Tesfaye: Langt, langt de fleste nye statsborgere bakker fuldtonet op om vores demokrati, grundlov og ligestilling

https://asset.dr.dk/imagescaler/?protocol=https&server=www.dr.dk&file=%2Fimages%2Fcrop%2F2019%2F09%2F12%2F1568311751_scanpix-20190627-184728-l.jpg&scaleAfter=crop&quality=70&w=720&h=405

Flere kommuner landet over har valgt at stille med både en mand og en kvinde ved de første grundlovsceremonier, så nye danske statsborgere eventuelt kan undlade at give hånd til det modsatte køn.

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) siger til DR, at det er en lidt mærkværdig tilgang til grundlovsceremonien af kommunerne at stille med begge køn. Tesfaye udtaler desuden:

Langt, langt de fleste udlændinge, der søger dansk statsborgerskab, de bakker jo fuldtonet op om vores demokrati, grundlov og ligestilling. Hvad med at indrette ceremonierne efter dem – i stedet for et lillebitte ekstremistisk mindretal, der åbenbart er for hellige til at røre det andet køn? Lad os nu lige fokusere på, at de fleste faktisk gerne vil det danske samfund.

Min kommentar:

77 procent af muslimerne i Danmark mener, at Koranen skal følges fuldt ud. Dermed er 77 procent af muslimerne islamister, der er i sagens natur er modstandere af vores demokrati, grundlov og ligestilling.

Når Mattias Tesfaye påstår, at »langt, langt de fleste« af de nye statsborgere bakker op om de danske værdier, så er han enten komplet uvidende om sit fagområde, eller også lyver han voldsomt.

9 thoughts on “Tesfaye: Langt, langt de fleste nye statsborgere bakker fuldtonet op om vores demokrati, grundlov og ligestilling

 1. Bente Dahlmann 26. februar 2020 / 19:08

  Tja selv mod dumhed kæmper danskerne forgæves✌️

  Like

 2. Ehm Christensen 26. februar 2020 / 20:26

  Det er ikke godt nok! Enten bakker man op eller også kan man ikke få dansk statsborgerskab! At langt de fleste bakker op duer ikke – væk, som H.C. Andersen sagde det !

  ons. 26. feb. 2020 kl. 19.00 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Flere kommuner landet over har valgt at stille med både en > mand og en kvinde ved de første grundlovsceremonier, så nye danske > statsborgere eventuelt kan undlade at give hånd til det modsatte køn. > Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) ” >

  Like

 3. Allan Gorm Larsen. 26. februar 2020 / 21:39

  Jeg kan kun sige én ting til dette. Accepter vores grundlov fuldt ud. ELLER SKRID!!!!!!!!. *Helt ud af landet. INTET STATSBORGERSKAB!!!.

  Like

 4. M.S. Carstens 27. februar 2020 / 00:27

  HVEM er det lige Tesfaye mener, der bakker så fuldtonent op? ,
  – de mange som regner os betalende danskere for dyr/urene? eller måske de nye kvoteflygtninge på er på vej; som skrevet af kent på UP-OT:

  “Så starter vi igen…..

  “Nu ankommer de første kvoteflygtninge til Danmark”

  https://www.altinget.dk/artikel/nu-ankommer-de-foerste-kvoteflygtninge-til-danmark-siden-stoejbergs-stop

  BEMÆRK: “efter et dansk ønske om at fokusere på “særligt behandlingskrævende” kvinder og deres nære familiemedlemmer”

  Vi snakker om en udskrivning i 100 millioner klassen her……og det er bare begyndelsen

  Kommentar by kent — 26. februar 2020 @ 17:38″

  Min kommentar hertil lyder:
  “Ja, og samtid må etnisk danske handicappede slå sig til tåls med, kun at kunne komme udenfor hjemmets fysiske fire vægge 15 timer pr. måned! Heri indregens, nu, stik imod ledsagerordningens oprindelige intentioner, tid til indkøb af dagligvarer og medicin, håndtering af affald til genbrugspladser/afhentning, omklædning og brusebad ifb. med fysisk vedligeholdeses-træning og adgang til frisk luft i egen have!
  Desværre frygter jeg, at det ikke er kristne kvoteflygtninge der bliver tildelt goderne, for de får, som os, en spand lort i nakken, til fordel for horderne af iSlamistisk kultur-tilbedende, der ønsker os underkastet deres bestialiske medbringsler.
  – alt med største billigelse af venstrefløjen og RV+, samt alle deres medløbere, udi vedligeholdelse/optimering af egne og fremtidige skattebetalte jobs :-((((”

  Tesfaye burde afkræves et helt konkret svar på, HVEM af de udefrakommende, etnisk / kulturelt / andet, han mener, der “fuldtonet bakker op om vores demokrati, grundlov og ligestilling”!
  – og ikke mindst, Hr Tesfaye:
  HVAD må/skal etniske danskere bøde, for dem der IKKE gør det?
  OG hvad er Tesfayes/regeringens krav/sanktioner, til dem der IKKE gør det?

  Liked by 1 person

 5. kumulus 27. februar 2020 / 09:12

  “HVEM af de udefrakommende, etnisk / kulturelt / andet, han mener, der “fuldtonet bakker op om vores demokrati, grundlov og ligestilling”!”

  Det er nok ikke de 76 % af de adspurgte muslimer, som mener at Koranen skal stå over Grundloven…

  Like

 6. Den Nervøse 27. februar 2020 / 10:58

  Hvad i himmelens navn er det for noget sludder? Tesfaye kan umuligt være ubekendt med de undersøgelse, som viser præcist det modsatte! 77% mener koranen bør stå over grundloven og andre undersøgelser viser at ca. 50% af muslimerne har holdninger vi anser for radikaliserede!
  Tesfaye’s udtalelser er enten tendentiøse, eller udtryk for ønsketænkning.

  Like

 7. Henning Jensen 27. februar 2020 / 12:08

  Mattias Tesfaye lyver desværre. Men hvorfor, når han ligeså godt kunne have holdt sin mund?
  Er disse løgnagtige påstande kommet som ordrer oppefra?

  Like

 8. kumulus 28. februar 2020 / 09:22

  “lyver desværre. Men hvorfor”

  Det ligger indlejret i alle politikeres gener.

  Like

 9. Allan Gorm Larsen. 29. februar 2020 / 17:17

  Rød blok kræver stramninger, blå blok kræver stramninger. Hvad sker der???!!!. INTET.
  Nej, der findes kun en løsning, stem forbi dem ved næste valg. Vores sidste håb er Nye Borgerlige, men dem vil parnasset på midten overhovedet ikke røre med en ildtang.
  Sådan er politik i dagens Danmark/ EU og Europa. Desværre, men der kommer nok en dag, hvor man bliver tvunget til at indse sine fejltagelser. Bare det ikke er for sent.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s