Regeringen efter terroraktion: Vi skal fortsætte, som vi plejer – inkl. de åbne grænser

jjj

Politiet har gennemført en aktion på grund af mistanke om, at et terrorangreb med et »militant, islamistisk motiv« var ved at blive forberedt. 20 personer er anholdt.
Justitsminister Nick Hækkerup udtaler følgende:

Vi skal ikke lade vores liv ændre af de mørke kræfter, som vil os det ondt.
Vi skal leve præcis, som vi plejer. Og så skal vi vide og trøste os med, at politiet og Politiets Efterretningstjeneste passer på os.

Min kommentar:

Vi skal altså fortsætte, som vi plejer. Intet skal ændres. Heller ikke de åbne grænser.

Og jo, vi har faktisk åbne grænser i Danmark. Alle har ret til at søge asyl her i landet. Får man afslag på sin asylansøgning, så bliver man ikke spærret inde. Man får i stedet ophold på et center, hvorfra man frit kan bevæge sig rundt i det danske samfund. Har man børn, får man oven i købet en gratis bolig uden hegn omkring.

De eneste, der gerne må ændre deres levevis, er politikerne i Folketinget. De har terrorsikret Christiansborg for 45 millioner kroner. Samtidig har toppolitikerne fået deres egne livvagter.

Som politiker er det derfor nemt at sove roligt.

8 thoughts on “Regeringen efter terroraktion: Vi skal fortsætte, som vi plejer – inkl. de åbne grænser

 1. Casper 11. december 2019 / 22:39

  I jo ikke raske …

  I ødelægger danmark mere og mere

  Nok er nok

  Ud med flygtnige og kriminelle de vil ikke danmark og stop med at fodre dem med penge og boliger det jeres skyld at danske borger lever i frygt i deres eget land og hjem …

  Tag jer sammen og se og få lukket alt det islam ned og jeres støtte til sådan lande i hjælper ikke en disse med ulands hjælp osv og se og få fjernet kontanthjælpen …det jo helt ude af kontrol…danske børn og ældre bliver dagligt overfaldet af disse personer som i tro i hjælper …smid dem ud hvis de ik vil gå i dansk skole kirke osv og luk de mosker ned nu det er terror celler træning og udelukkende folk som ik vil danmark se og få øjne op for sandhed i det danske land utroligt at i politiker ikke lytter til den danske befolkning…

  Nok er nok ….

  Like

 2. Niels B. Larsen 12. december 2019 / 09:43

  Nej. Vi skal aldeles ikke fortsætte, som vi plejer. Vi skal få politikerne til at få en mere realistisk indstilling til ideologien islam. Vor største fjende.

  Like

 3. ino 12. december 2019 / 10:12

  Jeg er ligeledes fly forbandet og forarget over den kødrand af politikere der pludselig fik panisk travlt med at rose politiet. Hvad i hede, hule helvede har de selv haft gang i? I alle årene har de forberedt vejen til Kalifatet. For en Morten Østergaard kan Kalifatet tilmed ikke blive til virkelighed hurtigt nok.
  Klædt i sæk og aske burde de alle som én sige undskyld og gå bodsgang på blødende knæ fra korankugle til korankugle rundt på Christiansborg Slotsplads. Derefter kan de begynde at rydde op efter sig. Det kan kun gå for langsomt.

  Like

  • Henning Jensen 12. december 2019 / 11:52

   Morten Østergaard må være pavestolt over at der i hans brune parti er så aktive vælgere. Det vil give endnu flere stemmer fra den kant.

   Like

 4. Ehm Christensen 12. december 2019 / 12:42

  Den danske befolkning skal ikke lade sig påvirke af terroristernes afsløringer, men at grænsekontrollen ikke skal skærpes, det forstår jeg nu ikke. Det er jo den vej våben og trotyl eller andre sprængstoffer smugles ind!

  Den ons. 11. dec. 2019 kl. 22.03 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Politiet har gennemført en aktion på grund af mistanke om, > at et terrorangreb med et »militant, islamistisk motiv« var ved at blive > forberedt. 20 personer er anholdt. Justitsminister Nick Hækkerup udtaler > følgende: Vi skal ikke lade vores liv ændre at d” >

  Like

 5. Den Nervøse 12. december 2019 / 14:37

  At blive ved med at gøre det samme selvom det viser sig ikke at virke, er et tegn på sindssyge!

  Problemet er at politikerne ikke vil opsige konventionerne, fordi en opsigelse vil forhindre dem i at få bengnaverjobs nede i Bruxelles!

  Politikerne passer ikke på Danmark, politikerne passer på deres fremtidige jobmuligheder!

  Like

 6. Palle Klausen 13. december 2019 / 11:55

  Nej Danmark skal ikke fortsætte som det plejer. Her kan man tydeligt se frugten af åben grænser og Danmarks gæstfrihed.

  Like

 7. Allan Gorm Larsen. 19. december 2019 / 23:00

  Luk grænserne, jo før, jo bedre.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s