Muslimsk bønnekald i Aarhus: Venstres rådmand og spidskandidat var ansvarlig for at give tilladelsen

Bünyamin-Simsek
Bünyamin Simsek

Fredag afholdt Fredens Moské muslimsk bønnekald i Aarhus. Moskéen fortæller nu, at de har fået tilladelse til bønnekaldet via »Center For Byens Anvendelse«, der hører under Aarhus Kommune. Link.

I Aarhus har man magistratsstyre. Det vil sige, at det ikke er borgmesteren, der er den øverst politiske ansvarlige for »Center For Byens Anvendelse«. Det ansvar ligger hos rådmanden for Teknik og Miljø. Han hedder Bünyamin Simsek og var Venstres spidskandidat ved det seneste kommunalvalg. Link.

Det er altså Venstres rådmand og spidskandidat, der var ansvarlig for at give tilladelsen til det muslimske bønnekald i Aarhus. Dette knæfald for islam må siges at være helt i Jakob Ellemanns ånd.

Se og hør bønnekaldet her: 

16 thoughts on “Muslimsk bønnekald i Aarhus: Venstres rådmand og spidskandidat var ansvarlig for at give tilladelsen

 1. Allan Gorm Larsen. 26. april 2020 / 17:41

  Jeg oplevede det, for fuld udblæsning, i 1977, under et ophold i Israel. Jeg besøgte den arabiske landsby Akko. Vi er i Danmark, ikke i Mellemøsten.
  Kravene er i begyndelsen kun små, men vil med tiden vokse, bygning af minareter, hvorfra “bønnekaldene” vræles ud i fire verdenshjørner fem gange dagligt. Første “kald” kl. 5,00, om morgenen.

  Liked by 3 people

 2. Anonym 26. april 2020 / 18:23

  Ingen bønnekald i DANMARK, vi vil ikke hører deres brægen, nu må det sku’, holde op dette er dansk jord, hvis det er så vigtigt for muslimer, bør de finde et andet sted end DANMARK. Forrykt FØJ

  Liked by 1 person

 3. Anonym 26. april 2020 / 20:11

  Så der kaldes altså til islamisk terror mod vantro hver dag og med Århus kommunes velsignelse.

  Like

 4. kim moberg pedersen 26. april 2020 / 21:45

  De må følge reglerne. Ikke i orden en muslim kan give tilladelsen. Det ender med de får styret over Danmark.

  Liked by 1 person

 5. Karsten Hedemark 26. april 2020 / 22:04

  Tak til uansvarlige politikere

  Liked by 1 person

 6. Djust 26. april 2020 / 22:15

  Dk er et kristent land med kirkeklokker og ikke bønnekald fra hverken minareter eller andet. Muslimer må lære at rette ind! Hvis de er så kede af vores traditioner, hvad vil de så her??? Rejs hjem 🤬

  Liked by 1 person

 7. Jens Hald 26. april 2020 / 23:41

  Det er så resultatet af, at man har budt musier inden for. Oven i købet har givet dem automatisk statsborgerskab og dermed stemmeret. Nu sidder de så på magtfulde politiske poster og bestemmer over hvilken hverdag,vi dansker skal tåle. Altså det er en udlænding der skal bestemme hvad der må foregå i det danske offentlige rum. At flertallet ikke kan se det er hovedrystende.

  Liked by 1 person

  • danishinfidel 22. januar 2021 / 23:45

   Ja,det er sku hovedrystende..
   Vi ender med,at være fremmed i vores eget land !!

   Like

 8. Ehm Christensen 27. april 2020 / 08:07

  Så er venstre blevet til Det Radikale Venstre i hvertfald i Århus!

  søn. 26. apr. 2020 kl. 17.23 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Fredag afholdt Fredens Moské muslimsk bønnekald i Aarhus. > Moskéen fortæller nu, at de har fået tilladelse til bønnekaldet via »Center > For Byens Anvendelse«, der hører under Aarhus Kommune. Link. I Aarhus har > man magistratsstyre. Det vil sige, at det ik” >

  Like

 9. Ehm Christensen 27. april 2020 / 11:35

  Typisk for Ellemann, han er utilregnelig og derfor ikke egnet til at være formand for venstre – han bør skifte parti til De Radikale Venstre, hvor han efter i dag hører hjemme!

  man. 27. apr. 2020 kl. 08.06 skrev Ehm Christensen :

  > Så er venstre blevet til Det Radikale Venstre i hvertfald i Århus! > > søn. 26. apr. 2020 kl. 17.23 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark comment-reply@wordpress.com>: > >> KSD posted: ” Fredag afholdt Fredens Moské muslimsk bønnekald i Aarhus. >> Moskéen fortæller nu, at de har fået tilladelse til bønnekaldet via »Center >> For Byens Anvendelse«, der hører under Aarhus Kommune. Link. I Aarhus har >> man magistratsstyre. Det vil sige, at det ik” >>

  Like

 10. Den Nervøse 27. april 2020 / 12:29

  De må lave alt det bønnekald i mellemøsten som de lyster, men her hos os er det kirkeklokker!
  Aldrig mere Venstre!
  Jeg har selv oplevet bønnekald i Israel, nærmere bestemt i kristenhedens højborg Betlehem, her fik den for fuld skrue midt om natten! Det var så højt at det virkede mere som en provokation end som et bønnekald! Jeg blev i alle tilfælde temmelig stødt for det var i påsken, så det virkede som om at nu skulle de kristnes højtid forstyres mest muligt!

  Like

 11. kumolus 27. april 2020 / 13:17

  Mærkeligt, at højtaleren, der anvendes til bønnekald endnu ikke er “gået i stykker”.

  Like

 12. Poul Juul 27. april 2020 / 16:57

  “Frø af ugræs er føget over hegnet og de træer de drypper endnu” – ku’ ham Holger danske ikke snart vågne op til dåd😥

  Like

 13. Sys Christine 27. april 2020 / 17:24

  Danmark er et kristent land. Vores kultur bygger på kristne værdier, og sådan har det været i 1000 år – siden Harald Blåtand, der var konge fra ca. 960 til 985 lod sig kristne af præsten Poppo, der havde båret jernbyrd for at overbevise kongen om den nye tros styrke.
  Jeg finder muslimer og andre, der ikke vil anerkende vores tro og i stedet tonser og forlanger for at VI skal rette ind efter dem, dyb uopdragne og uhøflige – for nu at sige det meget pænt. Den rådmand, der har givet tilladelse, bør omgående trække samme tilladelse tilbage og erkende, at det var en grov fejltagelse!!!!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s