S er gået frem med 0,3 procentpoint: Hvorfor påstår såkaldt borgerlige aviser, at Mette F. har fået en perfekt start?

https://images.seoghoer.dk/s3fs-public/media/article/mette_frederiksen_pfg.jpg?ixlib=imgixjs-3.4.0

Siden valget er Socialdemokratiet gået frem med sølle 0,3 procentpoint i det mest pålidelige vægtede gennemsnit af meningsmålingerne. Alligevel påstår såkaldt borgerlige aviser såsom Berlingske og Jyllands-Posten, at Mette Frederiksen har fået en perfekt start.

Min kommentar:

Enhver kan sige sig selv, at Mette Frederiksens start ikke har været perfekt. I så fald ville hendes parti jo være gået langt mere frem end 0,3 procentpoint.
Desuden har statsministeren allerede begået tre store løftebrud på udlændingeområdet, mens andre store beslutninger er udskudt; f.eks. »Arne-pensionen« og finansieringen af klimaløfterne.

Hvad er Berlingske og Jyllands-Postens agenda? Mit bud er følgende:

De store danske medier er enige om, at der ikke skal tales mere om udlændingepolitik. Derfor påstår man, at Mette Frederiksen fører en meget stram udlændingepolitik, som de borgerlige ikke kan overgå. Så er det emne på løgnagtig vis lagt død af medierne.

Hvorfor skal der ikke tales om udlændingepolitik? Fordi det kan give blå blok et flertal efter næste valg, hvis det emne igen kommer til at dominere debatten. Et blåt flertal vil betyde indflydelse til Nye Borgerlige og muligvis også Stram Kurs. Det er et mareridtsscenarie for de kulturradikale journalister, der opfatter disse to partier som fascistiske.

Vælgerne må endelig ikke give indflydelse til partier, der rent faktisk vil gøre noget ved de enorme problemer med den muslimske indvandring. Berlingske og Jyllands-Posten erklærer derfor frejdigt, at Mette Frederiksen har fået en perfekt start.

5 thoughts on “S er gået frem med 0,3 procentpoint: Hvorfor påstår såkaldt borgerlige aviser, at Mette F. har fået en perfekt start?

 1. ino 18. januar 2020 / 21:57

  Tjek hjemmesiden “politologi.dk” der samler alle meningsmålingerne. S har haft en nedtur, så en kort opblomstring og nu igen en nedtur siden valget. Mette F leverer kun sporadisk på sine løfter.

  Like

 2. Ehm Christensen 19. januar 2020 / 08:03

  Alene af den grund , at hun ingen opposition har, gør at hun bare buser derudaf uden modstand af nogen art. Hvor er Ellemann ???

  lør. 18. jan. 2020 kl. 20.40 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Siden valget er Socialdemokratiet gået frem med sølle 0,3 > procentpoint i meningsmålingerne. Alligevel påstår de såkaldt borgerlige > aviser Berlingske og Jyllands-Posten, at Mette Frederiksen har fået en > perfekt start. Min kommentar: Enhver kan sige sig s” >

  Like

 3. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 19. januar 2020 / 08:49

  Det er fortsat Det Radikale Venstre (B), der i princippet styrer Danmark!

  B styrede jo Socialdemokratiet (A) – og dermed regeringsgrundlaget fuldstændigt i perioden 2011-15.

  Og i erkendelse af – at det er de skabsradikale, der er dominerende i Venstre (V) + Det Konservative Folkeparti (C) (og tidligere i Liberal Alliance) er det jo i princippet Morten Østergaard, som styrer Danmark i dag.

  Den eneste reelle forskel (på en S-/V-ledet regering) er retorikken og underholdningsværdien.

  Men det er der tilsyneladende en del vælgere, som endnu ikke har opdaget.

  V/Folketingsvalget i 2019 opnåede A+B+C+V jo tilsammen 119 mandater – altså tæt på 2/3 flertal.

  Ja, “går den – så går den” er gennemført til perfektion.

  Alt er ved det gamle.

  Ja, og hvorfor mon?

  Liked by 1 person

 4. Allan Gorm Larsen. 19. januar 2020 / 20:27

  Sølle 0,3% fremgang for S. Ja, så er det ikke engang Mette Frederiksen som styrer showet, men der imod Morten Østergaard. Hun er jo kun en slags marionet dukke.
  Ja det lyder jo altid bedre at tale om KLIMA, fremfor indvandring. Det lyder jo ligesom bedre p¨parnasset, saa goer´ det jo ikke noget at vaelgerne foees bag lyset.

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 20. januar 2020 / 19:21

  Ommer! .

  Sølle 0,3 % fremgang for S. Ja, så er det ikke engang Mette Frederiksen som styrer showet, men derimod Morten Østergaard. Hun er jo kun en slags marionetdukke.
  Ja, det lyder jo altid bedre at tale om KLIMA, fremfor indvandring. Det lyder ligesom bedre hos parnasset, så gør det jo ikke noget at vælgerne føres bag lyset. Vel.
  ________________________________

  Grunden til omskrivningen skyldes et uheld med nogle af bogstaverne. Jeg beklager!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s