63-årig kvinde overfaldet og gennembanket af tre indvandrere: »Giv os dine penge, din lille luder!«

https://ksdha.files.wordpress.com/2018/11/fff.jpg

En person ved navn Lennart Von Huth har på Facebook skrevet om et groft overfald på sin 63-årige mor. Det foregik tæt på skøjtehallen (Frihedens Idrætscenter) i Hvidovre:

Kl 17 idag blev min kære mor på 63 år overfaldet meget voldsomt af 3 udenlandske drenge på mellem 15-17 år. De greb fat i hende bagfra med ordene: »Giv os dine penge, din lille luder!« Da hun så sagde at hun ikke havde penge eller andet af værdi gik de amok med slag og spark så hun fik smadret en fortand, brækket næse og total forslået i ansigt og på krop. De stod og hoppede på hende mens hun lå og skreg.
De Sparkede også hendes lille hund.

Alt det her skete på højlys dag på Gammel Køge Landevej på hjørnet ved Shell lige over for Hvidovre skøjtehal.
Jeg appellerer til alle om at skrive i min indbakke hvis I skulle have oplysninger som kan føre til de 3 små vidunder børn.

Min mor ramte den ene i skridtet så hvis I har en ven som har ondt i skridtet så hold jeg endelig ikke tilbage om at skrive en privat besked til mig eller min lillebror Rune Weihe
Vi lover fuld diskretion og et stort penge beløb som tak for hjælpen.
De havde sorte hættetrøjer og render sikkert rundt og leder efter et nyt offer så pas på jeres mødre.

Den ene ville havde min mor ned til en penge automat så hun kunne hæve de penge som hun ikke havde 🤬
Del meget gerne
På forhånd tak
Mit nummer er 30111888 hold jer ikke tilbage med oplysninger.
Lennart Von Huth og Rune

Opdatering:

Lennart Von Huths opslag er nu fjernet fra Facebook, men BT bragte en artikel om overfaldet. Læs her.

23 thoughts on “63-årig kvinde overfaldet og gennembanket af tre indvandrere: »Giv os dine penge, din lille luder!«

 1. Henning Jensen 18. september 2019 / 13:39

  “3 udenlandske drenge på mellem 15-17 år”.
  Dem skal der selvfølgelig bæres over med, for det var blot nogle kulturberigende unge “medborgere” som er i starten af livet, og af den slags som udlændingeminister Mattias Tesfaye omtalte så positivt i den foregående artikel.
  Og desuden aftager “problemet” naturligvis, for socialdemokraterne har besluttet at sende flere penge.

  Liked by 2 people

 2. Dieter Gjerstrup 18. september 2019 / 15:29

  Jeg håber drengene finder frem til de tre som bankede deres mor og lemlæster dem FULDSTÆNDIGT!!! Det ville med sikkerhed ske hvis det var en af mine det gik ud over 🤬

  Like

 3. Anonym 18. september 2019 / 15:36

  Vi vil MEGET gerne i kontakt med de 3 lorte unger. Vi lover at behandle dem ordentligt, altså ligesom de behandlede Lennart & Rune”s mor

  Like

 4. Anonym 18. september 2019 / 19:32

  Jeg vil ønske de selv render ind i en der giver dem en ordentlig røvfuld og jeg mener en ordentlig en så de ikke glemmer det for myndighederne gør jo ikke noget ved det,,de siger jo bare til dem at det må i ikke gøre en anden gang,de skulle smides ud af landet med deres.forældre

  Like

  • Anonym 16. november 2019 / 09:21

   det er der jo ingen der gør, siden det er ulovligt.

   Like

 5. Anonym 19. september 2019 / 08:40

  Hold kæft hvor vammelt!! Ville også gerne finde dem “de 3 små grise” og give dem en lærestreg. Sådan behandler man ikke sine med mennesker. Føj..

  Like

 6. Christel Reincke Deleuran 21. september 2019 / 01:33

  Fy for Satan!!!
  Og, hvor var den “hjælpsomme” befolkning henne under den her, efterhånden ikke sjældne, episode?

  Det gør mig SÅ ondt på din mors, jeres og vores alle sammens vejne.

