Regeringen vil tvinge velfungerende gymnasier til at modtage flere muslimske elever: Det er dybt skadeligt

https://ksdha.files.wordpress.com/2018/08/klasse.jpg

Regeringen vil ændre elevfordelingsreglerne for gymnasierne fra næste skoleår, så skolerne har større mulighed for at afspejle befolkningssammensætningen.
Det skriver Ritzau.

Man vil nu gøre det muligt for regioner og fordelingsudvalg at fordele eleverne på baggrund af eksempelvis karakterniveau fra folkeskolen eller bopæl. Dermed kan regionerne også fordele eleverne ud fra, om de eksempelvis bor i et udsat boligområde.

»Regeringen mener, at det er afgørende for sammenhængskraften i vores samfund, at elever møder hinanden på tværs af samfundslag, religion og etnicitet,« udtaler børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

Min kommentar:

Vi ved, at muslimske elever får langt lavere karakterer end danske elever. Vi ved også, at det i høj grad er muslimske elever, der bor i ghetto-områderne (som regeringen kalder for »udsatte boligområder«). Det bliver derfor næsten udelukkende elever med oprindelse i muslimske lande, der skal fordeles.

Regeringen vil tørre ansvaret af på regionerne, men det er naturligvis regeringens ansvar, at man nu vil tvinge velfungerende gymnasier til at modtage flere muslimske elever.

En undersøgelse udarbejdet af tænketanken Kraka og revisions- og konsulenthuset Deloitte viser, at det er dybt skadeligt for eleverne, hvis der er mere end 15 procent ikke-vestlige elever i en klasse. De har udsigt til en betydeligt lavere løn som voksne, fordi deres undervisning er blevet ødelagt.
Men det er regeringen selvfølgelig ligeglad med.

One thought on “Regeringen vil tvinge velfungerende gymnasier til at modtage flere muslimske elever: Det er dybt skadeligt

  1. Allan Gorm Larsen. 24. september 2019 / 22:47

    Regeringen?!, nej De Radikale forlanger dette. “Regeringen” er for længst kun en marionet.
    Det er De Radikale som bestemmer.
    Danmarks “NYE STATSMINISTER” hedder MORTEN ØSTERGAARD. Mette Frederiksen er kun hans lille marionet dukke.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s