Nye Borgerliges næstformand: Konservative og Khader har givet adgang til Danmark for de fleste af IS-terroristerne

hyk
Peter Seier Christensen (tv.) og Naser Khader

De Konservatives Naser Khader udtaler angående terroren i London, at IS-terrorister ikke skal tilbage til Danmark.

Den kommentar er hyklerisk, mener Nye Borgerliges næstformand, Peter Seier Christensen. Han skriver følgende på Facebook:

Jeg er træt af personlige angreb på andre politikere, men nogen gange bliver min grænse for hykleri dog nået.

Naser giver her udtrykt for, at IS-terroristerne ikke skal tilbage til Danmark. Det kan vi ikke være uenige om. Men Konservative stemte for godt en måned siden IMOD, at vi skulle fratage statsborgerskabet selvom de dermed blev statsløse.

Dermed gav Konservative og Naser Khader adgang til de fleste af terroristerne. Det var kun DF og NB som stemte for, at vi skulle tage statsborgerskabet fra terroristerne.

Jeg bliver ærlig talt så træt af Christiansborgfnidderet.

4 thoughts on “Nye Borgerliges næstformand: Konservative og Khader har givet adgang til Danmark for de fleste af IS-terroristerne

 1. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 1. december 2019 / 10:08

  “Løkkes” motto – “går den – så går den” efterleves fortsat til perfektion – også uden for Venstre!

  Kigger man nærmere på stemmefordelingen v/Folketingsvalget d. 5. juni 2019 er der “tilsyneladende” en del vælgere, der endnu ikke har opdaget, at det er de “socialliberaleIsocialkonservative” (skabsradikale), der sammen med de radikale styrer Danmark.

  “Den gik jo endnu en gang”!

  Liked by 1 person

 2. Ehm Christensen 1. december 2019 / 12:18

  Der er desværre dobbeltmoral i mange af de beslutninger der bliver taget vedrørende Islamisk Stat og de personer der har deltaget med dansk statsborgerskab.

  Den lør. 30. nov. 2019 kl. 22.27 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” De Konservatives Naser Khader udtaler angående terroren i > London, at IS-terrorister ikke skal tilbage til Danmark. Den kommentar er > hyklerisk, mener Nye Borgerliges næstformand, Peter Seier Christensen. Han > skriver følgende på Facebook: Jeg er træt af ” >

  Like

 3. Den Nervøse 1. december 2019 / 13:32

  Sangen om den stramme udlændingepolitik er er en falsk sang! Tidlige IS terrorsoldater er fuldstændigt ligeglade med Khaders og Mette Frederiksens sang om at de ikke er velkomne i Danmark, hvis et dansk pas giver dem adgang til at komme væk fra fronten en tid, så gør de det!
  IS terrorsoldater ser det som en skatteyderbetalt orlov fra fronten. De venter bare på at komme tilbage i kamp, mod os altså, skulle der være nogen der var i tvivl!
  Der kræver kun to tiltag at forhindre dem i at komme til det Danmark, de har fraskrevet sig statsborgerskab til, og det er at opsige statsløshedskonventionen og flygtningekonventionen! Alt andet er bare ligegyldigt snak, designet til at beholde kritiske vælgere i folden. De bestemmende partier inklusive Venstre, Liberal Alliance og altså også De Konservative vil ikke opsige konventionerne! Altså vil de ikke forhindre IS terrorsoldater i at komme til Danmark!
  Alt i alt en gratis omgang snak!
  Lige som Victor Orban næppe bliver tildelt nogen toppost i EU, tør danske politikere ikke ikke opsige konventionerne, for så fraskriver de sig bengnaverposter i EU når de er blevet forkastet i dansk politik!

  Like

 4. M.S. Carstens 2. december 2019 / 00:23

  Mon det igen er bevist, at Erdogan, mf. nutidige, har ret: islam kan ikke gradbøjes, da ENHVER muslim er livsforpligtet på, at følge KOranen bogstavret?
  – altså lige bort set fra en begrænset tid (til tid er inde) hvor Taqiya kan bruges, for at fremme islamiseringen, af en hver matrikel/land/stat; selv i/under det danske folketing!

  Læs mere om islamisternes (her til lands kaldet muslimer) tilladte løgn Tiqiyaa :

  http://www.islaminfo.dk/search.asp

  og bemærk, at disse tekster er skrevet anno vor tid, i Danmark, og er altså ikke “bare” er at henføre til en længst fortidig voldelig/totalitær/ …. volds-manual fra det 6. århundrede!

  Jeg undlader at udtale mig om Naser Khaders forhold til iSlam, da det efterhånden må stå klart for enhver.
  ……

  Man kan måske beklage, at Naser Khader har fået, dyrt betalt, PET-beskyttelse, under dække af Taqiya?
  Trækker man dette yderligere, udi i forståelsen af iSlam, må slige være hammer stolte islamister, i det de både ofre deres liv, til ære for Allahen, som vantroværende OG endda ofrer deres børn til samme, som værende syndige (vantro) for Allahens (muslimegos/klans) ære?

  TÆNK DA VIDERE IGEN og se, hvordan nogle af de mest privilegerede i Danmark/dansk politik, udnytter egne børn, til at fremme eget ideologiske livsværk!!!????

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s