Faktatjek: Tesfaye pralede af færre flygtninge, men antallet af ikke-vestlige er steget med over 6.000 personer

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/126/1267746/23361393-.jpg

Den 4. maj fortalte udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye, at flere flygtninge forlod Danmark, end der kom hertil. Link.
Han udtalte:

Jeg er først og fremmest glad, for det viser, at vi kan holde tilstrømningen i ro ved at føre en fornuftig politik i Danmark.

Nu er der imidlertid kommet nye tal fra Danmarks Statistik, der viser, at antallet af ikke-vestlige er steget med 6.362 personer, siden Mette Frederiksen og co. overtog magten i 2019. Link. (Tallene kan findes her.)

Tilstrømningen er altså ikke holdt i ro, sådan som Tesfaye pralede med. Der er kommet flere end 6.000 ekstra ikke-vestlige under den socialdemokratiske regering. Derudover er der født et større antal tredjegenerationsindvandrere, der bliver kategoriseret som etniske danskere. Hvor mange, det drejer sig om, bliver ikke offentliggjort.

Det må derfor konkluderes, at Tesfayes udtalelser var vildledende.

6 thoughts on “Faktatjek: Tesfaye pralede af færre flygtninge, men antallet af ikke-vestlige er steget med over 6.000 personer

 1. Ehm Christensen 12. maj 2020 / 15:42

  Den integrationsminister kan man overhovedet ikke regne med. Han er utroværdig i næsten alt han foretager sig!

  tir. 12. maj 2020 kl. 14.55 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Den 4. maj fortalte udlændinge- og integrationsminister > Mattias Tesfaye, at flere flygtninge forlader Danmark, end der kommer > hertil. Link. Han udtalte: Jeg er først og fremmest glad, for det viser, at > vi kan holde tilstrømningen i ro ved at føre en for” >

  Like

 2. Den Nervøse 12. maj 2020 / 16:17

  Nogen burde fortælle ham at migranter kommer på flere måder 1. Som asylansøgere. 2. Som familiesamførte. 3. De fødes af indvandre forældre 4. Som arbejdskraft. 5. Som illegal!

  Liked by 1 person

 3. Allan Gorm Larsen. 12. maj 2020 / 21:21

  Grunden til at Mattias Tesfaye pynter på tallene er nok den at han, og dermed regeringen vil kunne fordoble deres mandattal, men det går så længe vælgerne lader sig lulle i søvn.
  Den dag, de, forhåbentligt, vågner op til dåd, så går den nok ikke længere, men hvornår sker det???!!!. Tjah———?.

  Like

 4. Anonym 12. maj 2020 / 21:44

  Tesfye er i fuld gang med at gennemføre den store udskiftning i Danmark og det gør han stille og roligt indtil at arbejdet er gjort . Jeg tænker at det ikke varer ret mange år før vi danskere er i undertal og skal leve sådan. Ærgeligt at se sit land blive ødelagt af Islam, det undeste.

  Like

 5. M.S. Carstens 14. maj 2020 / 00:25

  Tsfaye snakker gang på gang uden om fakta!
  I en artikel i Politiken*, siger han f.eks. i fbm. coronakrisen:
  “At Mohammed fra Ishøj med glæde ofrer lidt af sine skattekroner på at betale for en ny hofte til Oda fra Thisted – og omvendt. Selv om de bor i hver sin ende af landet, selv om de ikke deler religion, selv om digitaliseringen har trukket dem ind i hver deres globale landsby, så har de alligevel en oplevelse af at være i samme rød-hvide båd.
  Den oplevelse er blevet stærkere de seneste uger. Det er kun godt!”

  – alt mens det kommer mere og mere til danskernes kendskab, at herboende ikke vestlige , i forhold til deres antal, er ganske over-representeret i de negative corona-statistikker.
  – og alt mens JENS PHILIP YAZDANI, på det groveste, i sin seneste blog, “Gu’ er gutterne i Gellerup frustrerede” på JP harcelerer mod danskerne:
  “Jeg forstår frustrationen, når man hele sit liv har måtte lægge øre til had, racisme og islamofobi, mens man har måtte vende den anden kind til. At de nu svarer igen, burde hverken komme som et chok eller være kontroversielt.”

  * læst på http://www.uriasposten.net/archives/110060

  Måske skulle Tsfaye gøre sig lidt mere bekendt med realiteterne i Danmark, uden for Borgen?
  Men på den anden side, kan jeg da kun håbe på, at ksdha og andre frie medier/blogs fakta-artikler bliver delt vidt og bredt, så selv Hr og Fru Danmark begynder at interessere sig for den skattebetalte udgave af “Kejserens nye klæder”, frem for MSM-fordummelse.

  Like

 6. ino 14. maj 2020 / 08:32

  Regeringen kom til verden på grund af store, fede løgne: børnenes statsminister, Arnes ret til pension når han ønskede det, en stram udlændingepolitik, ingen asylindvandring uden om FN osv. Forventeligt kommer regeringen også til at gå af på grund af – muligvis andre – store, fede løgne. Sandheden ligger tydeligvis ikke lige for, når man er socialkammerat.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s