Vermund kritiserer Ellemann: Han lader Inger Støjberg i stikken

ve

Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, skriver følgende på Facebook:

KAMPEN FOR INGER ER EN KAMP FOR DANSKE VÆRDIER

Det er trist, at venstrefløjen og Radikale er mere optagede af at bedrive klapjagt på Inger, end de er af at passe på de værdier om frihed og ligestilling, der bør gælde for alle unge piger på dansk jord.

Men det er ikke overraskende. Deres villighed til at tilsidesætte danske værdier og smadre dansk kultur er langt fra ny.

Til gengæld er det både trist og overraskende, at opbakningen til Inger primært kommer fra andre partier end hendes eget.
Fra Konservative, fra DF og fra Nye Borgerlige.

Hvor er de mange Venstre-folk på Christiansborg, som burde have Ingers ryg i denne sag? Og hvor er Løkke, som i årevis høstede stemmer, magt og anerkendelse på en ‘stram’ udlændingepolitik?

Uanset den politisk bestilte kommissions udfald, så vil venstrefløjen og radikale formentlig fortsætte deres klapjagt på Inger. For venstrefløjen handler det nemlig ikke om Inger som person. Det handler om magten.
De vil gå efter Ingers skalp for at svække Venstre og dermed det borgerlige Danmark.

Venstre burde om nogen tage kampen op.
De burde slå ring om Inger og sende et klart signal til befolkningen om, at vi IKKE vil acceptere islamisk kultur i Danmark. Heller ikke i asylcentrene.
At friheden og ligestillingen gælder for alle unge piger på dansk jord.

Men Venstre slår ikke ring om Inger. De tøver, bøjer af og lader Inger i stikken.
Det er næsten ikke til at bære.

Imens Inger sidder alene og vidner i en retssal på Frederiksberg, så laver Løkke – manden, der i årevis levede fedt af hendes indsats – tynd mand-opslag om, at ‘vi skal være her allesammen’.

Jeg er med på, at jeg risikerer at få høvl for dette opslag. For Jakob Ellemann-Jensen mener som bekendt, at hvert parti skal ‘passe sin kiosk’.
Men jeg tager gerne de politiske øretæver, der følger med.

Kampen for Inger er en kamp for frihed, ordentlighed og danske værdier. En kamp mod venstrefløjen, Radikale, islam og undertrykkelse.
Den kamp er alle politiske øretæver værd.

Og lad mig så for god ordens skyld blot slå fast, at i ‘min kiosk’ kæmper vi ikke alene for Danmark – vi passer også på hinanden.

9 thoughts on “Vermund kritiserer Ellemann: Han lader Inger Støjberg i stikken

 1. Den Nervøse 24. maj 2020 / 16:34

  Jacob Ellemann kunne såmænd lige så godt melde sig under Morten Østergaards faner! Og vær ikke i tvivl, der er rigtig mange venstrefolk, som hader Inger Støjberg af hele deres hjerte, men de kan ikke undværer hende for hun hiver så mange stemmer hjem! Uden de stemmer sad de sikkert ikke på deres taburet! Og Lars Løkke kunne Sikkert ikke havde siddet i så lang tid hvis ikke det havde været for Inger Støjberg stemmer.
  Hvis Inger Støjberg var et rigtigt mandfolk, så meldte hun sig ud af venstre og ind i NB.

  Liked by 1 person

 2. Anonym 24. maj 2020 / 17:14

  Venstre burde være lykkelige for Inger S, og støtte hende. Hun har flest stemmer i V, og er utrolig populær. Hvorfor mon de gør hvad de kan for at save den gren over, de selv sidder på. Torskedumt. Jakob Ellemann kan slet ikke klare den butik, men han hælder jo også mere og mere mod S og De Radikale. Det skal nok gå godt🧐😖

  Like

 3. ino 24. maj 2020 / 17:53

  Det ville være forfriskende hvis Venstre tog sig sammen og kæmpede for Børnekonventionen med afsæt i sagen om barnebrude – men det kan man være sikker på at Venstre aldrig vil gøre. Og børnenes statsminister vil heller aldrig gøre det.
  Med hilsen fra alle unødigt kønslemlæstede danske smådrenge.

  Like

 4. Knud Madsen 24. maj 2020 / 19:50

  Det er så utrolig en sølle forestilling de små venstrefolk udviser.

  Like

 5. Ehm Christensen 24. maj 2020 / 19:54

  At Jakob Ellemann nu undsiger Inger Støjberg, det kommer bestemt ikke bag på mig! Han er jo ikke egentlig venstre, men mere Radikal og ønsker som Morten Østergaard den danske befolkning udskiftet og på længere sigt gøre Danmark til et Kalifat. Han kæmper i hvertfald ikke imod!

  søn. 24. maj 2020 kl. 16.10 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, skriver følgende > på Facebook: KAMPEN FOR INGER ER EN KAMP FOR DANSKE VÆRDIER Det er trist, > at venstrefløjen og Radikale er mere optagede af at bedrive klapjagt på > Inger, end de er af at passe på de værdier om” >

  Like

 6. Allan Gorm Larsen. 24. maj 2020 / 21:23

  Jeg hilser, og hylder, Inger Støjberg, fordi hun, for en gang skyld viser sig som et “mandfolk”.
  Jeg gjorde det samme med Erik Ninn- Hansen, i sin tid angående tamilsagen.
  Når ret skal være ret.

  Like

 7. Dan Rathcke 24. maj 2020 / 22:52

  Inger Støjberg burde da melde sig ind i NB, for så kan venstre jo sejle deres egen sø. Jeg tror os Pernille Vermund har diskuteret det med Inger støjberg da de havde deres lille frokost

  Like

 8. Bjarne Jo Fabian 25. maj 2020 / 11:49

  Jacob Ellemann Jensen har aldrig spillet med ærlige kort, hvis han Far ikke havde sagt til ham, du skal være i venstre, så havde han været i de Radikale, for det er jo den politik som han fører.
  Tror at de fleste ved at det gjorde rigtig ondt på ham, da han blev nød til at give Inger Støjberg en højere position end den han havde Tænk sig… Jeg håber at hun siger farvel til Venstre og så siger vi velkommen i NB, her kan Inger Støjberg få lov til at komme til sin ret. Hun er en dygtig politikker,med tre gange større balls end Jacob Ellemann Jensen…

  Like

 9. Henning Lyk 7. juni 2020 / 22:20

  Gad egentlig vide, hvor mange blå politikere der IKKE er radikale? Det er vist desværre ganske få, ca 175 politikere af 179 er LIBERALE eller SOCIALISTISKE EU DOVENDYR, som gerne giver hele magten til EU, når blot de forrædderiske, curling politikere får deres appanage fra EU. Så kan Danmark og danskerne sejle deres egen sø. Nye Borgerlige har virkelig en opgave med at modvirke socialismen/radikalismen i Danmark, men pyt, danskerne og deres curling politikere har allerede overgivet sig til herrefolket, muhammeddanerne fra Mellemøsten, som har proklameret en ny islamisk stat i Danmark. JEG GRÆMMES🤮🔥🇩🇰🇩🇰🇩🇰😎

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s