Ellemann: »Det må og skal være førsteprioriteten for enhver dansk regering, at vi har et stærkt EU«

https://www.tv2east.dk/files/styles/viewer_medium/public/media/2019/06/groen_plan.transfer2_0_0.jpg

Både De Radikale og Venstre ønsker, at Mette Frederiksens regering fører en mere EU-positiv politik. Det skriver Ritzau.

Jakob Ellemann-Jensen vil have et stærkt EU:

Det forum, hvor vores lille lands stemme kan blive hørt højt, er under pres, og det må og skal være førsteprioriteten for enhver dansk regering, at vi har et stærkt EU.

For har vi ikke det, er der ikke nogen, der hører, hvad vi siger. Det er dér, jeg bliver bekymret, for jeg er ikke sikker på, at man hos regeringen deler den forståelse.

Morten Østergaard og Jakob Ellemann-Jensen kritiserer begge regeringens tilgang til forhandlinger om de kommende års EU-budget. Regeringen lægger op til, at rabatten på én milliard bibeholdes.
Men rabatten bør ikke være afgørende for Danmark i det store billede, mener de.

Både De Radikale og Venstre ser desuden gerne det danske forsvarsforbehold afskaffet.

Min kommentar:

EU kræver åbne grænser og mere muslimsk indvandring. Derfor er et stærkt EU en kæmpe trussel mod Danmarks sikkerhed. Det har Jakob Ellemann og hans politiske tvilling, Morten Østergaard, stadig ikke forstået.

10 thoughts on “Ellemann: »Det må og skal være førsteprioriteten for enhver dansk regering, at vi har et stærkt EU«

 1. Ehm Christensen 28. januar 2020 / 10:05

  Jakob Ellemann er urealistisk : Når vi er medlem af et EU der praktisk talt prøver på at tvinge os til at blive et muslimsk domineret land, ved at forlange at vi skal tage imod flere indvandrere/flygtninge, så er han med det udsagn langt ude. Han bør melde sig ind i De Radikale! Forsvarsforbeholdet bliver aldrig afskaffet så længe vi har et EU der er fuldstændig ude af ballance og ikke sørger for noget som helst for befolkningen i Europa. Nærmest tværtimod!!!

  Den tir. 28. jan. 2020 kl. 08.40 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Både De Radikale og Venstre ønsker, at Mette Frederiksens > regering fører en mere EU-positiv politik. Det skriver Ritzau. Jakob > Ellemann-Jensen er bekymret for Danmarks stemme i Europa. Det forum, hvor > vores lille lands stemme kan blive hørt højt, er un” >

  Like

 2. Jim Davidsen 28. januar 2020 / 19:38

  Det er fint med et stærkt Europa. Vi skal dog ikke være naive, vi må ikke give køb på vores krtiske tilgang, med hensyn til indvandrer/ flygtninge i sær fra ikke vestlige lande. Forsvars forbeholdet, kan der vel godt ses på, hvis det er medvirkende til, at EU vil tage mere aktiv del i direkte militære aktioner, der vil være fredsskabende og som fremmer de demokratiske rettigheder. EUROEN skal vi holde os langt fra, vi skal ikke være et yderligere økonomisk redningsnet for de sydeuropæsiske stater.

  Like

 3. Den Nervøse 28. januar 2020 / 21:34

  Heldigvis behøver vi ikke stemme på Venstre!

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 29. januar 2020 / 03:58

  Morten Østergaard og Jakob Ellemann-jensen. De må jo være rablende gale begge to hvis de tror at Danmarks lykke er gjort med mere magt til EU.

  Like

 5. Torsten K 29. januar 2020 / 12:48

  Vores folkevalgte blæser jo i forvejen på retsforbeholdet, så de kan jo lige så godt tage munden fuld og ignorere alle forbehold.

  Like

 6. Frank Lund 29. januar 2020 / 13:04

  EUs tid er løbet fra dem, det er kun et spørgsmål om tid før det er slut.

  Like

 7. Allan Gorm Larsen. 30. januar 2020 / 19:40

  Jeg tror at EU i løber af nogle år vil fremstå som en forpjusket høne, som vil lide døden. EU vil ikke kunne klare det i det lange løb, når England er væk. Mellem 5 og 10 år mere.

  Like

 8. Aase Helveg 1. februar 2020 / 14:28

  Det er adskillige år siden, jeg sidst stemte på venstre. Jeg kunne ikke drømme om at gøre det igen. Jacob Ellemann har desværre ligesom sin far, stirret sig blind på de gule stjerner på blå baggrund og glemt alt om almindelig sund fornuft, ret (og lyst) til at bestemme i eget land uden afblive løbet overende af det stadig mere tonsende EU. FØJ OG TVI!

  Like

 9. Den Nervøse 1. februar 2020 / 14:29

  For en gangs skyld er jeg enig med Mette Frederiksen. Det er slående hvor lidt reflektion, der har været over hvorfor briterne ønskede at forlade EU. Ingen selvransagelse, kun mere af det samme!
  Mindre og mindre selvbestemmelse til nationalstaterne, flere og flere overstatslige regler og institutioner! Det er som om de har en selvmordsdrift. Navnlig Tyskland og Frankrig skal øjensynligt tromle, tilsyneladende ude af stand til at se at de skubber andre væk. De kan ikke få mellemøstlige indvandere nok, befolkningerne skal mødes med et fait accompli!

  Like

 10. Allan Gorm Larsen. 2. februar 2020 / 21:43

  Nu, England er væk, spås det at flere lande vil følge med ud , også Danmark, forhåbentlig.
  Så kan unionen godt lukke og slukke.
  Fhv. statsminister, Poul Schlueter sagde engang: Unionen er STEN DØD, han løj.
  Jeg håber inderligt at det sker denne gang.
  Jeg vil kun kunne græde TØRRE TÅRER hvis det sker.
  EUROPA skal samarbejde, men IKKE gennem en overstatslig union, men gennem handel og diplomati. Intet andet!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s