Støjberg beskylder S-borgmester for knæfald for islam, mens Venstre vil have masser af muslimske kvinder i Forsvaret

https://bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1240/image/139/1391332/23255273-fverew.jpg

Det er et knæfald for islam. Det siger Inger Støjberg til den socialdemokratiske borgmester i Hedensted Kommune, Kasper Glyngø. I kommunen har man besluttet, at nye statsborgere selv kan bestemme, om de giver hånd til en kvinde eller en mand ved statsborgerskabsceremonien.

Min kommentar:

På dette punkt er jeg helt enig med Inger Støjberg. Problemet er imidlertid, at hun er fuldstændig tavs om et langt større knæfald for islam: Hendes eget parti Venstre har lige meldt ud, at man vil have masser af muslimske kvinder ind i Forsvaret. Det udtaler Venstres forsvarsordfører, Karsten Lauritzen. Se her.

Fej nu for din egen dør først, Inger Støjberg. Du er trods alt næstformand i dit parti.

9 thoughts on “Støjberg beskylder S-borgmester for knæfald for islam, mens Venstre vil have masser af muslimske kvinder i Forsvaret

 1. Bente Dahlmann 8. februar 2020 / 16:04

  Det er så ikke Inger men Elle Bælle mann 🤮håber V bliver reduceret til UNDER spærregrænsen til næste valg🇩🇰 Hvis vi oplever et frit Danmark✌️

  Liked by 1 person

 2. Ehm Christensen 8. februar 2020 / 17:43

  Hun har ret, han er med til at udvande “Håndtrykket”, men hun er ikke helt så skarp som hun var engang – Ellemann har nok haft hende på bedeskamlen, og hvad Ordføreren Carsten Laurizten siger er jo helt hen i vejret – Skal muslimske kvinder ind i Forsvaret, kræver de vel at gå med tørklæde og så skal de vel også gå med ble, have eget bad og Hallalmad, er det det de nye Forsvarsmidler skal bruges til?

  Den lør. 8. feb. 2020 kl. 15.57 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Det er et knæfald for islam. Det siger Inger Støjberg til > den socialdemokratiske borgmester i Hedensted Kommune, Kasper Glyngø. I > kommunen har man besluttet, at nye statsborgere selv kan bestemme, om de > giver hånd til en kvinde eller en mand ved statsbo” >

  Like

 3. Den Nervøse 9. februar 2020 / 08:53

  Venstre ved man hvor man har!

  Like

 4. ino 9. februar 2020 / 14:07

  Besynderligt at Venstre vil have flere muslimer ind i Forsvaret. Men samtidig – længere ude til venstre – er Eva Flyvholm og Martin Lidegaard ved at falde over hinanden i deres iver for at få udviklet et “forsvarsdesignet” tørklæde til hættepigerne der ikke kan få nok af den slags..
  Hvorfor i alverden kaster venstreekstremistiske partier sig ind i kampen for at indføre Kalifatet i Danmark? Jeg fatter det ikke. I gamle dage kæmpede kommunisterne dog stadig formelt for det klasseløse samfund. i dag kæmper de for at indføre det sorteste, sorte Kalifat. Hvordan de kan se sig selv i spejlet om morgenen, forstår jeg ikke.

  Like

  • Rasmus Rodskov 11. februar 2020 / 11:01

   “Besynderligt at Venstre vil have flere muslimer ind i Forsvaret”

   Nej, ikke så besynderligt da muslimske soldater vil være nemmere at sætte ind mod etniske danskere end almindelige danske jenser.

   Like

 5. Allan Gorm Larsen. 9. februar 2020 / 19:21

  Flere muslimer i forsvaret og politiet. Jeg er alvorligt bange for at det vil kunne give loyalitets problemer.
  Krig: Hvem vil muslimske soldater kæmpe for?, Danmark eller det land(muslimsk) som angriber DK?. Jeg mener at man bør tænke sig GRUNDIGT om, når man optager muslimer i de forskellige værn.
  Politi: Hvem vil få den mest hårdhændede behandling ved anholdelse?. Dansker eller indvandrer?. (muslim). Svaret blafrer i vinden.

  Like

 6. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 10. februar 2020 / 12:10

  “GÅR DEN – SÅ GÅR DEN”

  Sådan har Venstre jo ageret siden 2001+

  Der siges “et om morgenen – og det modsatte om aftenen”!

  Venstres strategi har været, at “halvdelen af vælgerne hørte budskabet om morgenen, og den anden halvdel hørte det om aftenen”!

  “Løkke” udtrykte det ganske rammende i sit motto: “GÅR DEN – SÅ GÅR DEN”!

  I 2015 var der mange Venstre vælgere, der havde opdaget det, men det havde Venstre lært af – og perfektionerede det i perioden 2015-19!
  Støjberg buldrede og buldrede, mens de socialliberale/skabsradikale stille og roligt arbejdede i kulisserne og fortsatte Det Radikale Venstres politik!

  Men det var der tilsyneladende ganske mange borgerlige/liberale vælgere, der ikke havde opdaget i Venstres seneste regeringsperiode, hvilket sås tydeligt af valgresultatet d. 5. juni s.å.

  Mon ikke mange Venstre vælgeres vildfarelse bliver mere tydeligt for dem i den kommende tid?

  Venstre er ikke længere Venstre.

  Like

  • M.S. Carstens 10. februar 2020 / 23:46

   – og ikke at forglemme:
   Lars Løkke Landsforræders egenhændige underskrift af Marrakech-aftalen, FNs Migrant Pagt, dec. 2018!

   Her mistede Inger Støjberg al indvandrepolitisk værdighed, ved ikke at tage det fulde skridt og forlade Venstre i protest. Dette understeger hun tillige nu, ved at stå stråmand for Ellemand.
   Jeg må sige, at Støjberg, i min optik, mere og mere fremtræder som en skabs-radikal/RV-infiltrant, for nok ytre hun sig godt imod indtrængningen af , ikke gavnlige, fupflygtninge/nasse-imigranter, men hun stemmer ikke i mod og hun bakker heller ikke op om lovforslag, der kunne understøtte hendes ytringer.

   Like

 7. Allan Gorm Larsen. 11. februar 2020 / 19:46

  Engang nød Inger Støjberg min fulde respekt, det har damen til fulde sørget for at få spoleret.
  Venstre ved man hvor man har. HA!!!.
  Hvorfor satte DF ikke mere ind for at stoppe Lars Løkke Rasmussen i den vanvittige rejse til Marrakesh???!!!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s