DF’er: Danskerne skal hjælpe flygtninge og indvandrere med at blive integreret

Peter Lennø
Peter Lennø (DF)

Nye Borgerliges Mette Thiesen er medlem af Folketinget, men hun sidder også i byrådet i Hillerød Kommune. Her stemte hun som den eneste nej til byrådets integrationsplan. Link.
Det blev de andre politikere ganske vrede over. Peter Lennø fra Dansk Folkeparti var også sur på Mette Thiesen og udtalte:

Jeg har den holdning, at integration går begge veje. Så jeg må spørge, hvordan bliver man integreret, hvis der ikke er hjælp til det? Danskerne skal være ligeså indstillede på at hjælpe de flygtninge og indvandrere, som er her, med at blive integreret. Men jeg kan forstå, at Nye Borgerlige hellere vil have indvandrere og flygtninge på evig forsørgelse end at have dem i uddannelse og arbejde, så de kan bidrage til samfundet. Det må være konklusionen på det, når Mette bliver ved med at sige nej til det her.

Venstres Peter Frederiksen sagde følgende:

Jeg ved godt, at det for nogen, er blevet et levebrød, en hovedbeskæftigelse eller en særlig mission i livet at være efter indvandrere. For mig er det en vigtig opgave som kommunalbestyrelsesmedlem at være med til at sikre, at når man nu engang bor og opholder sig i Danmark, så skal man bidrage til Danmark og i udgangspunktet sørge for sig selv. Men en god start på livet er udgangspunktet for at klare sig godt. Danmark er åben for dem, der kan og vil.

https://sn.dk/Hilleroed/Thiesen-i-enegang-mod-integrationsplan/artikel/938319

Min kommentar:

Det er i den grad op ad bakke, når selv DF og Venstre fører socialistisk udlændingepolitik rundt omkring i kommunerne. Det store flertal af danskere aner ikke, hvor galt det står til på udlændingeområdet, fordi både medierne og politikerne lyver for dem.

Advertisement

9 thoughts on “DF’er: Danskerne skal hjælpe flygtninge og indvandrere med at blive integreret

 1. Anonym 4. maj 2020 / 16:56

  Peter lennø! ?????????? Er du sikker på du er DF,er i mine øjne er du bare en skadelig person og ønsker at muslimerne overtager det hele. Jeg vil ikke engang bede dig kigge til fra 70,erne og så til i dag,fordi det hjælper intet i dit regi. Tror mere det er på sin plads at du hopper over på den hylde der passer dig bedst nemlig den røde regering,de står garanteret og venter med længsel på du vender hjem…….. bye bye.

  Like

 2. Ehm Christensen 4. maj 2020 / 17:03

  Nej, flygtningene skal hjem.

  man. 4. maj 2020 kl. 16.25 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Nye Borgerliges Mette Thiesen sidder også i byrådet i > Hillerød Kommune. Her stemte hun som den eneste nej til byrådets > integrationsplan. Link. Det blev de andre politikere ganske vrede over. > Selv Peter Lennø fra Dansk Folkeparti var sur på Mette Thiesen” >

  Like

 3. ino 5. maj 2020 / 09:14

  Mission impossible. Hvorfor bruge penge på umulige opgaver+

  Like

 4. Den Nervøse 5. maj 2020 / 09:15

  Nej Det offentlige Danmark skal ikke hjælpe indvandrene med at blive integreret! At nogen så på privat basis gerne vil være behjælpelige, er en anden sag, men det offentlige skal blande sig uden om. Jeg kan faktisk godt forstå lokalpolitikere som fristes til at søge forskellige statslige puljer, for selvom det er tåbelige projekter skaber det altid aktivitet i lokalsamfundet, og hvem siger nej tak til en check! Men integration må og skal være en privat sag, og i mine øjne er integration ikke nok, folk skal assimilerer sig, naturligvis!
  Nye Borgerliges 3 krav er i mine øjne selvfølgeligheder. Naturligvis skal man da forsørge sig selv! Hvem skulle ellers! Man kan da ikke forlange at rejse den halve jord rundt og så forvente at blive forsørget, det er da en syg tankegang.
  Naturligvis skal man da have asylbehandling, hvor man flygter fra for Danmark kan da ikke modtage alle ved grænsen, og så bagefter stå med problemet med, at sende ikke asyl berettiget ud bagefter, det er rasende dyrt og der kun de danske skatteydere til at betale!
  Hvis man begår kriminalitet i det land man er kommet til, så må man da rejse. Hvis vi får gæster, som løber med arvesølvet, så bliver de da naturligvis vist vintervejen! Og hvis de er voldlige eller voldtager hjemmets kvinder, så ryger de naturligvis ud med fynd og klem uanset hvor meget en eller ande arabisk diktator er efter dem! Naturligvis. Se på dit land som dit hjem, så er det meget nemmere!

