Tre mænd dømt for gruppevoldtægt af 17-årig pige: Kun den ene blev udvist af Danmark

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/teaser_image_vertical/image/17/176469/19670946-snder.jpg

En gruppevoldtægt af en 17-årig pige i en lejlighed i Aabenraa 10. december sidste år kostede tirsdag tre mænd på 20, 24 og 24 år henholdsvis tre år og tre et halvt års fængsel i Retten i Sønderborg.

– To af dem fik tre et halvt års fængsel, og den 20-årige fik tre. Der blev lagt vægt på, at de to ældste tidligere var straffet. Den ene af de to på 24 år blev udvist for bestandig, siger anklageren Rie Johansen til Ekstra Bladet.

De to andre voldtægtsmænd får dermed lov til at blive i Danmark. Alle tre dømte ankede på stedet.

Ifølge anklageren kom mændene på skift ind på et værelse i lejligheden og tiltvang sig samleje med den 17-årige pige.
Pigen anmeldte voldtægten 11. december – cirka et døgn efter, at den fandt sted. Mændene blev anholdt kort tid efter anmeldelsen.

7 thoughts on “Tre mænd dømt for gruppevoldtægt af 17-årig pige: Kun den ene blev udvist af Danmark

 1. Den Nervøse 21. april 2020 / 15:36

  Jeg har skrevet det før, uanset hvor modbydelig en forbrydelse indvandere foretager sig, så er det næsten umuligt at blive udvist! En af tre det er ikke godt nok! Den 17 årige kan om få år risikerer at møde sine voldtægtsmænd på gaden! De kommer jo som regel ude når halvdelen af straffen er udstået! Læg mærke til at den ene, som tidligere havde været straffet ikke blev udvist! Hvad tænker dommerne på? Vi må håbe Landsretten er mere fornuftige!

  Like

 2. Johnnie Sigaard 21. april 2020 / 16:30

  Det er mærkeligt at ikke alle 3 muslimske forbrydere ikke blev udvist for bestandigt det fortjente de men selvfølgelig kunne dommerne se formildne omstændigheder og det er højst mærkeligt at alle 3 domsmænd er enige om at ikke udvise alle 3 og kun 1 de fortjener ikke at blive i Danmark de har ødelagt en 17 årig piges liv og levned og det er højst besynderligt at de 3 domsmænd ikke kan se det hvorfor får muslimer altid domme med formildne omstændigheder de er specialister i at slippe for straf de har fortjent vi danskere må til at lære hvordan muslimer tænker de ser ned på os når vi lader dem slippe for straf og det eneste de er bange for er en udvisning så derfor et OPRÅB til de domsmænd der dømmer muslimske mænd det eneste de har respekt for er en udvisning så derfor brug den bestemmelse så vi slipper for deres kriminelle tilbøjelighed .

  Like

 3. Ehm Christensen 21. april 2020 / 17:02

  Forkert dom igen og igen!

  tir. 21. apr. 2020 kl. 14.34 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” En gruppevoldtægt af en 17-årig pige i en lejlighed i > Aabenraa 10. december sidste år kostede tirsdag tre mænd på 20, 24 og 24 år > henholdsvis tre år og tre et halvt års fængsel i Retten i Sønderborg. – To > af dem fik tre et halvt års fængsel, og den 20-” >

  Like

 4. M.S. Carstens 21. april 2020 / 18:08

  Jeg bliver gang på gang mere og mere overbevist om, at dommere dømmer, efter hvad der tjener dem selv bedst;
  man slipper jo nødigt en sikker og varig indtægtskilde.

  Hvad koster de uinviterede fremmede de danske skatteborgere i domsforhandlinger årligt? Jeg så gerne en opgørelse over disse udgifter henholdsvis til dommere, advokater og tolke.

  Det kunne også være interessant, at få oplyst noget statisktisk om dommerne og deres domsafsigelser. Er det de samme dommere der så ofte gør danskerne til grin? Er der forskel på hvilke dommere der dømmer etnisk danskere og uinviterede fremmede? Hvor mange kroner mister dommerstanden i fremtidige indtægter, hvis der bliver dømt udvisning? Hvor mange dommere bliver arbejdsløse, hvis iSlam forbydes, kassen lukkes og enhver AEH blev udSENDT ved første dom?

  Like

 5. Niels R. Laugesen 21. april 2020 / 18:48

  Den stakkels udviste. Ham skal De Radikale, Enhedslisten og (af samfundet dyrt betalte) bistandsadvokater nok få retur til Danmark…

  Like

 6. Allan Gorm Larsen. 21. april 2020 / 21:42

  Hvad laver danske piger i en lejlighed, beboet af arabere?. De danske piger burde efterhånden have lært, at sådan nogle bastarder bør man holde sig LANGT væk fra.
  Tror man at man før sådanne invitationer for at “se stensamlingen”, eller sammen at læse Anders And?. Nej, vi ved hvad sådanne fyre er ude på, det slår sjældent fejl.
  Udvisning er den bedste straf.

  Like

  • M.S. Carstens 21. april 2020 / 22:22

   Forældrene er nok MSM-dopet, stemmer langt til venstre for NB /SK og selv et produkt af opvækst og uddannelse i venstrefløjens/RVs inficering af alt i vort samfund, hvor der er skattekroner at hente og magt at sætte sig på, under mottoet: “plads til alle” (for skatteborgernes penge).
   – lader sine børn i god tro, for selv at kunne sole sig i segmentet af egohumanister.
   Kun iSlammets tilbedere, med 1400 års indavl, tangerer IQen.
   – man ofre sine for selv at sole sig.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s