Pernille Vermund kritiserer DF og Venstre: De vil give visse indvandrere 3.900 kroner mere om måneden

https://politiken.dk/incoming/img7496197.aaznno/ALTERNATES/p16x9_960/Sp%C3%B8rgetime%20med%20statsministeren

Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, skriver følgende på Facebook:

NEJ TIL HØJERE YDELSER TIL INDVANDRERE

De må have spist søm. Det var min første tanke, da jeg så forslaget fra venstrefløjen om at ophæve 225-timers-reglen for kontanthjælpsmodtagere.

Sømspiseriet har siden spredt sig fra venstrefløjen til Venstre, DF og regeringen samt den store erhvervsorganisation Dansk Industri.

Det er i dag en bred koalition af sømspisere i Folketinget og uden for, som i ly af coronakrisen vil forhøje kontanthjælpen til en gruppe af indvandrere fra ikke-vestlige lande med gennemsnitligt 3.900 kroner om måneden.

Gruppen, der står til den klækkelige belønning, er de indvandrere, som i det sidste år ikke har evnet at arbejde blot seks uger, og som lever permanent af offentlig forsørgelse.

Under gældende regler ville de blive sat ned i ydelse for at fortælle dem, at her i landet skal man altså arbejde for sine penge.

Det bliver de så ikke alligevel med støtte fra både Venstre og Dansk Folkeparti.

Det er helt skævt i en tid, hvor almindelige lønmodtagere accepterer at gå ned i løn for at holde liv i deres arbejdsplads. Andre bliver fyret, og selvstændige kæmper indædt og sætter alt, hvad de har, ind på at få deres virksomhed gennem krisen.

Det vil jeg og Nye Borgerlige simpelthen ikke lægge stemmer til, og det er mig en gåde, at borgerlige politikere med en smule respekt for de arbejdende danskere, kan hoppe på venstrefløjens overbud.

Jeg er helt med på, at der er en gruppe af danskere, som i årevis er blevet kørt rundt i systemet i jobcentrene og for længst burde have fået deres førtidspension. De har brug for hjælp.

Det er ikke dem, jeg ikke under assistance i en krisetid. Men så skal vi målrette indsatsen til de danskere, der er i klemme.

De syge og nedslidte danskere skal ud af jobcentrene.

Det skal ikke være kommunedamen, der skal kunne skalte og valte med deres liv. Der skal udelukkende være en lægefaglig beslutning bag tildeling af førtidspension.

Indvandrere skal forsørge sig selv. De skal ikke have offentlig forsørgelse, og vi skal under ingen omstændigheder i en økonomisk krise, hvor alle andre lider afsavn, suspendere en regel, der i praksis vil betyde af cirka 4.000 indvandrere og efterkommere i gennemsnit vil få 3.900 kroner mere om måneden i kontanthjælp, end de ellers ville være berettiget til.

Aldrig vil jeg stemme for den slags – corona eller ej.

4 thoughts on “Pernille Vermund kritiserer DF og Venstre: De vil give visse indvandrere 3.900 kroner mere om måneden

 1. Den Nervøse 7. april 2020 / 08:30

  Jeg er voldsomt forarget! Landet er i problemer, så er det måske ikke lige nu, om nogensinde, vi skal lege socialkontor overfor folk, som dybest set foragter os!

  Liked by 1 person

 2. Ehm Christensen 7. april 2020 / 08:53

  De får alt for meget i forvejen uden at yde noget – så det er lige til Klodshans for både DF og Venstre!

  tir. 7. apr. 2020 kl. 08.16 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, skriver følgende > på Facebook. NEJ TIL HØJERE YDELSER TIL INDVANDRERE De må have spist søm. > Det var min første tanke, da jeg så forslaget fra venstrefløjen om at > ophæve 225timers reglen for kontanthjælpsmodtag” >

  Like

 3. sg545977 7. april 2020 / 11:43

  Det falder også lidt tungt for mig , at forstå logikken. Misundelig, nej egentlig ikke. Er som så mange andre folkepensionist , har haft arbejde i hele min tilværelse. Hvis man ikke har gemt lidt i kage dåsen, så kan tilværelsen godt blive lidt indeklemt . Idet beløbet i form af pension er beskedent.Derfor , er dette udspild ikke ret og rimeligt over for de etniske danske folkepensionister.

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 7. april 2020 / 19:53

  Ja, så er vi der igen, ikke vestlige migranter forgyldes atter engang. Hvornår indser politikerne at det er DANSKERE som først og fremmest skal have kompensation for tabt arbejdsfortjeneste.
  Det er ikke mere end rimeligt. Migranterne er bare kommet, u iniviteret, ind i landet, så de må klare sig selv, eller skride.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s