for vore indbetalte skattekroner, allerede e´r stemplet til Dansk flygtninge-/migranthjælp i DK til langt ud i fremtiden/statens finansielle ruin og forlange selvforvaltning af en langt støre del af indkomsten.
  – OG: at dette KUN er en meget lille forsmag på hvad der kommer, når millioner lykkeriddere sydfra sætter sig i bevægelse nordpå, med Marrakesh-aftalen i baglommen, som fribillet til evig forsørgelse i Danmark.

  Liked by 1 person

 2. Torsten K 3. september 2019 / 21:21

  Det stopper ikke før familien Danmark ude i parcelhuskvartererne begynder at mærke konsekvenserne af, hvor de har sat deres krydser ved de seneste valg.

  Like

 3. Anonym 4. september 2019 / 08:16

  For mig at se, så er det regeringen der siger til alle udlændinge “bli hjemme og lad være med at lede efter job og fød så mange børn så mulig, så lader vi vores dumme, dumme Danskere betale for det”

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 16. september 2019 / 22:11

  Mange af “de fattige” indvandreres sønner kører rundt i store dyre biler, som f.eks. Porsche og BMV. Hvorfor mon???!!!. Hvordan har de råd til det???!!!. Svaret er ligetil, svindel og humbug!.

  Like

 5. HENNING OLESEN 3. januar 2020 / 23:27

  inden der skal gives flere penge til indvandere, så er det vist tiden hvor folkepensionisternes beløb skal stige eller også gøres skattefri..

  Like

 6. LISE 9. maj 2020 / 09:03

  Jeg forstår ikke helt den økonomiske stigning. Hvorfor give mulighed for kunne sende flere penge til hjemlandet, hvor der ikke sker forbedringer, som bedre levevilkår for kvinder og børn, at børn kommer i skole, der stoppes med dødsstraf, osv osv.
  Hvad skal de der modtager den stigning, så gøre for at det er ok at være modtager?
  Hvor forskel af beløb?
  Hvorfor straffes den danske familie, de får jo ikke så mange børn.

  Like

 7. Dan Bastian 9. maj 2020 / 14:02

  undskyl Vad så med de gammel vad får de jo forhøjet husleje men ingen hjælp ,.Vad med at sætte op den pension til de ældre så de får lidt glæde af dette ,for efter husleje er der ikke mange
  kr til at man kan måske købe noget tøj eller annet godt .Og sørg for os dansker først.

  .

  Like

 8. Anonym 10. maj 2020 / 13:13

  Jeg går ud fra at børn af arbejdsløse danskere, får samme ydelse

  Like

 9. elwin lemberg 11. maj 2020 / 11:59

  Jamen, der skriger jo til himlen !!! (det er sjældent at jeg er målløs, men nu er det sgu tæt på !!!)

  Like

 10. Anonym 2. marts 2021 / 08:12

  nu må det sgu stoppe det makrellen gør at vi etniske dansker ender med våben i hånd, det har på nuværende tidspunkt har fået over 9000 i hendes periode

  Like

 11. Tanja 2. marts 2021 / 12:15

  Hvorfor skal danske familier have mindre ???

  Jeg sætter aldrig mit kryds ved social demokraterne igen

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s