  Like

 7. Anonym 23. september 2019 / 18:19

  Jeg håber politi finder dem og straffer de 3 idioter somsagt de skal smides ud af landet

  Like

  • Michael 6. november 2019 / 10:03

   Hvis politiet finder dem først, får de ko ingen straf men belønnes istedetfor

   Like

 8. Allan Gorm Larsen. 24. september 2019 / 23:23

  Som udenforstående, bor på Fyn, kan jeg kun appellere til at disse uhyrer bliver fanget ind, og får deres vel fortjente straf, den kan ikke være hård nok, UDVISNING FOR BESTANDIG. Stor forståelse for moderen og hendes sønner.

  Like

 9. Kronborg 7. oktober 2019 / 12:06

  Hvis de bliver fundet skal de fandme bare ud af landet, med familie🤬
  Jeg synes ikke de skal udstå straf her i landet, da der er lagt penge nok i røven på dem. Og de vil aldrig ændre deres adfærd 🤬

  Like

 10. Susan 15. oktober 2019 / 16:11

  Jeg har- efter at have læst dette- og som 64 årlig, bestemt mig for at gå til kampsporttræning. Det ville være mig en fornøjelse at smadre sådan nogle uhyrer… også selvom jeg er klar over, at det nok ville være mig der endte bag tremmer. Så tog vi lige den med. Fatter ikke dette samfund efterhånden. Hvad er det for nogle uhyrer vi har lukket ind, og hvor lærer børnene det fra? Skræmmende!!
  Har stor medfølelse for jeres mor og håber virkelig at nogen får fat på dem før politiet, som jo desværre ikke har magt og lov til at straffe dem så de mærker og forstår det!

  Like

 11. Anonym 15. oktober 2019 / 20:03

  Atter går det ud over uskyldig person, og aktørerne er fra den sædvanlige afstumpede gruppe i DK

  Like

 12. Anonym 16. oktober 2019 / 22:04

  Danmark er en synkende skude.. Kunne de ikke tæve, voldtage eller røve nogen af dem på borgens kære så skete der måske noget.. De får med 110% siikker tilskud et sted fra vi ikke ved og ser format lukke de satner ind i Danmark

  Like

 13. Anonym 25. oktober 2019 / 09:14

  🤬🤯🤬 Hvad fanden er det for noget svineri ‼️‼️🤬🤯🤬 Det er jo lige præcis SÅDAN noget der gør at man tænker dårligt om indvandere/flygtninge !! Ikke nok med det er FRYGTELIGT for moren og familien men I smadre jo jeres eget rygte og vores udsyn på jer‼️ Hjælp jer selv og STOP med sådan noget svineri‼️ FØJ at I kan få jer selv til det…. stakkels dame😢😢😢

  Like

 14. Anonym 13. november 2019 / 15:19

  Svineri af det små indvandrere griser.
  Håber de bliver fundet og smides ud af landet med familien 🤬😤🤬

  Like

 15. Kim 13. november 2019 / 18:16

  Da politikerne ikke længere ønsker at beskytte den danske befolkning og leger godhedspoliti, må og skal vi gribe til selvtægt. Det påhviler de danskere der kan, at beskytte resten af borgerne. Vi er ikke sikre i eget land og det er ikke acceptabelt.

  Like

 16. Anonym 13. november 2019 / 18:27

  De svin skal ud af landet

  Like

 17. Kjeld Korsgaard Kristensen 13. november 2019 / 22:01

  de små svin lærer det fra barnsben de skal hade alle kristne og vantro og slå dem ihjel senere når de bliver mange nok og voldtægt er jo helt legal i de afstumpede tabersamfund hvor de stammer fra FØJ danmark og alle på borgen vender ryggen til

  Like

 18. Anonym 14. november 2019 / 21:52

  Til jer 3 indvandrer som overfaldt den stakkels ældre dame… Smut hjem til jeres land, hvor I egentlig kommer fra…
  Her i Danmark respekterer vi for hinanden, være gode ved hinanden, opføre ordentligt mm.
  Men I overskrider simpelthen grænsen… Smut hjem med jer… ::( 😦 😦 😦

  Rigtig god bedring til den stakkels dame

  Like

 19. Yunus Emre 14. november 2019 / 22:45

  Jeg ønsker damen god bedring og vil gerne undskylde på vegne af alle, der desværre deler kulturelle rødder, med de tre idioter.

  Jeg er selv af kurdisk afstamning og jeg er virkelig ked af at du og din familie er blevet udsat for dette og jeg vil gerne have at du ved, at vi beder for dig og dit helbred.

