Marcus Knuth forlader Venstre: Hans nye partiformand påstår, at de kriminelle bander har tabt

ks
Marcus Knuth (tv.) og Søren Pape Poulsen

Folketingsmedlemmet Marcus Knuth forlader Venstre og melder sig ind i Det Konservative Folkeparti, fordi Venstres rets- og udlændingepolitik ikke er stram nok. Det skriver han på Facebook.

Min kommentar:

Det er en mærkelig begrundelse. Sagen er nemlig den, at de to partier reelt har den samme udlændingepolitik. Begge er store tilhængere af:

 • EU
 • Schengen
 • Konventionerne
 • FN’s migrationspagt

Når man går ind for samtlige disse fire punkter, så er det umuligt at stramme den danske udlændingepolitik effektivt.

Desuden udtalte De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, sidste år, at de kriminelle bander havde tabt. Det var selvfølgelig en kæmpe løgn, hvilket den daværende justitsminister naturligvis vidste på det tidspunkt.

Marcus Knuths nye partiformand er derfor en politiker, der lyver for at bevare status quo. Præcis som Venstres formænd har gjort i årtier.
Hverken Venstre eller De Konservative ønsker reelle stramninger på rets- og udlændingeområdet.

7 thoughts on “Marcus Knuth forlader Venstre: Hans nye partiformand påstår, at de kriminelle bander har tabt

 1. John Doe 29. november 2019 / 09:52

  Ja, vi husker alle daværende justitsminister Søren ‘Jernnæve’ Pape’s konsekvente hårde kompromisløse linje overfor de kriminelle og banderne 😉 Der blev både indsat mobile politistationer (når de alm. var brændt af) og der blev uddelt enorme mængder løftede pegefingre. Banderne var i knæ.

  Like

 2. Ehm Christensen 29. november 2019 / 10:07

  Det kommer til at koste både Venstre og De Konservative mange stemmer hvis de ikke går ind for reelle stramninger i udlændingepolitikken og bandebekæmpelsen. Hvis de to partier ønsker Svenske tilstande, ja, så er det det de får !

  Den fre. 29. nov. 2019 kl. 09.42 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Folketingsmedlemmet Marcus Knuth forlader Venstre og melder > sig ind i Det Konservative Folkeparti, fordi Venstres rets- og > udlændingepolitik ikke er stram nok. Det skriver han på Facebook. Det er en > mærkelig begrundelse. Sagen er nemlig den, at de to p” >

  Like

 3. Henning Jensen 29. november 2019 / 12:29

  Jeg må tilslutte mig den almindelige undren over Marcus Knuths partihop.
  Politisk er Det Konservative Folkeparti blevet et fuldstændig passivt og ligegyldigt parti under Søren Pape Poulsen formandskab, ja nærmest anti-konservativt med lyserøde nuancer.
  Og fortsætter partiet med Søren Pape Poulsen i spidsen, så vil partiet da heldigvis have udslettet sig selv ved næste valg.
  Så hvis en politiker ønsker indflydelse, så burde det være det sidste sted at hoppe hen.

  Like

 4. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 29. november 2019 / 16:33

  Nu kan man undre sig over, hvorfor Marcus Knuth ikke går til den rene vare – Nye Borgerlige.
  Det er jo det eneste reelle borgerlige og liberale parti i Folketinge i dag.

  V er jo blevet gradvist domineret af de socialliberale (fra 2001+) og C ligeledes (af de socialkonservative) siden Barfods knæfald for Margrethe Vestager(fra 2011+).

  Når hertil lægges, at B har styret S benhårdt ikke mindst i perioden 2011-15 (og den linje fortsatte “Løkke” jo) er det i princippet B, der styrer Danmark – og har gjort det i en længere årrække efterhånden.

  De sidste godt 19 år har den eneste reelle forskel mellem en V-/S- ledet regering da også været retorikken og underholdningsværdien.

  Valget til de Konservative kunne pege på et ønske om, at kunne gøre lettere karriere i det parti – end i det reelle borgerlige parti, hvor snak, gode intentioner jo ikke er tilstrækkeligt.

  Liked by 1 person

 5. ino 30. november 2019 / 08:52

  Søren Pape var sikkert en udmærket borgmester i Viborg, og det kan han også blive igen. Statsmand bliver han aldrig. Under hans “ledelse” i justitsministeriet har politifolk løjet offentligt, syltet sager og nu senest lagt sager til side fordi der mangler anklagere. Alting har sejlet, banderne har haft frie hænder og sprængstof, og hans kæreste har lavet ballade i nattelivet. Politikadetterne er vist det eneste positive fra hans tid.

  Liked by 1 person

 6. Den Nervøse 30. november 2019 / 18:23

  De Konservative er ikke svaret! Nye Borgerlige er svaret!

  Like

 7. ino 1. december 2019 / 19:41

  Helt enig.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s