Hovsa: DR kommer til at fortælle, at Rusland IKKE skaffede Trump sejren ved præsidentvalget i 2016

fake

DR bringer i den seneste udgave af 21 Søndag et langt indslag om tv-stationen Fox News. Her fortælles det, at stationen er så magtfuld, at den var den klart største årsag til, at Donald Trump vandt præsidentvalget i 2016. Ruslands indflydelse var til gengæld minimal.

Min kommentar:

Hovsa! Nu har DR brugt tre år på at bilde os ind, at det var russerne, der skaffede Trump sejren. Det var åbenbart fake news.

Det er en skandale, at danskerne fortsat tvinges at betale over tre milliarder kroner om året for venstreorienteret propaganda og misinformation.

3 thoughts on “Hovsa: DR kommer til at fortælle, at Rusland IKKE skaffede Trump sejren ved præsidentvalget i 2016

 1. Henning Jensen 21. oktober 2019 / 08:22

  På venstrefløjen har sandheden altid haft en svær og langsom gang, og ”de tre år” DR skulle bruge i denne sag, er i de kredse ultra hurtigt.
  På andre områder kan det vare årtier, og når og hvis det sker, så er erkendelsen altid “pakket pænt ind” i floromvundne tåger.
  Hvor mange flere årtier er for DR nødvendige, for at finde ud af at den ukontrollerede indvandring ikke fører noget godt med sig, og slet ikke er til gavn for landet?

  Like

 2. Ivan Dybdal 21. oktober 2019 / 11:35

  Ja der bruges “tre milliarder kroner om året for venstreorienteret propaganda og misinformation” inddrevet ved tvangslicens og truslen om politi-og retsforfølgelse. Svært at bortforklare.

  Vi savner en tv-stationen Fox News i Danmark. Murdoch ville byde ind, men det blev desværre ikke til noget 😦

  “TV 2 skal på private hænder måske allerede fra 2005, hvis det står til kulturminister Brian Mikkelsen (K). Han præsenterede i går regeringens udspil til et nyt medieforlig” ifølge Kristeligt Dagblad 14. maj 2002.

  “Rupert Murdochs TV-netværk News Corp er parat til at bruge milliarder på TV 2, som meget snart skal privatiseres” ifølge BT 6. dec. 2003

  Like

 3. En rigtig dansker 21. oktober 2019 / 12:45

  Vores licenspenge går til undergravende virksomhed, misinformation, manipulation, politisk korrekthed og fordummende underholdning. Globalister, rødgardister og islam har Inficeret de danske statsmedier på alle niveauer. Det er bare så sørgeligt…

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s