Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek talte usandt: Fredens Moské HAVDE tilladelse til muslimsk bønnekald

usandt
Bünyamin Simsek (tv.) og Jacob Bundsgaard

Alle regler blev overholdt og den fornødne tilladelse var blevet givet, da Fredens Moské fredag afholdt det omdiskuterede bønnekald i Gellerup. Det oplyser Anders Glahn, der er fritids- og ungdomsskoleleder hos »Børn og Unge« i Aarhus Kommune. Link.

Den socialdemokratiske borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek fra Venstre, udtalte ellers i en fælles pressemeddelelse, at der ikke var givet tilladelse til bønnekaldet.

Teknik og Miljø – der har Bünyamin Simsek som den øverst politiske ansvarlige – godkendte imidlertid lydniveauet, og så behøvede moskeen kun en tilladelse fra det sted, hvor bønnekaldet blev foretaget.

Den tilladelse havde man fået, siger Anders Glahn. Han står nemlig for at give tilladelser til arrangementer på den kunstgræsbane i Gellerup, hvor Fredens Moské satte et par højtalere op og indkaldte muslimer til fredagsbøn.

https://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2020-04-28/-Fredens-Moské-havde-den-fornødne-tilladelse-til-det-offentlige-bønnekald-7342866.html

Min kommentar:

Det var altså Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek, der talte usandt om det muslimske bønnekald. De kom med en lang forklaring om, at hverken de personligt eller Teknik og Miljø havde givet tilladelse til arrangementet. Nu er det blevet afsløret, at Bünyamin Simseks Teknik og Miljø godkendte lydniveauet, og så var der en anden ansat i Aarhus Kommune, der gav tilladelse til resten.

Tilladelsen til Fredens Moské var kun mulig, fordi Teknik og Miljø godkendte støjgrænsen.

Derfor vil der i morgen – fredag den 1. maj – igen lyde et muslimsk bønnekald i Aarhus. Det får ingen som helst konsekvenser for de to løgnagtige politikere Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek.

5 thoughts on “Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek talte usandt: Fredens Moské HAVDE tilladelse til muslimsk bønnekald

 1. Anonym 30. april 2020 / 10:55

  Stop det forbandede spektakel, og få smidt det utøj ud af landet….😡

  Like

 2. Ehm Christensen 30. april 2020 / 14:23

  Det bør få konsekvenser for de to løgnagtige kommunale politikkere. Hvis ikke, så når der bliver kommunevalg. Men husk det nu Århus borgere!

  tor. 30. apr. 2020 kl. 09.03 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Alle regler blev overholdt og den fornødne tilladelse var > blevet givet, da Fredens Moské fredag afholdt det omdiskuterede bønnekald i > Gellerup. Det oplyser Anders Glahn, der er fritids- og ungdomsskoleleder > hos »Børn og Unge« i Aarhus Kommune. Link. Bo” >

  Like

 3. Den Nervøse 30. april 2020 / 15:05

  Salamiskive efter salamiskive gør pølsen kortere og kortere!
  Danmark er rigtigt dårligt stillet med socialister og lalleliberale ved roret! Er tilladelsen først givet, er det den nye norm!
  Muslimerne er ved at være så mange, at de ofte er tungen på vægtskålen, og vi ved fra RV’s uforholdsmæssige magt gennem tiderne hvor meget indflydelse det giver! Derfor behøver muslimerne ikke komme i flertal for at få magten i Danmark, og når først de får magt, vil det første de gør være at åbne grænserne på vid gab, og så er det slut med Danmark!

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 1. maj 2020 / 20:17

  Tilladelse, eller ej, så bør dette hyleri omgående standses, da det ikke hører hjemme her i landet.
  Eneste bønnekald bør være kirkeklokker, INTET ANDET!.

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 1. maj 2020 / 20:29

  Jeg har tidligere beskrevet et besøg i den arabiske landsby, Akko i Israel, hvor jeg beskrev bønnekaldene fra minareterne. Jeg kan endvidere nævne at der på hver anden gadelygte sad en højttaler, som uafladeligt spillede “Jalla musik” så højt at man kunne høre det, uanset, hvor man befandt sig. Skal vi også have det indført her?!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s