DF vil gøre moskébesøg obligatoriske for danske skoleelever: Nye Borgerlige kalder det et knæfald for islam

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/30/302641/9418995-tullekraraup.jpg
DF’s undervisningsordfører, Marie Krarup (th.)

Ifølge Dansk Folkepartis undervisningsordfører, Marie Krarup, er besøg i moskéer en naturlig del af undervisningen for danske skoleelever. Hun mener derfor, at det er helt i orden, at elever straffes med fravær, hvis de ikke deltager. DF vil desuden gøre moskébesøg obligatoriske for eleverne. Det skriver Berlingske.

Det er Nye Borgerlige bestemt ikke enige i. Partiets undervisningsordfører, Mette Thiesen, skriver følgende på Facebook:

Jeg var lige ved at falde ned af stolen…

DF mener åbenbart, det er i orden, at HF-eleven, Vibeke Christensen, fik fravær, fordi hun ikke ønskede at deltage i et besøg i en moské, hvor hun skulle tildække sig.

Lad mig gøre det helt klart: I Nye Borgerlige mener vi, at Vibeke Christensen skal hyldes og have en medalje, fordi hun ikke vil underkaste sig sharia.

Da Berlingske tidligere på dagen kontaktede mig for at høre om Nye Borgerliges holdning til denne sag, havde jeg ikke regnet med, at artiklen ville blive til en konfrontationshistorie mellem os og DF. Jeg regnede derimod med, at modstanden ville komme fra Morten Østergaard og venstrefløjen.

Jeg er mildest talt chokeret over, at DF mener, moskébesøg skal være obligatorisk for danske skoleelever, samt at partiet finder det i orden, at elever skal lade være med at tage ”alt for korte shorts/nederdele på eller trøje uden ærmer”, fordi moskéen kræver det.

Marie Krarup fra DF siger, at det er en naturlig del af undervisningen, og at eleverne må følge moskéens regler – også hvis moskéen kræver, at lærere og elever skal tage tørklæde på. Jeg er decideret forundret og meget harm over DF’s holdning til dette spørgsmål.

Nye Borgerliges holdning er helt anderledes. Ingen skal i vores optik tvinges til det, Marie Krarup og DF vil tvinge danske skoleelever til. Ingen danskere skal tvinges til at underkaste sig sharia, og moskébesøg skal selvfølgelig ikke være obligatoriske.

Er du enig med Nye Borgerlige eller DF i denne sag?

Opdatering:

DF’s Marie Krarup udtaler på TV 2, at hun selv har arrangeret moskébesøg og vil bære tørklæde, hvis det forlanges.
SE VIDEOEN NEDENFOR:

13 thoughts on “DF vil gøre moskébesøg obligatoriske for danske skoleelever: Nye Borgerlige kalder det et knæfald for islam

 1. Anonym 19. september 2019 / 22:23

  Hvad sker der for Df?

  Liked by 1 person

 2. Kurt Allan Jakobsen 20. september 2019 / 00:22

  Og så kan DF ikke forstå, at de fik en voldsom tilbagegang ved sidste valg. OMG!

  Liked by 1 person

 3. Anonym 20. september 2019 / 00:32

  Tro sku de er blevet gale i hovedet.

  Liked by 1 person

 4. Martin S. 20. september 2019 / 01:15

  Vi lever i et land som udadtil ihvertfald, har religions frihed. Ergo så skal og bør man ikke, tvinge nogen, og da slet ikke landets fremtid, vores nyeste vælgere, et frit menneske til at iføre sig beklædnings genstande som blandt andet er symboliseret med  undertrykkelse! Ydermere at tvinge nogen til at skulle sætte deres fødder, i  noget som strider imod alt hvad et demokratisk frit samfund står for, hvad det enkelte individ tror på. Det ville være det samme som, at gi en muslimsk kvinde fraværd fordi, hun ikke må dyrke idræt sammen med fyre! Eller tvinge en muslim til at spise svinekød, for at kunne komme ind i landet! Dette viser jo bare hvad mange allerede ved, at DF også er en stor flok røde lejesvende! Vi køns opdeler Vores svømmehaller mm. Fordi det er deres religion! Hvilket er noget som forlængst hører fortiden til, i et moderne samfund! Igen må vi Danskerne vige og igen undertrykkes vi! Eleven burde, ha en præmie, for at turde holde på og stå ved det hun tror på! Og som alt for mange af os tænker men desværre ikke tør sige.

  Engang var i partiet for os danskere, er i ikke mere, det smed i væk under den forige regeringen desværre

  Liked by 1 person

 5. Henning Jensen 20. september 2019 / 06:10

  De er da rablende skøre i toppen på Dansk Folkeparti, men det er da godt at de melder det klart ud.
  Så var muslimundervisningen på Thyregod skole sikkert heller ikke en tilfældig episode, men et led i DF’s planer om mere islamisering af samfundet.
  Efter afsløringen af muslimundervisningen på Kristian Thulesen Dahls skole, fremkom der da også kun meget spage indvendinger fra DF’s partitop mod “knæfaldet” på skolen!
  https://balletmagnifique.blogspot.com/2019/06/danske-skoleelever-pa-kn-for-allah-mens.html

  Og foruden muslimundervisning, så har DF også vendt retning 180° angående klima.
  Tidligere mente DF at debatten om klima var præget af “hysteri” og “overbudspolitik”. Denne opfattelse har DF nu frafaldet, og har nu tilsluttet sig flokken som Dansk Folkeparti tidligere kaldte klimatosser.
  Partitoppen i DF er ikke alene svigefulde, de er også falske.
  Det her er endnu en grund til ikke at stemme DF, og til også at advare andre imod at gøre det. Der må arbejdes intenst på at få dette skadelige parti helt ud af dansk politik.
  Der er da heldigvis endnu et par små partier at stemme på, som mener at de fleste af os skal forsætte med at være danske.

