Hvem lyver om muslimsk bønnekald? Moské siger, at de har fået tilladelse. Borgmester og rådmand afviser.

 

hvem
Bünyamin Simsek, Jacob Bundsgaard og en imam fra Fredens Moské.

Sagen om det muslimske bønnekald i Aarhus bliver mere og mere speget. Fredens Moské sagde i går søndag, at de havde fået tilladelse til bønnekaldet via »Center For Byens Anvendelse«, der hører under Aarhus Kommune. Link.

Dette bliver nu afvist af borgmester Jacob Bundsgaard (S) og rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek (V). Det skriver Lokalavisen Aarhus. De to udtaler i en fælles pressemeddelelse, at der ikke er givet tilladelse til bønnekaldet. Citat fra artiklen:

“Teknik og Miljø har ikke sagsbehandlet eller givet tilladelse til et arrangement omkring indkaldelse til fredagsbøn i Gellerup. Arrangementet er angiveligt foregået på en fodboldbane i området, som Teknik og Miljø ikke har ansvar for,” skriver politikerne og fortæller, at man i Teknik og Miljø kun har forholdt sig til, at der umiddelbart ikke er nogen støjmæssige regler, der bliver brudt ved arrangementet.

“Teknik og Miljø har dermed kun forholdt sig til reglerne om støjgrænser ved arrangementer ved beboelse, og ikke til arrangementets indhold, da det er afviklet på en fodboldbane, som ikke hører under Teknik og Miljø. Der har derfor ikke været foretaget sagsbehandling i Teknik og Miljø, og sagen har ikke været behandlet politisk på nogen måde.”

Min kommentar:

Teknik og Miljø har altså forholdt sig til en støjgrænse i forbindelse med det muslimske bønnekald og givet grønt lys til lydniveauet. Det er Venstremanden Bünyamin Simsek, der er den øverst politiske ansvarlige for Teknik og Miljø.

Hvorfor har Teknik og Miljø godkendt en støjgrænse, hvis man ikke har haft nogen intentioner om at godkende bønnekaldet?

Hvis bønnekaldet er blevet afholdt ulovligt, hvorfor har Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek så ikke meldt Fredens Moské til politiet? Det har de faktisk pligt til.

Bliver det planlagte bønnekald på fredag den 1. maj stoppet af enten politiet eller Aarhus Kommune?

Hvem lyver om det muslimske bønnekald? Det vides endnu ikke, men forklaringen fra Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek har mange huller.

7 thoughts on “Hvem lyver om muslimsk bønnekald? Moské siger, at de har fået tilladelse. Borgmester og rådmand afviser.

 1. M.S. Carstens 27. april 2020 / 23:21

  Forbyd islam i Danmark og stil enhver iSlam-knæfalder for retten, thi islam modstrider Grundloven!

  Like

 2. Ehm Christensen 28. april 2020 / 08:22

  Nu prøver de begge at frasige sig ansvaret – sæt dem begge på porten, for det er bestemt ikke sidste gang der bliver vrøvl med dem og deres flyvske udsagn!

  man. 27. apr. 2020 kl. 20.41 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Sagen om det muslimske bønnekald i Aarhus bliver mere og > mere speget. Fredens Moské sagde i går søndag, at de havde fået tilladelse > til bønnekaldet via »Center For Byens Anvendelse«, der hører under Aarhus > Kommune. Link. Dette bliver nu afvist ” >

  Like

 3. Ehm Christensen 28. april 2020 / 08:25

  Rådmanden har givet tilladelse til noget som han tilsyneladende ikke er klar over. Ellers lyver han og tør nu ikke vedstå at han gav tilladelsen !

  tir. 28. apr. 2020 kl. 08.22 skrev Ehm Christensen :

  > Nu prøver de begge at frasige sig ansvaret – sæt dem begge på porten, for > det er bestemt ikke sidste gang der bliver vrøvl med dem og deres flyvske > udsagn! > > man. 27. apr. 2020 kl. 20.41 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark comment-reply@wordpress.com>: > >> KSD posted: ” Sagen om det muslimske bønnekald i Aarhus bliver mere og >> mere speget. Fredens Moské sagde i går søndag, at de havde fået tilladelse >> til bønnekaldet via »Center For Byens Anvendelse«, der hører under Aarhus >> Kommune. Link. Dette bliver nu afvist ” >>

  Like

 4. Den Nervøse 28. april 2020 / 14:36

  Naturligvis lyver muslimer, det er deres ret og pligt, hvis det gavner islams sag!

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 28. april 2020 / 21:21

  Godkendt, eller ikke. Vi skal bare ikke acceptere sådanne vræl her i Danmark. Basta!.

  Like

 6. M.S. Carstens 28. april 2020 / 23:54

  “Fredens Moské løj om tilladelse: Henviste til ‘Center for Byens Anvendelse’, der lukkede for tre år siden”:
  http://www.uriasposten.net/archives/109706

  Ps. af hensyn til trolde på UriasPostens kommentarspor, beder jeg til, at ingen røber ksdha og vores frie snak blandt ligesindede her.
  – det er nok, at de florerer op Uriasposten.

  Like

 7. Lee 29. april 2020 / 11:10

  Boycott sharia/halal

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s