Jasser Yasser Ibrahim hostede to politibetjente i hovedet og råbte »corona«: Nu er han frikendt for vold

Ibrahim

En patrulje i Aarhus foretog i slutningen af marts en rutinekontrol af en bil, hvor en 20-årig mand – Jasser Yasser Ibrahim – sad i. Her opstod der nogle uenigheder, der førte til, at manden mod politiets ansvisning trådte ud af bilen og råbte »corona«, hvorefter han hostede to politibetjente i hovedet. Det førte til en sigtelse og derefter en varetægtsfængsling i fire uger. Link.

Den 20-årige stak imidlertid af fra politiet og måtte efterlyses, inden han igen blev anholdt.

Nu er Jasser Yasser Ibrahim så blevet frifundet for vold mod politiet. Link.
Forsætlig smittespredning er som udgangspunkt ikke strafbart, sagde Retten i Aarhus. Derfor kan det at true med at være coronasmittet heller ikke være strafbart, lød argumentet fra retten.

Jasser Yasser Ibrahim slap derfor med 30 dages ubetinget fængsel for at flygte fra politiet. Han blev heller ikke udvist.

10 thoughts on “Jasser Yasser Ibrahim hostede to politibetjente i hovedet og råbte »corona«: Nu er han frikendt for vold

 1. Anonym 22. april 2020 / 16:51

  Han skal nok have en stor erstatning 🤯😩😓

  Like

  • Johnny jensen 23. april 2020 / 10:03

   Der er da faldet dom over nogen, som dyrkede ubeskyttet sex, på trods af at vedkommende (fra Jamaica) vidste han havde HIV. Og derved udsatte en hel del kvinder for smitte!!!

   Like

 2. Den Nervøse 22. april 2020 / 17:07

  Forsættelig smittespredning er som udgangspunkt ikke strafbart???????
  Altså de amerikanere, som uddelte koppebefængte tæpper til Indianere, var altså helt uskyldige? Til trods for at de på det nærmeste udryddede en hel indianerstamme. Det er overordentligt interessant! Altså hvis man forsætteligt smitter en anden person med en potentiel dødelig sygdom, så straffes man ikke! I min verden er forsætteligt —- netop forsættelig og naturligvis strafbart!
  Jeg vil desuden gøre opmærksom på at folketinget har vedtaget en lov, som giver dobbelt straf til Corona relaterede forbrydelser! Åbenbart med undtagelse af den værste af alle Corona relaterede forbrydelser, nemlig at gøre en anden syg!
  Trusler og at smitte, bør naturligvis straffes på linje ned trusler om vold, og da det er Corona relateret bør straffen være dobbelt!

  Like

 3. Allan Gorm Larsen. 22. april 2020 / 18:17

  Hvordan kan sådan noget lade sig gøre?. Det er jo direkte livsfarligt at have sådanne fyre rendende løs. Tænk, hvis fjolset virkeligt har sygdommen. Han kan jo derved smitte utallige mennesker.
  Jeg ønsker normalt ikke død og ødelæggelse overfor nogen, men han er en undtagelse. Han burde forvises for bestandigt.

  Like

 4. M.S. Carstens 22. april 2020 / 23:03

  Hvem var dommerne som dømte???

  Like

 5. anonym 23. april 2020 / 05:29

  Det er regeringen og embedsmandsværket det er galt med.

  Like

 6. anonym 23. april 2020 / 05:33

  De lander ude i noget lort alle sammen af dem der…/og der er ingen virksomheder der gider bøvle med dem bagefter…. ud over det offentlige

  Like

 7. Ehm Christensen 23. april 2020 / 08:45

  Burde udvises!

  ons. 22. apr. 2020 kl. 16.22 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” En patrulje i Aarhus foretog i slutningen af marts en > rutinekontrol af en bil, hvor en 20-årig mand – Jasser Yasser Ibrahim – sad > i. Her opstod der nogle uenigheder, der førte til, at manden mod politiets > ansvisning trådte ud af bilen og råbte »corona«,” >

  Like

 8. En rigtig dansker 24. april 2020 / 13:01

  Der er reelt kun to muligheder:
  1. Myndighederne bruger de midler – de velvilligt bruger overfor etniske danskere og træder i karakter. D.v.s at de, uden at tøve, bruger de magtmidler de har til rådighed – prompte.
  2. Myndighederne trimmes fra top til bund, så vi kun har et minimalt beredskab og ledelse.
  Lyder sindssygt, men der er absolut ingen respekt overfor myndighederne fra ‘eksotiske’ individer. Myndighederne er utåleligt svage overfor de selvsamme individer og virker ikke som et præventivt organ overfor aeh’ere. Standard proceduren er, at myndighederne er et organ der befinder sig på pladsen EFTER at en forbrydelse er begået og forbryderen er over alle bjerge.
  Lovlydige borgere skal have mulighed for at bære våben til selvforsvar. Det er det eneste de forstår og har respekt for. Ligeledes skal danskerne finde deres ære og stolthed igen, arbejde sammen og samarbejde. De eksotiske individer kan lynhurtigt rotte sig sammen – det burde/skal vi også kunne…

  Like

 9. Allan Gorm Larsen. 24. april 2020 / 18:18

  Hvad sker der nu?, ramadanen begyndte i går. Muhamedanere mødes efter solnedgang til overdådige fællesmåltider og ved afslutningen af måneden holdes gigantiske Eid fester, som vil være arnesteder for smittespredning. Tør myndighederne skride ind overfor dette. NÆPPE.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s