  Liked by 1 person

 6. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 20. september 2019 / 11:31

  Har DF ikke spillet sig selv af banen?

  DF fik i 2015 en enestående mulighed for at vise, hvad partiet reelt kunne præstere. DF fik jo en gigantisk fremgang – en enorm tillidserklæring fra vælgerne -udtrykt i 15 mandater.

  Men ikke nok med det. DF blev endda større end Venstre, der v/samme valg jo oplevede den største tilbagegang for partiet i de sidste 25 år. Et mandattab på 13.

  Men efterfølgende skuffede DF fælt. “Løkke” agerede som om det var Venstre, der havde fået vælgerfremgangen og ikke DF.

  Men DF kom de næste 4 år aldrig ud af skyggen af at have været et loyalt støtteparti for det “store Venstre siden 2001”!
  Desværre. Danmark fik derfor mere af det samme.

  Modet svigtede ganske enkelt Kristian Thulesen Dahl, da muligheden var der.

  “Løkke” kørte da også DF rundt i manegen efter forgodtbefindende. “Løkke” efterlevede sit motto – “går den, så går den” til perfektion. DF fik en lille luns kød i ny og næ i form af lidt symbolske stramninger. Men hvad blev resultatet?

  Der blev fx fortsat med endnu et stort og omkostningstungt integrationsprojekt (IGU/IntegrationsGrundUddannelsen), der allerede har skrevet sig ind i kæden som nr. 22 af eklatante fiaskoer på området.

  Og den lovede “straksopbremsning”?
  Der kom 9% flere asylansøgere og familiesammenførte til Danmark under “Løkke” og DF, end under den tidligere HTS-regering. Det er jo til at le over, hvis det ikke var så alvorligt for Danmark.

  Der var fx 65.000 ikke vestlige arbejdsduelige kvinder uden for arbejdsmarkedet i 2009. I 2018 var antallet vokset til ca. 80.000.

  DF havde muligheden.
  Men magtede ikke opgaven. Men hvorfor gik det så galt for DF?

  Grundlæggende forstod DF ikke, at “Løkke” ville være statsminister for enhver pris.
  Det Radikale Venstre forstod derimod, at Helle Thorning-Schmidt – også ville være statsminister for enhver pris (2011-15), og dominerede jo regeringsgrundlaget fuldstændigt. Endda med under det halve antal mandater end DF havde i (2015-19).

  Ganske mange DF vælgere havde da også opdaget det gigantiske svigt d. 5. juni, hvilket ses af valgresultatet.

  Mon ikke DF har spillet sig selv af banen?

  Liked by 1 person

 7. M.S. Carstens 20. september 2019 / 13:35

  Som jeg ofte har skrevet det: ALLE de genvalgte partier er gennemsyrede af stiklinger fra RV. Her viser DF klart, at de netop ikke er nogen undtagelse!
  – ja, jeg foranlediges til at tænke, at der ligefrem er aftalt spil mellem DF og VR, når jeg læser*, at De Radikale støttet af venstrefløjen har foreslået, at konfirmationsforberedelsen skal ud af skoleskemaet.
  Det skulle da heller ikke undre mig, hvis DF nu også vil kopiere VRs valgstrategi, for at løfte partistemmerne og frem for alt; for at kunne beholde et godt levebrød.
  NB er de eneste på Tinge der kæmper danskernes sag og står ved hvad de siger. Må alle de som forfejlede deres stemme Grundlovsdag, blegne af misundelse og huske det til næste gang.

  Liked by 1 person

 8. Allan Gorm Larsen. 24. september 2019 / 23:04

  Hvis ikke DF snart vågner op til dåd, så ER JEG ALVORLIGT BANGE FOR at partiet vil gå SIN UNDERGANG i møde om få år. VÅGN OP, INDEN DET ER FOR SENT!!!.
  Et velment råd fra, et endnu, medlem, men hvor længe?.
  Genfind den gamle form, som var DF, s adelsmærke fra starten i 1995.

  Like

 9. Ole nielsen 15. december 2019 / 09:03

  Ok skal det næste så være at de skal lære at lave bomber og hvordan man stenner kvinder og hugger hovedet af folk

  Like

 10. HENNING OLESEN 16. december 2019 / 15:21

  nu rabler det skoda for partiet,I er ifærd med at grave jeres egne grave, hvor sørgeligt,GLISTRUP vil vende sig i sin grav hvis han hørte det.,Tulle jeg er bange for at du er færdig i politik..

  Like

  • Asger Bøje 17. december 2019 / 14:56

   Hold da op … den var sørme storslem . Har du fået for meget Østergård røg Tulle ?

   Like

 11. Anonym 16. december 2019 / 17:40

  Hvad sker der i DF ? Ved sidste valg bliv i halveret Er i i gang med selvdestruktion ? Lad nu være med at gå muslimerne og de røde landsforræderes ærinde. Glistrup og andre kloge folk har jo advaret os.Kom nu tilbage på sporet eller vil nu engang halveres ?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s