Nyt muslimsk bederum på Rigshospitalet: Danish Muslim Aid har bidraget økonomisk

bederum
Det nye muslimske bederum tages i brug.

Danish Muslim Aid kalder sig selv for en »non-politisk nødhjælpsorganisation«. Der er dog ikke meget nødhjælp over deres aktioner.

Sidste år opfordrede de i en musikvideo til at betale islamisk skat (zakat). Nu har de sørget for, at der er kommet et nyt muslimsk bederum på Rigshospitalet, der afløser det tidligere bederum fra 2006. Danish Muslim Aid skriver følgende på Facebook:

Det emmer af åndelighed! Vi er til indvielse af det nye muslimske bederum på Rigshospitalet, støttet af DM-Aid. Det ligger lige overfor kirkerummet i fløj 5. Det signalerer mangfoldighed og respekt for behovet for fordybelse og bøn når livet er både svært og når der er behov for at sige tak til sin Skaber.

Det er et vidunderligt rum. Arkitekten Mona Ghanem har kombineret den nordiske enkelhed med den islamiske kalligrafi på smukkeste vis.

Tak til Naveed Baig, hospitalsimam, for at tage initiativet og for det gode samarbejde. Og tusind tak til ægteparret, som har været hoveddonor. Må Allah belønne og velsigne jer alle og alle dem, som bruger bederummet 🤲❤️

One thought on “Nyt muslimsk bederum på Rigshospitalet: Danish Muslim Aid har bidraget økonomisk

  1. Allan Gorm Larsen. 23. december 2019 / 20:54

    Bederum på Rigshospitalet, så kan man ligeså godt indføre halalslagtet kød overalt på hospitalerne. Nej, det klæder aldeles intet dansk hospital med muhammedansk islet. Tværtimod.
    Jeg kan fortælle, da min mor, død af kræft, var indlagt på OUH, 1990, delte hun stue med en hætteklædt kvinde. Når denne havde besøg af sin enorme familie foregik det således, der var så enorm en larm, så det var håbløst for andre at få et ord indført. Børnene opførte sig, som om de ejede det hele. Jo, jeg skal love for at det gav “harmoni”.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s