Pernille Vermund: V, K og LA vil hellere skade Danmark end at forsøge at forhindre skadelige udlændingelempelser

https://ksdha.files.wordpress.com/2017/08/15396721-pernille-vermund.jpg

I dag vedtog rød blok en lov, der giver arbejdsløse migranter og indvandrere højere ydelser. Nye Borgerlige forsøgte at forhindre det, men Venstre, De Konservative og Liberal Alliance ville ikke hjælpe til med at sende loven til folkeafstemning.

Pernille Vermund skriver følgende på Facebook:

POLITIKERNE SIGER ÉT – OG GØR NOGET ANDET

Danskerne har for nyligt stemt et stort flertal af politikere i Folketinget, som højt og helligt har lovet ikke at lempe udlændingepolitikken.
Alligevel har regeringen på ryggen af venstrefløjen i dag stemt for, at arbejdsløse udlændinge i Danmark får højere offentlige ydelser.

Samtlige borgerlige partier har tordnet imod. Det vil mindske muligheden for, at udlændinge kommer i beskæftigelse. Og det vil trække flere udlændinge hertil.

Men trods de store ord om, hvilke skader lempelserne vil påføre vores samfund, så vil de ikke skrive under på Nye Borgerliges aktivering af paragraf 42. Kun DF har lagt deres underskrifter til.

Venstre, Konservative og LA vil åbenbart hellere fastholde magten på Christiansborg og skade Danmark, end de vil give danskerne det sidste ord – og mulighed for at forhindre de skadelige udlændingelempelser.

7 thoughts on “Pernille Vermund: V, K og LA vil hellere skade Danmark end at forsøge at forhindre skadelige udlændingelempelser

 1. Ole kristensen 20. december 2019 / 12:13

  Hvad så… Er det nu vi skal samles på chr. Borg for at vise vores foragt for de forpulede levebrød politikker? Ikke engang news har kommenterer udfaldet.. Men vise dyvia dass rapotter fra England konstant er til at brække sig over.. Hvorfor er det ikke breakking news? Fy for helved… Jeg har tabt alt for Inger støjberg.

  Like

 2. Claus Thomsen 20. december 2019 / 13:48

  Jeg tror, at det med Nye Borgerliges utrættelige indsats vil gå op for mange vælgere, hvor komfortabelt og ansvarsfrit de øvrige borgerlige partier synes at tage deres arbejde:
  Man har en valgkamp, hvor man til valget lover en straksopbremsning af migranter i 2015, hvorefter man uden at røre en finger lader 15-20.000 slippe over grænsen, selvom man kunne have sendt hver og en tilbage til Tyskland iflg. EUs egne regler.

  Nu har vi igen haft valg, hvor alle, inklusive statsministeren, gik ind for den (lidt) stramme udlændingepolitik, som den sidste regering efterlod. Selvfølgelig brød statsministeren sit ord som noget af det første! Det var ventet, for sådan er socialister.
  Men at den øvrige borgerlige fløj, bortset fra DF ikke vil hjælpe med at stoppe Muhammad Østergaards gaveuddeling til sine nyerhvervede vælgere, vil skuffe rigtig mange. Venstre hører man ikke meget til – mon Inger Støjberg har fået mundkurv på. Vestres formand gik vist på juleferie lige efter valget og synes ikke at interessere sig for politik!

  Konsevative og LA, synes ikke sagen er stor nok til at benytte grundlovens anvisninger, og lade folket bestemme. Gad vide hvad der er stort nok for dem??? En årlig nettoomkostning på 36 mia.
  Kr. + omkostninger til rets-og fængselsvæsen er åbenbart ligegyldig.

  I dette miljø spår jeg Nye borgerlige en stor fremgang, hvis de har kræfter til at fortsætte , som de er begyndt.

  Liked by 1 person

 3. ino 20. december 2019 / 15:16

  Jeg håber sandelig du har ret, Claus. DF kan man jo ikke bruge til ret meget for tiden.

  Liked by 1 person

 4. Torsten K 20. december 2019 / 19:58

  DF har støttet NB fordi det var en gratis omgang…

  Liked by 1 person

  • M.S. Carstens 20. december 2019 / 22:49

   Ja, hvad mon de har gjort, for at få de andre partier med?
   Min vurdering er : >niks og ikke en tøddel 😦
   – man skal jo helst ikke udfordre de partier, der sædvanen tro, støtter op om levebrødspolitik.

   Al ære og Tak, til NB!

   Liked by 1 person

 5. Ehm Christensen 20. december 2019 / 20:39

  Det er nu tydeligt at S og støttepartierne svigter de ældre som har opbygget dette samfund til fordel for udlændinge der ikke yder noget som helst, men til gengæld gør at der er opløsning på vej i det danske samfund, og en islamisering på vej, som når der er 16 % i landet er den ufravigelige sandhed!

  fre. 20. dec. 2019 kl. 11.48 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” I dag vedtog rød blok en lov, der giver arbejdsløse > migranter og indvandrere højere ydelser. Nye Borgerlige forsøgte at > forhindre det, men Venstre, De Konservative og Liberal Alliance ville ikke > hjælpe til. Pernille Vermund skriver følgende på Facebook:” >

  Like

 6. Allan Gorm Larsen. 23. december 2019 / 20:03

  “Statsminister, Mette Frederiksen”, nej, den virkelige” statsminister ” hedder Morten Østergaard.
  Mette Frederiksen er kun hans lille marionetdukke. Godt sekunderet af den ydre venstrefløj.
  Men vælgerflertallet ligger som de selv har redt!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s