  Disse rollinger og kriminelle idioter repræsenterer ikke os andre, der elsker dette vidunderlige land og som kun bidrager positivt til samfundet og kalder det for vores hjem!

  Hvis jeg havde været der, havde jeg gennempu… de tre såkaldte “vidunderbørn” for deres ulækre og afskyelige handling, og sørget for at de havde fået det, som de fortjener: tæsk, fængsel, lidt mere tæsk og udvisning!

  Tro mig, når jeg siger, at vi også ønsker disse mennesker fængslet og udvist, uanset deres alder, for vi er mere end trætte af deres kriminelle handlinger og den utrolige dårlige måde, som de påvirker samfundet på.

  Jeg vil dog gerne opfordre alle her, til at stoppe med at indikerer, at alle indvandrere/udlændinge i Danmark er ligesom disse idioter. For det er vi overhovedet ikke. Vi ønsker kun at være en del af samfundet og bidrage både produktivt og positivt. Vi tager de danske idialer til os og vi kalder os selv for danskere, selvom der desværre er folk, på begge side af spektrummet, der mener at vi ikke er dét.

  Det er desværre kun de mest skrækkelige historier om udlændinge/indvandrere der finder vej til nyhedsbureauer som dette, så jeg forstår udmærket godt hadet og modviljen, men vid at det er kun en lille del der gør disse ting. Vi andre, der udgør majoriteten, FORDØMMER disse mennesker og handlinger, på det stærkeste!

  Jeg er virkelig træt af at skulle stå til ansvar, bare fordi jeg er mørk og kommer fra Mellemøsten, for disse idioters handlinger. Nok er nok. Find dem og ud med dem.
  Det samme gælder enhver anden idiot, der ikke bidrager positivt til samfundet.

  At have dette holdning, betyder ikke at man er racist, men at man er et menneske, der elsker sine medborgere og ønsker at beskytte dem fra onde mennesker og handlinger.

  Spred kærlighed, fred og medmenneskelighed.

  God bedring til Lennart og Rune’s mor ❤️

  Like

  • diana mundberg 15. november 2019 / 15:45

   De fleste af os ved godt det ikke er alle udefrakommende som har denne opførsel og det er trist at det går ud over alle andre , men det bliver være , når der igen og igen ingen konsekvenser er , ikke nok med at mange efterhånden fuldstændig har mistet troen på det påståede retssamfund vi lever i , så er der heller ikke mange af jer som er med på gaderne for at gøre en indsats , du mener det er en lille del der opføre sig sådan , men lige præsis den lille del udsætter andre mennesker for vold de aldrig kommer over og det bliver også være og være , efter 31 år på Nørrebro kan jeg godt garantere dig for at de sidste 5 år er det eskaleret , jeg er en helt almindelig kvinde , som bare har passet job og børn , som altid har tid til en snak og som aldrig ville undlade at hjælpe en anden i nød , jeg blev ikke skræmt til at flytte af at læse om modbydeligheder i medierne , men af de oplevelser jeg selv har haft , det er fuldkommen almindeligt at blive kaldt for danske luder , af børn og unge man kunne være bedstemor til i alder , forsøg på 3 gaderøverier har jeg været udsat for , og en trukket skruetrækker for jo ældre jeg bliver jo nemmere et offer er jeg for de her møj unger jeg er faktisk farmor til et muslimsk barn , og et par stykker uden religion , er jeg bekymret , JA , for der kommer meget snart en tid hvor selvtægt og gengældelse bliver en del af hverdagen , og det rammer tit forkert , hvem siger det ikke rammer mit barnebarn , når folk ikke længere kan se forskel på ven og fjende ? så en solstråle historie ændre ikke noget , der skal et samarbejde til , som går ud på at få stoppet den her opførsel med kontant afregning ,

   Like

 20. Aase Jensen 15. november 2019 / 16:55

  Helt ærligt, så er det forældrene til de bæster – der ikke har forstået at opdrage/vejlede deres børn til at blive gode og ordentlige samfundsborgere i dette skønne land.
  Så få fat i de 3 bæster, og deres familier, de trænger ved gud til en håndsrækning, så de kan lære at opføre sig som man bør, nemlig at respektere dette land og dets folk, og behandle medmennesker derefter.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s