Indvandrer udgav sig som politibetjent og voldtog ung kvinde: Undgår udvisning

https://ksdha.files.wordpress.com/2019/06/danske_domstole_er__751924a.jpg

En ung kvinde blev i maj offer for en udspekuleret voldtægt i sin lejlighed i Københavns indre by, da en falsk betjent fra narkopolitiet stoppede hende med et påskud om, at politiet havde skygget hende på mistanke om narkohandel.

Manden visiterede hende og kiggede i hendes taske og ’fandt’ en pose, som han påstod var narkotika.
’Nu skal din lejlighed ransages, og du skal med på stationen, lød beskeden fra ’narkobetjenten’. Kvinden troede på ’betjenten’ og låste ham ind i sin lejlighed, hvor han imidlertid voldtog hende.

Ifølge Ekstra Bladet er voldtægtsmanden dansk statsborger af udenlandsk herkomst.

Nu er indvandreren så blevet idømt to års fængsel for voldtægt, men han undgår udvisning. Det skriver Ritzau, som imidlertid fortier, at gerningsmanden er indvandrer.

Min kommentar:

Lovgivningen bør ændres således, at personer med udenlandsk oprindelse omgående udvises, hvis de dømmes for grov kriminalitet såsom voldtægt. Har de dansk statsborgerskab, så bør dette fratages dem af domstolen samtidig med udvisningsdommen.

3 thoughts on “Indvandrer udgav sig som politibetjent og voldtog ung kvinde: Undgår udvisning

 1. Henning Jensen 25. oktober 2019 / 17:54

  Som jeg kommenterede i den foregående artikel, så bør alle fremover “lægge” nogle flere navne “på bordet” i forbindelse med artikler.:-)
  Danske beslutningstagere, indenfor alle områder, lever og agerer ud fra den gamle talemåde: “den der lever skjult lever godt”, og det bør man ikke længere respektere.
  https://ksdha.wordpress.com/2019/10/24/danske-foraeldre-tvinges-til-at-sende-deres-boern-i-institutioner-med-mange-muslimer/#respond

  Det er ikke den tomme bygning “Domhuset” der har dømt nogle forbrydere. Og “Retten” i sig selv er kun en fysisk ramme omkring nogle retshandlinger udført af nogle offentlige ansatte og/eller udpegede.
  Så i forbindelse med denne omtalte sag, så spørger man automatisk sig selv: hvem er/var sagførerne i denne sag, og hvem er/var dommer, eller dommerne, i denne sag?
  Havde nogle af disse implicerede ”udenlandske” navne udover den dømte?

  Like

  • Henning Jensen 26. oktober 2019 / 15:48

   Det er fuldstændig rigtigt hvad du skriver.:-)
   Og fysisk kan jeg formentlig stadig gå ind på Domhuset og orientere mig. Men alligevel mener jeg, at det er viden jeg ikke skal være nød til at opsøge, men noget som automatisk burde følge med diverse artikler.
   Jeg synes at der er for mange handlinger i det offentlige der enten er delvis skjulte, eller bliver undladt omtale, og hvor de ansvarlige ikke bliver nævnt, hvad enten det så kan være for det gode eller det dårlige.
   På alle andre områder er “hverdagens helte” jo ovenud lykkelige over at blive fremhævet.
   Kunne man forestille sig et “Vild med dans” hvor dommerne var gemt bag et forhæng, og navnene ikke var oplyst i programmet, og hvor man var nød til at foretage søgninger på DR’s webside i håbet om at finde ud af hvem dommerne var?
   Det hele er jo ikke kritik, og bør jo heller ikke være det, men denne lukkethed udelukker jo også at offentlige ansatte ikke får ros for alt det gode arbejde de udfører.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s