DF går sammen med Zenia Stampe og Uffe Elbæk for at gennemtvinge en hjælpepakke til medier

sam

Det lyder som en joke, men det er det ikke.
TV 2 skriver, at De Radikale (repræsenteret ved Zenia Stampe), Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, De Konservative og løsgænger Uffe Elbæk vil gennemtvinge en hjælpepakke til kulturområdet. Det drejer sig især om lokale medier. Citat:

Et politisk flertal vil fjerne kulturministeren fra forhandlinger om kulturhjælpepakke.

– Vi har mistet tilliden til, at Joy Mogensen (S, kulturminister, red.) er i stand til at sikre, at vi fortsat har et rigt og velfungerende kulturliv efter krisen, siger kulturordfører Zenia Stampe (R).

Flertallet består af de Radikale, Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, de Konservative og løsgænger Uffe Elbæk. (…)

Årsagen til den store kritik af Joy Mogensen udspringer af mandagens forhandlinger om en hjælpepakke til lokale og regionale medier, der endte med at blive sat på pause. Men den har været undervejs i flere dage. (…)

Mandag mødte Joy Mogensen op til forhandlingerne om en hjælpepakke til lokale og regionale medier med i omegnen af 35 millioner kroner, hvilket ifølge et politisk flertal var alt få for penge.

Link: https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-03-30-politisk-flertal-vil-fjerne-kulturminister-fra-forhandlinger-om-hjaelpepakke

Min kommentar:

Det er ikke overraskende, at Venstre og De Konservative samarbejder med de værdipolitiske venstreekstremister. Det har de gjort så tit. Men hvad laver DF sammen med Zenia Stampe og Uffe Elbæk? Alle alarmklokker bør da bimle og bamle, når de to er involveret.

Det ender sandsynligvis med, at Politiken og andre kulturradikale medier får en masse ekstra millioner. Politiken ejer nemlig en række lokalaviser via et datterselskab. Og så er der sikkert også nogle integrationsprojekter, der bliver tilgodeset for at få De Radikale og Uffe Elbæk med i aftalen.

Den almindelige dansker må nøjes med at undre sig.

5 thoughts on “DF går sammen med Zenia Stampe og Uffe Elbæk for at gennemtvinge en hjælpepakke til medier

 1. Allan Gorm Larsen. 31. marts 2020 / 04:34

  Jeg tror ikke på at det samarbejde vil højne alsidigheden i den danske medie verden, snarere tvært imod. Jo mere statsstøtte, jo mere venstreorienteret. DF, træk Jer ud.

  Like

 2. Den Nervøse 31. marts 2020 / 07:26

  Det er underligt at jeg skal være med til at støtte Politike for jeg foragter alt dets væsen!
  Støtten gives også til den lumre formiddagspresse som Ekstra Bladet (ejet af Politikens hus), det er mig en gåde hvorfor sådant et halvpornografisk blad skal have statsstøtte!

  Like

 3. ino 31. marts 2020 / 08:32

  Thulesen Dahl ser ud til at have mistet kompasset for længe, længe siden. Sørgeligt.

  Liked by 1 person

 4. Ehm Christensen 31. marts 2020 / 09:18

  Joy Mogensen har fra starten af været en stor fjasko – et direkte fejlvalg af Mette Frederiksen!

  Den man. 30. mar. 2020 kl. 22.21 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Det lyder som en joke, men det er det ikke. TV 2 skriver, at > De Radikale (repræsenteret ved Zenia Stampe), Enhedslisten, Venstre, Dansk > Folkeparti, de Konservative og løsgænger Uffe Elbæk vil gennemtvinge en > hjælpepakke til kulturområdet. Citat: Et poli” >

  Like

 5. M.S. Carstens 31. marts 2020 / 21:45

  DF er lige så infiltreret af RV, som alle de andre genvalgte partier og er længst overgået til at hægte sig fast på levebrødspolitik.

  – her: ingen bestikkelsespenge til MSM, ingen valgflæsk-omtale, ingen genvalg.
  V,K og R vil også spytte flere skattekroner i MSM.

  Medierne er blevet spækket med skattekroner, ifm.a. tilskud og direkte finansiering, og de fleste har tillige tjent fedt på reklamer og abonnementer. De burde have reserver nok! og hvis ikke, så har de forvaltet de svimlende summer forkert og/eller ydet et usælgeligt produkt.
  Mediebistand og – finansiering er som med bistandshjælp til uduelige lande: Et bundløs hul, der udhuler andre vigtige samfunds-funktioner for dem der betaler.
  Det er på høje tid, at de finansiere sig selv. Der er rigelige sparremuligheder at tage fat på og kan netop de ikke opretholde sig selv, må de lukke!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s