Rød aftale: Afviste asylansøgere får nu gratis boliger uden hegn og med mulighed for at tilberede egen mad

ra

Regeringen, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten har indgået en aftale om de afviste asylansøgere på Udrejsecenter Sjælsmark. Læs den her.
De afviste børnefamilier kan senest i april 2020 flytte til et nyt center. Det er endnu ikke besluttet, hvor dette center skal ligge.

Med aftalen bliver det slået fast, at afviste børnefamilier skal have lov til at tilberede deres egen mad og spise den i deres egen bolig. Betegnelsen »deres bolig« er skrevet ind i aftalen under punkt 1.
Desuden må det nye center ikke være omgivet af hegn.

Ydermere oprettes der en vuggestue, der kan bruges af alle børn i aldersgruppen uden at skulle ansøge om det. De større børn skal have tilbud om fritidsklub med »pædagogisk kvalitet«.

Min kommentar:

Egen bolig, ingen hegn og med mulighed for at tilberede egen mad. Det nye center bliver i realiteten lejeboliger for afviste asylansøgere. Bortset fra den detalje, at de afviste ikke betaler en krone i leje. Den udgift går til de danske skatteydere.

11 thoughts on “Rød aftale: Afviste asylansøgere får nu gratis boliger uden hegn og med mulighed for at tilberede egen mad

 1. Den Nervøse 20. november 2019 / 22:16

  Gratis! Uden at skulle yde noget som helst? Jeg er sikker på at mange rigtig mange danskere godt kunne have lyst til en tilsvarende behandling.
  Det er ud fra enhver synsvinkel en katastrofe! Naturligvis skal ingen, overhovedet ingen, have noget “gratis” for intet er gratis, hvis ikke de selv skal/kan/vil betale, så må det nødvendigvis være andre der betalte! Jeg vil i alle tilfælde ikke!

  Like

  • L. Kjær 24. november 2019 / 22:48

   Uanset hvor disse mennesker placeres er det ikke gratis. Og dertil lever masser af mennesker, såkaldt gratis. De her mennesker må ikke arbejde eller forsørge sig selv. Trods gentagne forsøg om, at Syrien skal tage deres folk tilbage og garanterer, de ikke forfølges, torteres og fængsles er svaret nej. Det har sin pris, når vi sender vores bombefly af sted og sender folk på flugtf Så folk burde måske protesterer imod dette, i stedet for alle de uskyldige, det går ud over.

   Like

   • Hugo 14. december 2019 / 20:00

    Ja det lyder godt de kan lave mad hjemme i deres hjemland hvorfor skal vi betale de er jo udvist BØ

    Like

   • Tim Christensen 15. december 2019 / 11:11

    Sjovt nok nævner du ikke med et eneste ord grunden til at der har været sendt bombefly afsted!!! Det er jo ikke et tilfældigt land der er blevet uretmæssigt angrebet men et eksplosivt og sprængfarligt land

    Like

 2. ino 21. november 2019 / 09:17

  Privatiser asylsystemet, så får det en ende.

  Like

 3. Ehm Christensen 21. november 2019 / 13:00

  Hvad med aogså at tage sig af alle de hjemløse – men der står den radikale imam Morten Østergård af, for det gavner jo ikke på hans egen konto til genvalg – han vil hellere tækkes mennesker der er uønskede i Danmark og lade skatteyderne betale. Glem ham ikke ved næste valg – men jeg skal nok prøve på at minde jer om hans svig !

  Den ons. 20. nov. 2019 kl. 21.59 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Regeringen, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten har indgået > en aftale om de afviste asylansøgere på Udrejsecenter Sjælsmark. De kan > senest i april 2020 flytte til et nyt center. Det er endnu ikke besluttet, > hvor dette center skal ligge. Med aftalen bl” >

  Like

 4. Per Thalue 21. november 2019 / 13:33

  Morthe Østergård burde sidde i fængsel for landsskadelig virksomhed , han er en landsforrædder af værste slags ligesom hans parti var det under verdenskrigen

  Like

 5. Tom Mortensen 22. november 2019 / 19:49

  Kan jeg ikke også blive udvist så spare jeg 5200 pr,månede

  Like

 6. Nu op for fanden. Det må da snart være en på Christiansborg der er vågen 24. november 2019 / 10:12

  Hvis man er udvist, skal man da bare ud af landet hurtigst mulig, typisk socialdemokratisk regering, vågn Nu op for fanden. Det må da snart være en på Christiansborg der er vågen

  Like

 7. Ivan P. 25. november 2019 / 09:27

  Ifølge FN er ca 98% af migranterne økonomiske flygtninge.Indfør asylstop nu og hjælp de ca 2% reelle flygtninge i nærområdet.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s