Hverken mor eller far havde dansk statsborgerskab: Sønnen af somaliske IS-terrorister kommer alligevel til Danmark

jjj

I går skrev jeg, at sønnen af en afdød somalisk IS-terrorist med dansk statsborgerskab nu skal bo hos sin somaliske morfar og mormor i Danmark. Det drejer sig om en 11 måneder gammel dreng, der hidtil har opholdt sig i al-Hol-lejren i Syrien.

Det var baseret på oplysninger fra flere artikler; blandt andet denne fra Ritzau. Der står, at drengens mor var »dansk-somalisk«. Ritzau skrev dermed, at moren var etnisk somalier med dansk pas. Betegnelsen »dansk-somalisk« blev også brugt af mange andre medier.

Berlingske skriver imidlertid følgende:

Drengens far er, ifølge Weekendavisen og TV 2, blevet dræbt i Syrien. Det afdøde forældrepar var ifølge Berlingskes oplysninger ikke danske statsborgere, men det er drengens morfar.

Ingen af forældrene havde altså dansk statsborgerskab. Begge havde udelukkende statsborgerskab i Somalia, da de blev dræbt i Islamisk Stats tjeneste.

Min kommentar:

Der rejser sig mange spørgsmål oven på den afsløring fra Berlingske:

 • Hvorfor skal drengen hentes til Danmark, når hverken hans mor eller far var danske statsborgere?
 • Hvorfor kalder langt de fleste medier konsekvent moren for »dansk-somalisk«, når hun ikke havde dansk pas?
 • Hvorfor fortier den danske regering denne helt afgørende oplysning om, at ingen af forældrene havde dansk statsborgerskab?

Disse spørgsmål bliver sandsynligvis aldrig besvaret. Danskerne må under ingen omstændigheder få den fulde sandhed.

11 thoughts on “Hverken mor eller far havde dansk statsborgerskab: Sønnen af somaliske IS-terrorister kommer alligevel til Danmark

 1. Axel Artke 22. november 2019 / 15:58

  De røde fra Journalistisk Venstreparti har i årevis domineret Ritzau. Hvad der kommer fra den kant, er lige så utroværdigt som, hvad CNN udsender om Trump.

  Liked by 1 person

  • Nis Kristensen 23. november 2019 / 03:35

   Det er godt for bedsteforældrene der nu får en fed indtægt fra kommunen på at have et plejebarn, samt ære og status i kampen for at nedkæmpe danske kultur og værdier.

   Liked by 1 person

   • Anonym 24. november 2019 / 14:56

    Drengen skal tilbage sammen med morfar og moster.
    Hvorfor skal vi betale til alle ?
    Er vi så rige ?
    Så få gang i at hjælpe børnehaver,hospitaler og ældre.

    Liked by 1 person

 2. Den Nervøse 22. november 2019 / 16:35

  Det ville være på sin plads at spørge direkte, hvorfor lyver i for os? Betingelsen for et demokratisk samfund er at journalister siger og skriver sandheden!

  Liked by 1 person

 3. Arne Rasmussen 22. november 2019 / 17:20

  Forbandet svineri hvor, mange flere skal der hentes her op til evig forsørgelse.Den røde regering går muslimernes ærinde

  Like

  • Nis Kristensen 23. november 2019 / 03:37

   Jamen , Besteforældrene kan nu hæver en fed hyre som familiepleje til et stakkels barn der har mistet sine forældre i en heroisk krig imod Danmark.

   Like

 4. Kim Hermann 22. november 2019 / 22:10

  Idet drengen er af somalisk afstamning, begge forældre er somaliske statsborgere og ikke danske, det fakta at begge trods de måske i en kort periode har boet i Danmark, alligevel valgte at støtte IS, og derved forråde Danmark. At drengens bedsteforældre bor i Danmark, bør absolut ikke være formildende omstændighed. Drengen bør derfor sendes til familie i Somalia!

  Liked by 1 person

  • Reinhard Gründler 22. november 2019 / 23:36

   Nej, men dette danner nok presedens så flere kan invadere vores land. Der er et eller andet med en hemmelig aftale/ pagt mellem Østergaard og Islamisk samfund, som gør dette muligt. Det er at samle stemmer til næste valg.

   Like

 5. Dan 23. november 2019 / 04:05

  Det er jo grotesk. Danske skatteydere bør under ingen omstændigheder brødføde somalisk terroryngel.

  Liked by 1 person

 6. Den Nervøse 23. november 2019 / 05:28

  Det er rigtigt svært, for alle kan vist være enige i at en etårig er helt uskyldig i krigen i Syrien og i IS uhyrligheder, og enhver der taler imod, vil i journalistisk venstrepartis verden, fremstå som en ufølsom ubehagelig type. Derfor er der mere på spil end det! Det er åbenlyst at MSM, der bryster sig af at ikke at komme med fake news, netop har barslet med fake news og at det helt åbenlyst er derfor drengen nu er i Danmark! Det rigtige havde været at udvise bedsteforældrene til Somalia,
  og at de så der kunne have taget sig af drengen! Bedsteforældrene har i den grad vist at de ikke opdrager børn, altså barnets mor, til et liv i Danmark, men derimod til et liv i et muslimsk land!
  Hvad nu når barnet vokser op med samme værdier, som sin mor og begår forbrydelser mod danskere, hvem er så skyldig. Eller er jeg for langt ude? Måske, men bedsteforældrene, der opdrager et barn til at rejse ned til en terrororganisation og kæmpe IS’s sag, hører måske ikke til i Danmark! Jamen skal drengen ikke have en chance, jo men der såmænd, mange rigtig mange, etårige i Syrien og Somalia, som vi ikke vælger at hjælpe, hvorfor så hjælpe ham, hvor vi risikerer at han opdrages til samme værdier, som sine terrorist forældre. Det er i alle tilfælde en chance at tage på fremtidens danskeres vegne.
  Den er svær fordi MSM vil kunne fremstille modstandere at at drenge kommer her, som ufølsomme!
  Men det ændre intet ved at MSM har bragt fake news! Og hvad værre er, de har ikke engang tilnærmelsesvist, kommet med en berigtigelse. Drengen skulle sniges ind i landet på en løgn! Og derefter larmende tavshed fra MSM! Tænk lidt over det!

  Liked by 2 people

 7. Henning Jensen 24. november 2019 / 03:37

  For to tråde tilbage her på KSD var overskriften: “DF: Vi vil godt sige ja til, at sønnen af somaliske IS-terrorister kommer til Danmark”.
  Deri blev Peter Skaarup citeret for at udtale: “Vi vil godt sige ja til, at det her barn kommer til Danmark”.
  Det kunne være interessant at bede Peter Skaarup om en dybere begrundelse for den beslutning.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s