Danske forældre tvinges til at sende deres børn i institutioner med mange muslimer

https://ksdha.files.wordpress.com/2018/03/268612_605_0_0_0_0_0_4.jpg

Fra årsskiftet skal forældre i Holstebro, der ikke bor i et såkaldt udsat boligområde, tvinges til at sende deres børn i en daginstitution i et udsat boligområde. Der er naturligvis et stort flertal af muslimske børn i disse institutioner.

Nægter forældrene, så bliver de henvist til en institution, der ligger længst muligt fra deres bopæl inden for kommunegrænsen.

Det udsatte boligområde hedder Trekanten. Det var på en muslimsk friskole i Trekanten, at en skoleklasse af danske børn blev tvunget til at lære, hvordan man binder et muslimsk tørklæde.

Hvorfor straffer man så danske børn og forældre i Holstebro?
Det skyldes den ghettopakke, som bl.a. Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti stemte for. Derfor vil der i den kommende tid være mange kommuner, der gør det samme som Holstebro og tvinger danske børn ind i ghetto-institutioner. De er simpelthen tvunget af et stort flertal i Folketinget.

2 thoughts on “Danske forældre tvinges til at sende deres børn i institutioner med mange muslimer

 1. Henning Jensen 25. oktober 2019 / 17:14

  Man bør både ved skrift og tale gøre de berørte forældre opmærksomme på at de skal stemme anderledes ved det næste valg.
  Det er de danske børns fremtid politikerne ødelægger. Først i børnehaven, og efterfølgende i et degenereret skolevæsen.
  De “gamle” partiers politikere vil ikke danskerne det noget godt, ja de er ligefrem onde mod den befolkning der har været idiotiske nok til at vælge dem!

  Selve byen Holstebro gør jo ikke noget i sig selv.
  Der er derimod nogle politikere, og/eller ansatte i Holstebro kommune, der har “forsøgt at tænke”! – Og som dernæst har ”tænkt sig frem til” at prøve denne form for integration.
  Taberne, for vi ved jo alle, at dette eksperiment også er dømt til at mislykkes, det er jo de danske børn, som man nu påtvinger at bære prisen for politikernens paniske forsøg på at løse den fejlslagne import, og efterfølgende totalt umulige integration af de fremmede fra ”de varme lande”.

  Fremover bør de ansvarlige der træffer sådanne beslutninger som den omhandlede, konsekvent nævnes ved navn i en artikel som ovenstående. Disse kommunale ”genier” bør trækkes helt frem i dagslyset. På samme måde som de fleste forventer at få oplyst hvem det er, der begår de mange bilbrande, overfald og voldtægter og mord der hærger landet.
  Politikere og offentlige ansatte bør ikke længere have lov til deres ødelæggelser anonymt i det skjulte.
  De ansvarlige skyldiges navne bør fremover fremhæves i artikler som den her omhandlede.
  Det er ganske alvorligt det de skyldige her har gang i,

  Like

 2. Anonym 29. oktober 2019 / 22:38

  Hold k… Hvor er det sygt stakkels børn og forældre smid alle de muslimer ud af klappen det skal man ikke finde sig i 😣😟😠

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s