Politiet: Vi tør ikke sige, om stor aktion ved hospital er banderelateret

https://ksdha.files.wordpress.com/2019/07/b99fd67c-c9e4-416d-aa5e-94fabbf2fa27-w_720.jpg

Politiet havde natten til tirsdag mellem 25 og 30 betjente ude for at vogte flere af indgangene til Odense Universitetshospital. Årsagen var et slagsmål i Vollsmose, hvor to personer kom til skade og skulle til behandling på skadestuen. Ekstra Bladet skriver følgende:

Fyns Politi foretog mandag aften en skalsikring af Universitetshospitalet i Odense efter en voldsepisode, hvor to personer blev indlagt. Tirsdag morgen forklarer politiet, at den store aktion var af sikkerhedsmæssige årsager.

»Vi er ude til et slagsmål, hvor to personer har fået nogle tæv og skal indlægges. De involverede er fra nogle grupperinger, som vi kender i forvejen her i Odense,« siger vagtchef Ehm Christensen.

Er de to personer banderelaterede?

»Det tør jeg ikke sige,« siger Ehm Christensen.

Min kommentar:

Politiet ved selvfølgelig, om de to tilskadekomne personer har banderelationer eller ej. Derfor kan formuleringen »Det tør jeg ikke sige« kun betyde én ting:
Politiet har fået ordre på ikke at sige sandheden. Den ordre er enten kommet fra politidirektøren i Fyns Politi eller fra justitsministeren.

5 thoughts on “Politiet: Vi tør ikke sige, om stor aktion ved hospital er banderelateret

 1. Ehm Christensen 24. december 2019 / 09:58

  Der skal nok stå: “Det kan jeg ikke sige.” Det andet ville være en påstand om at politiet har fået mundkurv på, men det kan naturligvis også være tilfældet

  Den tir. 24. dec. 2019 kl. 09.10 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Politiet havde natten til tirsdag mellem 25 og 30 betjente > ude for at vogte flere af indgangene til Odense Universitetshospital. > Årsagen var et slagsmål i Vollsmose, hvor to personer kom til skade og > skulle til behandling på skadestuen. Ekstra Bladet sk” >

  Like

 2. Henning Jensen 24. december 2019 / 11:28

  Det er jo ligefrem idiotisk at lyve eller tie om hvem de involverede var, når man samtidig oplyser at gerningsmændene var fra Vollsmose.

  Jeg nar netop modtaget den svenske blogger Jenny Pipers nyhedsbrev, hvori hun skriver om de svenske nyhedsmedier: “Hade jag inte haft någon almanacka så hade jag inte vetat om att det är julafton i Sverige idag”.
  Og jeg har netop her i formiddag klikket de danske nyhedsmedier igennem, og man kan sige det samme om disse medier her i landet, at her er heller ikke meget om julen!
  https://jennypiper.blog/2019/12/24/julen-genomsyrar-verkligen-inte-svensk-media/

  Jeg vil hermed ønske en rigtig glædelig jul.

  Like

 3. Skat.skat.dk 25. december 2019 / 00:31

  Jeg undrede mig over at det var i medierne med kæmpe overskrifter og så var det pludselig væk fra medierne igen, uden forklaring. Det kan kun betyde indvandrerelateret!

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 25. december 2019 / 18:32

  Da jeg læste artiklen på Fyens.dk sagde min “autopilot”, Vollsmose og arabere.
  Hvorfor tør myndighederne ikke sige, hvem de pågældende er?!. De ved det, vi ved det, alle ved det.
  Hvorfor skal det forties?!. jeg begriber det ikke.

  Liked by 1 person

 5. M.S. Carstens 28. december 2019 / 00:26

  Jo mere der lyves og forties, ift. Hr og Fru Danmarks oplevede hverdag, desto mindre kan man vel fortænke menig mand, i først at miste tilliden til samfundskontrakten, for derefter, i afmagt, at miste besindelsen / agere med (organiserede?) tiltag under cevil ulydighed?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s