Mette Frederiksen forhøjede indvandrernes overførselsindkomster: Nu raser hun over, at de ikke er i job

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/99/991033/21858819-top.jpg

OBS: Artiklen er fra 2019

I september indgik Mette Frederiksens regering en aftale med De Radikale, SF og Enhedslisten om et børnetilskud til familier, der er omfattet af integrationsydelsen eller kontanthjælpsloftet.

Modtagere af integrationsydelsen får nu 700 kroner ekstra per barn om måneden. Par ramt af kontanthjælpsloftet får 550 kroner ekstra per barn om måneden.
Der skal ikke betales skat af de ekstra penge.

De fleste af dem, der får glæde af børnetilskuddet, er »flygtninge« eller indvandrere. Ifølge tal som Jyllands-Posten har trukket fra Beskæftigelsesministeret, er der 35 pct. af dansk herkomst, der har ret til den nye ydelse, mens der er 63 pct. af ikke-vestlig herkomst, og 2 pct. af anden vestlig herkomst, der har ret til ydelsen.

Når arbejdsløse indvandrere får mere i overførselsindkomst, så er de naturligvis mindre motiverede til at tage et job.
Ikke desto mindre raser Mette Frederiksen nu over, at mange ikke-vestlige personer er ledige. I går sagde hun følgende i Folketingets Spørgetime:

Det er jo en katastrofe – det bliver jeg nødt til at sige – at der er kommet så mange mennesker til vores land, som ikke har arbejdet, mens de har været her. Det er i sig selv et problem, at man rejser til et andet land og ikke tænker, at man skal gøre alt, hvad man kan for at bidrage.

Min kommentar:

Mette Frederiksen har belønnet de arbejdsløse indvandrere ved at forhøje deres overførselsindkomster. Nu lader hun som om, at hun er voldsomt forarget over, at en stor del af dem ikke er i arbejde.

Det er et enormt hykleri, som landets statsminister her udviser. Hun slipper imidlertid af sted med det, fordi ingen af de store medier beretter om hykleriet.

8 thoughts on “Mette Frederiksen forhøjede indvandrernes overførselsindkomster: Nu raser hun over, at de ikke er i job

  1. Kaj Johannsen 13. november 2019 / 16:36

    Man bliver helt dårligt af dette hykleri.
    Valget kommer.
    VI HUSKER godt Mette og støttepartier og holder øje med jer👀👀

    Like

  2. Hans Peter Hagendam 13. november 2019 / 17:36

    Forrige Statsminister skar ned på alt og ødelagde, nuværende Statsminister gør det samme, deres fælles interesser rag så meget som muligt til sig selv og venner/kammerater

    Like

  3. Dieter Gadegaard Gjerstrup 13. november 2019 / 19:39

    Ja ja lille Mette Frederiksen hvis du nu bare havde gjort dit arbejde som du lovede dine vælgere før valget så var det jo nok heller ikke sket og så kan vi jo nu kun håbe på at det går samme vej for S til næste valg som det gjorde for DF ved det sidste valg…

    Like

  4. Anonym 13. november 2019 / 19:55

    A kasser indvandre være medlem i 5 år før de kan modtage understøttelse, så hvis de bliver fyret hvor står de så kontanthjælp igen hvor de kun må eje 10.000 kr.

    Like

  5. M.S. Carstens 14. november 2019 / 00:28

    Mette Marionette Frederiksen !

    Like

  6. Anonym 26. november 2019 / 10:48

    Ville det ik os bare være normalt at man først skal se et resultat og derefter kan man give mere i posen??
    Og igen du burde bruge de penge på pansonister

    Like

  7. Max tranebæk 10. juli 2020 / 15:08

    Danskerne blev snydt så vandet driver

    Like

  8. Kate Haagensen 14. august 2020 / 10:22

    Hun sidder på posten i de år hun kan. For ved næste valg der er hun helt sikkert ude igen. Men til den tid har hun ødelagt vores land og sørget for hun har en STOR pention med sig. Så hun er så ligeglad med os dansker er frygeligt at være viden til. Og det gør mig så vred og ked af det, på det vi skal efterlade til næste generation

    Like

Skriv en kommentar