Mette Frederiksen har øget indvandringen: Nu siger hun, at indvandrere skaber jødehad

https://img.nordjyske.dk/s3/nj-prod-public-images/4by4ESovbVwYSZg-vCId5GxbMWc.jpg?w=960&h=540&scale=both&mode=crop

Regeringen indgik i september en aftale med De Radikale, SF og Enhedslisten om højere ydelser, som især går til ikke-vestlige indvandrere.

Socialdemokratiet erkender, at højere ydelser tiltrækker flere »flygtninge«. Mette Frederiksen og co. har altså alt andet lige øget indvandringen.

Nu har statsministeren givet dette interview til Politiken. Citat:

Mette Frederiksen udpeger flere gange under interviewet især indvandrermiljøer og dele af venstrefløjen som arnested for en stigende antisemitisme.

»Jeg tror, der er en tendens til, når det handler om antisemitisme, at vi hurtigt har fokus på den yderste højrefløj på grund af koblingen til holocaust, nazismen og det, vi for eksempel så sidste år i Danmark. Men der er en grim antisemitisme i Danmark i dag, der ikke var der tidligere. På grund af indvandringen«, siger hun.

»Hvor nogle – og det er vigtigt for mig at sige – nogle med indvandrerbaggrund jo har en antijødisk tilgang. Både i forhold til Mellemøsten og i forhold til herboende jøder. Og det er dybt problematisk og også noget besynderligt noget. Jeg kan møde folk med jødisk baggrund, der har boet i Danmark i mange generationer og aldrig nogensinde gjort noget som helst dårligt i forhold til Danmark. De skal nu behandles dårligt af nogle, der lige er kommet hertil. Det kan vi grundlæggende ikke acceptere«.

Min kommentar:

Det er fint nok, at Mette Frederiksen har opdaget, at muslimske indvandrere skaber og forøger jødehad. Men hvorfor har hun så øget den muslimske indvandring ved at forhøje ydelserne? Det hænger jo ikke sammen.

Hun nævner desuden dele af venstrefløjen som arnested for det stigende jødehad. Det er rigtigt, men hvorfor samarbejder hun så tæt med Enhedslisten, som har bånd til den ekstreme og voldelige venstrefløj?

Man må bare konstatere, at Mette Frederiksen er en kæmpe hykler. Især når det gælder udlændingeområdet.

7 thoughts on “Mette Frederiksen har øget indvandringen: Nu siger hun, at indvandrere skaber jødehad

 1. kjeld kristensen 21. januar 2020 / 15:00

  jeg mener vi har alt for mange hyklere løgner og landsforrædere her i landet OG de fleste sider endda på magten så vi er godt på vej til at blive forrådt i vores eget land gud bevarer Danmark

  Liked by 1 person

 2. Bente Dahlmann 21. januar 2020 / 15:59

  Mette F overgår Helle Thorning i udulighed det siger ikke så lidt🤔hun gjorde sig også afhængig af Imam Østergaard 🤮det mest forræderiske parti siden 2 verdens krig🤔danske politikere vil kun på tinge for ussel mamon, men hvad er det værd hvis Danmark går til grunde 🤔intet netop intet

  Liked by 1 person

  • sg545977 21. januar 2020 / 16:24

   Bente Dahlmann; ikke helt rigtigt; de Radikale var længe før 2 verdenskrig et kedeligt tilfælde.

   Like

 3. Ehm Christensen 21. januar 2020 / 16:56

  Hurra for Frederiksens dobbeltmoral, der her kommer frem til skue – . Igen siger hun et, men gør noget andet . Der kan kun være een årsag til det og det er at blive ved magten. Det ville hun også kunne hvis hun ville arbejde sammen med flere af højrepartierne – de “BLÅ”, men som mindretalsregering er hun jo presset, men godt at hun har sagt det hun mener er årsagen og det er jo også korrekt – men luk så for indvandringen Mette !

  Den tir. 21. jan. 2020 kl. 14.40 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Regeringen indgik i september en aftale med De Radikale, SF > og Enhedslisten om højere ydelser, som især går til ikke-vestlige > indvandrere. Socialdemokratiet erkender, at de højere ydelser tiltrækker > flere »flygtninge«. Mette Frederiksen og co. har alts” >

  Like

 4. Torsten K 21. januar 2020 / 20:08

  Frederiksen ved godt, hvad hun skal sige for at narre vælgerne til at stemme på hende ved næste valg. Og mens vælgerne er uopmærksomme et øjeblik, åbner Frederiksen for mere indvandring.

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 21. januar 2020 / 20:39

  Ser man, under 2.verdenskrig opstod der Gode relationer imellem Hitler og stormuftien i det daværende protektorat Jerusalem, Haj Amin al Husseini.
  Det gik i sin enkelthed ud på at dræbe så mange jøder som muligt i fælles forståelse.
  Bl.a. Fik Husseini løfte om levering af et antal transportable gaskamre, kassebiler, hvis lad bestod af lukkede rum hvor ofrene blev gasset, under kørslen af bilens udstødnings gas. Planen blev, heldigvis, ikke til noget.
  Det fortæller lide om, hvorfor mange muhammedanere er antisemitter.
  Mein kamf er for øvrigt en bestseller i mange muslimske lande i dag.

  Like

 6. Leif Carlsen 25. januar 2020 / 21:03

  Jeg troede jeg kunne leve en lykkelig alderdom.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s