Mellemøstlig indvandrer chikanerer Nye Borgerliges Mette Thiesen: »Din klamme luder! Jeg håber, du dør af corona.«

 

https://ksdha.files.wordpress.com/2018/11/fff.jpg

Nye Borgerliges Mette Thiesen skriver følgende på Facebook:

”JEG HÅBER DU DØR AF CORONA”

Denne besked fra en vis Ali Salman vågnede jeg op til i morges. Det er aldrig rart at modtage så grimme beskeder – og slet ikke i denne tid. Men jeg er efterhånden vant til at modtage den slags beskeder fra udlændinge.

Jeg holder hovedet højt. Det bekræfter mig nemlig i, hvorfor jeg er gået ind i politik. Jeg ønsker et frit og trygt Danmark for mine og dine børn og børnebørn.

11 thoughts on “Mellemøstlig indvandrer chikanerer Nye Borgerliges Mette Thiesen: »Din klamme luder! Jeg håber, du dør af corona.«

 1. Ehm Christensen 23. marts 2020 / 14:29

  Man burde fra politiets side finde frem til ham så han kan få en straf for at true en politikker – set viser da også bare hvor afstumpet den Ali Salman er!

  man. 23. mar. 2020 kl. 14.02 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: “Nye Borgerliges Mette Thiesen skriver følgende på Facebook: > Denne besked fra en vis Ali Salman vågnede jeg op til i morges. Det er > aldrig rart at modtage så grimme beskeder – og slet ikke i denne tid. Men > jeg er efterhånden vant til at modtage den slags b” >

  Like

 2. Kesselman 23. marts 2020 / 14:53

  Jah, hvad skal man sige til sådan et hunde-hoved, som kun kan formulere sig på rendestensdansk. En præmie taber! Desværre meget karakteristisk for de muslimske kulturberiddere.

  Like

  • M.S. Carstens 23. marts 2020 / 15:48

   Pædofili- og voldstilbedende LavIQer?

   Like

 3. jens ræbild 23. marts 2020 / 15:42

  Overfald af politikere hører også med. Et tydelig bevis på primitiv adfærd, som man praktiserende for flere hunrede år siden. Muslimer kan ikke intigreres, da de er hjernevasket af udsagn fra koranen. Tryghed i det fri rum i Danmark er væk pga. DEM…….

  Like

 4. sg545977 23. marts 2020 / 17:45

  Den eneste ballast de mennesker er i besiddelse af, er et primitivt ordvalg .

  Like

 5. Helge Petersen 23. marts 2020 / 18:58

  Muslimer er underudviklede primater der for de flestes vedkommende er meget underudviklede. Det er derfor der er problemer alle vegne, hvor de opholder sig.. De skal ud af landet.. De har ingen eksistens berettigelse, hvor der opholder sig oplyste mennesker.Alle vegne er der problemer med muslimer. De udsuger deres omgivelser, som skade dyr er en stor kulturel og økonomisk burde alle vegne. Koranen er ingen religion men en forrykt ideologi. .

  Like

 6. Frederik 23. marts 2020 / 19:26

  Find ham med alle midler, og fratag ham hans rødbedepas og hvis det ender med at han bliver statsløs, så er det han gør..! Derefter udvis ham fra det europæiske kontinent, han bestemmer selv hvor og drop ham med en måske virkende faldskærm… Tak for denne gang.. Og lad det være en huskekage til han ligestillede som deler hans synspunkter..

  Like

 7. Bjarne 23. marts 2020 / 21:15

  Han må have et smukt røvhul 🙂

  Like

 8. Freddy H. Christensen 23. marts 2020 / 22:22

  .
  Til vore muslimske medborgere.
  Vedr. Ali Salman´s indlæg på Facebook.
  Det er ikke første gang, at én fra jeres egne rækker sviner os danskere til med de værste gloser og med ufattelig fantasi.
  I fremhæver ofte jeres æresbegreber, dræber endda for dem når en træder ved siden af, men hvordan hænger det sammen med at en af jeres egne udtrykker sig med så stor mangel på respekt for andre mennesker ?
  Er det mon ikke på tide at I internt får ryddet op i egne rækker

  Like

 9. Allan Gorm Larsen. 24. marts 2020 / 21:38

  Et virkeligt “fromt” ønske. Hvad kan vente sig af en halvhjerne!. Det beviser, med al tydelighed resultatet af fætter/kusine alliancer. Indavl!!!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s