Messerschmidt bliver undersøgt af Bagmandspolitiet for EU-svindel: Nu vil han belære Pernille Vermund om moral

https://admin-a4.blizzload.com/medier/artikler/170/170027/20180606-153406-A-1920x1277we-medium_32.jpg

DF’s Martin Henriksen røg ud af Folketinget ved det seneste valg. For nogle dage siden prøvede han at kickstarte sit comeback ved at påstå, at Nye Borgerlige er tilhængere af EU. Det er selvfølgelig noget vrøvl.

Sagen er den, at regeringen ville øge Danmarks kontingent til EU. Derfor stillede nogle af de borgerlige partier et forslag om, at der ikke skulle bruges mere end de nuværende 1,0 procent af BNI. Dette forslag støttede Nye Borgerlige for at sikre et flertal og prøve at forhindre, at udgifterne til EU steg yderligere. Omvendt har DF accepteret muligheden for, at udgifterne kan gå fra 1,0 og helt op til 1,3 procent. Flere detaljer her.

Nu har Morten Messerschmidt så meldt sig på banen. Han bakker op om partifællen Martin Henriksens manipulation og kritiserer samtidig Pernille Vermunds moral. På Facebook sendte Vermund et billede af en sølvpapirshat til Henriksen, fordi hans påstande var så langt ude. Ifølge Messerschmidt er dette billede udtryk for yderst dårlig stil.

Min kommentar:

Morten Messerschmidt bliver i øjeblikket undersøgt af Bagmandspolitiet for svindel med EU-midler. Det er endnu ikke besluttet, om der skal rejses en sag mod ham. Det er under alle omstændigheder et faktum, at Dansk Folkeparti har tilbagebetalt over to millioner kroner, fordi Messerschmidt ikke havde rent mel i EU-posen.

Derfor er det grinagtigt, at den moralsk flossede Morten Messerschmidt vil belære Pernille Vermund om moral.

Angrebet på Vermund og NB’s EU-politik er næppe koordineret med DF’s partiformand Kristian Thulesen Dahl. Han vil nemlig meget gerne blive i EU. Se nedenstående video:

4 thoughts on “Messerschmidt bliver undersøgt af Bagmandspolitiet for EU-svindel: Nu vil han belære Pernille Vermund om moral

 1. Ehm Christensen 28. marts 2020 / 16:34

  Alle i Parlamentet i EU snyder sig til penge de ikke redeligt har fortjent, da der ikke skal afregnes for modtagne beløb. Mange er også skattefrit. Alle partier har mere eller mindre snydt, da fortolkningen på anvendelse ofte er meget uklar. Jeg tror derfor at sigtelsen i sidste ende vil frafaldes!?

  lør. 28. mar. 2020 kl. 14.39 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” DF’s Martin Henriksen røg ud af Folketinget ved det seneste > valg. For nogle dage siden prøvede han at kickstarte sit comeback ved at > påstå, at Nye Borgerlige er tilhængere af EU. Det er selvfølgelig noget > vrøvl. Sagen er den, at regeringen ville øge Da” >

  Like

 2. Allan Gorm Larsen. 28. marts 2020 / 16:51

  Morten Messerschmidt bør nok holde sin sti ren. Det vil utvivlsomt højne hans chancer for at stå en evt. retssag igennem. Jeg tror ikke på at den “svindelsag” som det påstås at MM skal have gjort sig skyldig i har ret meget kød på sig, når vi tager i betragtning hvad EU hver dag svindler sig til.
  Dog bør MM lige passe lidt på med at beskylde en politisk kollega, Pernille Vermund, NB for at have en flosset moral, det kan let svirpe tilbage på ham selv.

  Like

  • Kaj Østerby 29. marts 2020 / 11:31

   Jeg har ikke taget alt snakken om Morten Messerschmidt’s medvirken særlig alvorlig, bl. a. fordi EU er en stor svindelsag, mange mio. bliver pist væk hvert pr, og ingen kan gøre rede for hvor pengene bliver af. Dernæst har jeg opfattet ham som et EU negativt menneske, det var måske blot bluff. Måske skal jeg ændre min opfattelse af ham.

   Like

 3. Anonym 29. marts 2020 / 10:34

  Angående Messerschmidt så skal vi ikke forvente nogen endelig afgørelse fra EU før efter næste valg det er vores regerings måde at skade Dansk folkeparti mest ved at bede EU trække sagen i langdrag , og lignende sager fra andre EU glade partier ties ihjel.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s