  Like

 5. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 5. maj 2020 / 10:57

  En fejl bliver ikke mere rigtig af at blive gentaget!

  Forskellige regeringer har siden 1999 gennemført 21 store og omkostningskrævende integrationsprojekter.
  Ikke ét eneste af dem lykkedes.

  Under “Løkke” og DF i 2015-19 blev det meget store og omkostningskrævende IGU/IntegrationsGrunduddannelsen ikke desto mindre igangsat.
  I første omgang for en 3-årig prøveperiode.

  Men inden udløbet af perioden havde IGU allerede markeret sig som nr. 22 i kæden af mislykkede integrationsprojekter.
  Endnu en eklatant fiasko på integrationsområdet.

  Det er derfor tankevækkende at “Løkke” og DF nåede at forlænge perioden med yderligere tre år inden nøglerne til statsministeriet blev afleveret til Mette Frederiksen/Socialdemokratiet!

  For som bekendt bliver en fejl jo ikke mere rigtig af at blive gentaget.

  Man kan derfor undre sig over – at der fortsat er politikere som tilsyneladende ikke forstår, at der er personer, som bare ikke ønsker at blive integreret i det danske samfund.

  Ganske mange foretrækker jo et liv i parallelsamfund og baseret på (livslang) offentlig forsørgelse.

  76.773 indvandrere uden for arbejdsmarkedet!
  – tænk hvad det koster og kommer til at koste!

  *“Rettes fokus mod kønsfordelingen blandt 25-64-årige indvandrere, der var
  permanent uden beskæftigelse, ses det at kvinder generelt er overrepræsenterede. Blandt indvandrere med mindre end fem års opholdstid udgjorde kvinder 64 pct. af alle indvandrere, der var permanent uden beskæftigelse. Samme billede gør sig gældende blandt indvandrere, der har opholdt sig i landet mellem fem og ti år og i mere end ti år. Samlet set var der 46.466 kvindelige indvandrere og 30.307 mandlige indvandrere, der var permanent uden beskæftigelse i hele perioden.” ((2016-18)(*Citat s. 56/kilde: Danmarks Statistik: Indvandrere i Danmark, 2019).

  Der er derfor brug for flere af Mette Thiesens ligesindede og mindre af Peter Lennøs slags i de politiske fora.

  Like

 6. Ole Mejlstrøm 5. maj 2020 / 18:26

  “Flygtninge”, migranter og andet pak skal IKKE integreres, de skal udvises/hjemsendes ASAP!

  Med den tone i klaveret har DF selv savet grenen over de har siddet på!
  Thulesen Dahl og konsorter er lige så bløde som Venstre og det må man tage straffen for i meneingsmålinger og ved valg!!!

  DF var et frisk nationalt pust indtil 2015!
  Nu er partiet bare en del af den indvandrervenlige “elite” med få personlige undtagelser, men dem skal ledelsen af partiet såmænd nok snart få lukket munden på!

  For sande nationale er der kun Stram Kurs og måske NB!

  Desværre er tiden løbet ud for parlamentariske løsningsmodeller, ganske som under den første besættelse!

  Der skal andre og mere handlekraftige toner til, som ikke er afhængige af meningsmålinger og stemmeandele!

  Ved sidste valg vedkendte 80-90% af vælgerne jo, at de er for naive og direkte stupide til at have indflydelse på Danmarks vej i verden!

  Like

 7. Allan Gorm Larsen. 5. maj 2020 / 22:03

  Flygtninge skal belaves på hjemsendelse, hurtigst mulige, så de ikke fristes til at tro at de bare kan blive her til evig forsørgelse.
  Jeg hørte i radioavisen i dag (5/5) et “glædeligt” budskab om at der er flere flygtninge som forlader landet, end der søger hertil.
  Hvad så med migranter. Ikke et ord om dem. Gælder det også om dem, eller strømmer de fortsat hertil?. Jeg har en klar fornemmelse af at det sker. Så hvad er det hele så værd?.

  Like

 8. Allan Gorm Larsen. 7. maj 2020 / 10:01

  Ja, vi må aldrig glemme den enorme fertilitet, som muslimer er i besiddelse af. Jo flere børn, jo flere jihad krigere. Det kan let blive VORES ENDELIGT. Derfor udvis så mange som muligt.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s