Mette Frederiksen: »Det er fuldstændig afgørende, at Tyrkiet bliver ved med at være med i NATO«

https://ekstrabladet.dk/incoming/h1kqls/7885808/IMAGE_ALTERNATES/relationBig_910/dcx-77917660-20191123191000

Den tyrkiske præsident, Recep Erdogan, skaber igen problemer for NATO. Han vil definere den kurdiske YPG-milits som en terrororganisation, og han har truet med at blokere for NATO-samarbejdet, hvis de andre lande ikke godkender det.

Den danske statsminister, Mette Frederiksen, er ikke enig med Erdogan på dette punkt. Alligevel udtaler hun, at Tyrkiet er »fuldstændig afgørende« for NATO. DR skriver følgende:

Statsministeren understreger dog, at Tyrkiet fortsat er en god Nato-allieret trods den seneste tids uenigheder – blandt andet i forhold til den tyrkiske militæraktion i den nordlige del af Syrien, som mødte hård kritik fra de andre medlemslande.

– Det er fuldstændig afgørende, at Tyrkiet bliver ved med at være med i Nato. Det er vigtigt for alliancens samlede form, og Tyrkiet er en vigtig samarbejdspartner, siger statsministeren.

Min kommentar:

Jeg er på ingen måde fan af Emmanuel Macron. Men han havde på en måde ret, da han sagde, at NATO er hjernedød. For det er da hjernedødt at have et muslimsk land som Tyrkiet med i en alliance, der skal forsvare vestlige lande og værdier. Tyrkiet har – lige som alle de andre medlemmer – vetoret vedrørende NATO’s beslutninger.

Erdogan har åbent sagt, at tyrkere bosat i europæiske lande skal producere flere børn, så Tyrkiet kan få større magt. Han har ligeledes udtalt, at muslimer skal være voldelige mod de vantro.
Ydermere betragter mange europæiske embedsmænd Tyrkiet som en reel og farlig trussel mod Europa.

Når Mette Frederiksen betegner Tyrkiet som »fuldstændig afgørende« for NATO, så er det endnu et bevis på, at hun intet har forstået med hensyn til Tyrkiet og islam.

5 thoughts on “Mette Frederiksen: »Det er fuldstændig afgørende, at Tyrkiet bliver ved med at være med i NATO«

 1. Dieter 4. december 2019 / 09:11

  Mette Frederiksen🤔 Kan man efterhånden gøre andet end at hade sådan et retarderet kvinndemenneske ???

  Like

 2. Ehm Christensen 4. december 2019 / 20:02

  Med de ting som Tyrkiet har foretaget de seneste år især med Erdogan i spidsen, nærmest som diktator, hører Tyrkiet ikke til i NATO. Han modarbejder jo EU på alle fronter og opfordrer tyrkere i Europa til at få mange børn, for at Islam på et eller andet tidspunk overtager Europa. Det må da selv en Mette Frederiksen kunne indse. Desuden har han købt våben af Rusland – Får han mon sine F-35 . Det er vel stadigvæk et ikke løst spørgsmål? N

  ons. 4. dec. 2019 kl. 08.39 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Den tyrkiske præsident, Recep Erdogan, skaber igen problemer > for NATO. Han vil definere den kurdiske YPG-milits som en > terrororganisation, og han har truet med at blokere for Nato-samarbejdet, > hvis de andre lande ikke anerkender det. Den danske statsmi” >

  Like

 3. Den Nervøse 5. december 2019 / 19:28

  Tyrkiet er efterhånden så dybt involveret i islamisk ekstremisme, at det ikke længere giver mening at have dem i NATO. Det er naturligvis et problem for alliancen, at dens næst største hær forsvinder. Men Tyrkiet har længe været på vej over til fjenden og har netop købt et russisk luftforsvarssystem og retorikken har heller ikke været venlig!

  Liked by 1 person

 4. Ejner Andreas 5. december 2019 / 21:57

  Danmark bliver snart til danistan, med den Bananrepublik-regering vi har, der er støttet af det socialdemokratiske parti Venstre.

  Utrygheden stiger i Danmark.

  Det er ikke bare nogle utilpassede ballademager

  det er nøje planlagt fra ondskabens voldelige religion / ideologi et sted i Mellemøsten og hjulpet på vej af de venstreorienterede kollaboratører samt DR´s røde lejesvende.

  Og det er imamerne som styrer det hele.

  Måske ved de unge “utilpassede” ikke at de bliver brugt (misbrugt) som frontlinje kæmper.

  Og de ved sikker ej heller, at de er blevet hjernevasket og sendt herop,

  alene med det formål at lave ballade, og der i gennem medvirke til en revolution,

  hvor ondskabens voldelige og pædofile religion / ideologi laver hele Vesteuropa om til et autonomt kalifat med sharialov.

  Det er rent terror som vi, den danske civilbefolkning, bliver udsat for.

  Og alt sammen nøje planlagt fra Mellemøsten og imamerne.

  Selv den kongelige danske ordensmagt som ellers skulle passe på borgerne i dette land er inficeret af ondskabens voldelige religion / ideologi.

  I virkeligheden er vi krig i mod ondskabens voldsgale religion / ideologi,

  vi har bare ikke nogen våben til at slå igen med, endnu, og mange mangler modet til at kæmpe.

  Borgerkrigen er lige om hjørnet.

  Gud være med det danske folk.

  Like

 5. Ivan P. 7. december 2019 / 17:04

  Socialkammeraterne bl.a. skrigeskinken er desuden tilhængere at tyrkiet bliver optaget i EU. Det vil betyde flere tyrkiske økonomiske migranter til bl.a. Danmark, som i forvejen har alt for store udgifter til velfærdsmigranter fra mellemøsten og afrika. Danmark ud af EU og et stop for indvandring fra Mellemøsten og Afrika. Deuden skal herboende migranter/udlændinge højst kunne modtage sociale ydelser i maksimalt 3 måneder.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s