Regeringen står klar med en milliard i coronastøtte til Afrika

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/127/1276780/23382518-.jpg

Mette Frederiksen og co. bør i denne kæmpe økonomiske krise bruge skatteydernes penge på danskerne. Men regeringen vil ikke desto mindre sende en milliard kroner til Afrika.

Læs det hele her:
https://www.berlingske.dk/politik/regeringen-staar-klar-med-en-milliard-i-coronastoette-til-afrika

4 thoughts on “Regeringen står klar med en milliard i coronastøtte til Afrika

 1. Allan Gorm Larsen. 26. marts 2020 / 12:48

  Hvorfor Afrika?. Jeg er bange for at de løfter, som regering og folketing har afsat til at dække erhvervslivets tab vil tære så meget på statens resourser at det på sigt vil knibe med støtten til DANSKERE, som trænger mere til pengene. Vi må først og fremmest tænke på de problemer. som VI kan komme ud for, i så fald, krisen trækker ud.

  Like

 2. M.S. Carstens 26. marts 2020 / 18:19

  Det er en skændsel, at regeringen ikke overfører disse penge, til at håndterer vore egne udfordringer med. Ikke mindst i disse tider.
  Hvor mange nye sultene unger avler afrikanerne pr. dag, som de forventer at vi brødføder, mens Danmarks økonomi lægges i ruiner?
  Vi har pumpet oseaner af milliarder i dem gennem mere end 50 år, så nu må de sq tage sig sammen og indstille sig på e´t-barns-politik, mens de SELV får opbygget/udbygget selv-forsørgelse og brugbar infrastruktur.
  Og så er det vore politikkeres forb….. pligt, at sørge for egne borgere før noget andet og sørge for, at VORE børn og børnebørn får en anstændig fremtid! Det er immer hen VORE penge/vores sikring (samfundskontrakten)!

  Jeg høre flere og flere sige, at de har fået nok og besnæres af “at omlægge til kviterings-løst arbejde”. Jeg plejer da at sige, at de hellere skulle få sat kryds NB/SK først, men politikkerne i de genvalgte partier, burde så sandelig også lytte, til hvad der rører sig i befolkningen, mens tid er!

  Liked by 1 person

 3. kumulus 26. marts 2020 / 19:44

  Pengene skal vel bruges til skoler, hvor afrikanske elever kan lære at sige racist på samtlige europæiske sprog.

  Liked by 1 person

 4. Henrik Gulbæk Søborg 26. marts 2020 / 19:55

  Gi’r ikke 5 flade ører for det kvindemenneske og hendes proselytter. – Tror ikke en dyt på alle de dommedagspåstande. – Alle andre en politikkere og storkapitalister skal dit og dat, men de skal ikke een dyt. – Små 1-mands virksomheder bukker under, mens der smides penge i et bundløst sort hul. – Usandsynligt ubegavet og tarveligt.

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s