Overlæge fra Aarhus manipulerer: Udtaler at indlagte coronapatienter fortrinsvis er yngre og raske

https://jyllands-posten.dk/pictures/image/11977227/oguvwn/ALTERNATES/h-5_3/portraet

Ledende overlæge på Aarhus Universitetshospital i Skejby, Lars Østergaard, bliver i dag citeret i alle de store danske medier angående coronavirussen. Han udtaler følgende:

De patienter, vi nu har indlagt i respirator på intensivafdelingen er fortrinsvis raske, yngre eller midaldrende personer i alderen 25 til 70 år.

Min kommentar:

Det er en manipulation fra den aarhusianske overlæge. På landsplan er 64 procent af de indlagte coronapatienter 60 år eller ældre. Link.
Det er altså ikke »fortrinsvis raske, yngre eller midaldrende personer«, der bliver indlagt med coronavirus.

Myndighederne fortier desuden gennemsnitsalderen på de indlagte.
Den seneste oplysning stammer fra 19. marts. Her lå gennemsnitsalderen for intensivpatienterne på 70 år. Gennemsnitsalderen for coronapatienter i respirator er aldrig blevet offentliggjort.

Læger, myndigheder og medier gør alt for at fremstille det som om, at regeringens nedlukning af Danmark er det helt rigtige. Derfor bliver væsentlige oplysninger manipuleret eller fortiet.

5 thoughts on “Overlæge fra Aarhus manipulerer: Udtaler at indlagte coronapatienter fortrinsvis er yngre og raske

 1. Ehm Christensen 30. marts 2020 / 11:55

  Hvis man bliver ved med at manipullere med coronapatienters alder går det galt i den sidste ende, når “boet” endelig gøres op, så hvorfor komme med alle de forkerte oplysninger. En spredning på 25-70 år er i sandhed en falsk melding og den bør rettes af selvsamme overlæge!

  Den man. 30. mar. 2020 kl. 09.46 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Ledende overlæge på Aarhus Universitetshospital i Skejby, > Lars Østergaard, bliver i dag citeret i alle de store danske medier > angående coronavirussen. Han udtaler følgende: De patienter, vi nu har > indlagt i respirator på intensivafdelingen er fortrinsvi” >

  Like

 2. kumulus 30. marts 2020 / 13:07

  Som jeg opfatter det taler lægen kun om personer, der er indlagt på Aarhus Universitetshospital, så én eller anden manipulerer i alle tilfælde…

  Like

  • KSD 30. marts 2020 / 15:48

   Det er en manipulation fra overlægens side. Når folk læser hans udtalelser, så får de jo det indtryk, at de indlagte coronapatienter i Danmark fortrinsvis er unge og raske.

   Like

 3. Allan Gorm Larsen. 30. marts 2020 / 20:26

  Hvad er løgn og sandhed?. Hvorfor skulle yngre mennesker ikke kunne blive syge af covi19?.
  Man kan altid slynge om sig med tal. Det ene kan være lige så rigtigt som det andet. Det er påstand mod påstand. Derfor tager jeg ALT med et vist forbehold.

  Like

 4. M.S. Carstens 30. marts 2020 / 21:41

  Vi får det nok ikke at se i statetikkerne, men hvor kunne det være oplysende, at se nærmere på de sociale/etniske/erhvervs/.. parametre, for dem som coranen rammer:
  er det, udover vore udsatte / ældre etniske medborgere, raske danere i arbejdsdygtig alder, unge i samme etnisitet under uddannelse, offentlig ansatte, folk fra bestemte boligområder, – persontransport-branchen, ….
  Ligeså kunne det være ret oplysende for fremtidens epidemiforebyggelse, at få at vide, hvorfra og i hvilken sammenhæng har de pådraget sig Coronaen?
  Var det fra vennerne, sundhedspersonalet eller familien?
  – før eller under restriktionerne?
  OG: Hvad har de selv gjort, for netop ikke at blive smittet?

  Jeg håber og beder til, at de ansvarlige på området og ikke mindst vore politikkere, vil give/kræve svar på disse spørgsmål, så en fremtidig sporing/inddæmning af en lignende situation kan undgås, med viden og rettidig omhu!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s