Kaos på den alternative venstrefløj: Uffe Elbæks folk spredt ud på tre partier kan give stort stemmespild i rød blok

uf

Alternativet er sprængt i stumper og stykker. Uffe Elbæks tidligere kandidater er nu spredt ud på tre forskellige partier:

 • Alternativet har kun Torsten Gejl i folketingsgruppen, mens Josephine Fock stadig holder fast i sin post som partiformand.
 • Uffe Elbæk og tre andre har forladt Alternativet. De har nu dannet gruppen »Frie Grønne Stemmer«, der sandsynligvis vil prøve at blive opstillingsberettiget til Folketinget.
 • René Gade er tidligere medlem af Folketinget for Alternativet. Han offentliggør snart sit nye parti, der også ønsker at stille op.

Disse tre alternative partier kan bevirke et stort stemmespild i rød blok. Hvis de f.eks. får 1,0 procent hver ved næste folketingsvalg, så kan det matche stemmespildet i blå blok.

2 thoughts on “Kaos på den alternative venstrefløj: Uffe Elbæks folk spredt ud på tre partier kan give stort stemmespild i rød blok

 1. Den Nervøse 25. marts 2020 / 13:17

  Efter LA’s opgør, er det de rødes tur til at æde hinanden! Det er hverken mere eller mindre kønt at se på end opgøret i blå blok!

  Like

 2. Allan Gorm Larsen. 25. marts 2020 / 17:22

  Jeg kan kun sige at jeg havde ventet dette, da Alternativet, på mig, virkede som en komisk parodi. Spørgsmålet er så om hele tre “Alternativer” vil kunne vinde noget som helst.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s