Nye Borgerlige om muslimske indvandrere: Hadet til danskere lærer de fra barnsben af

https://landbrugsavisen.dk/files/styles/article_full_nd18/public/article_images//14nyt_peter_seier_chri.jpg?itok=yEflDP8N
Peter Seier Christensen

Næstformand i Nye Borgerlige, Peter Seier Christensen, kommenterer på Facebook en sag, hvor to danske kvinder blev ydmyget og udsat for vold af en flok af indvandrerdrenge på 12-13 år:

Hadet til danskere og kvinder og naturligvis i særdeleshed danske kvinder lærer de fra barnsben af.

I en anden kriminalhistorie blev en 24-årig mand i dag dømt for vold, fordi han havde sparket en mand gentagne gange både på kroppen og i ansigtet. Han fik 40 dages betinget fængsel – altså ingen fængselsstraf. Hans etnicitet bliver fortiet.

Min kommentar:

Danmark er ved at gå i opløsning, men danskerne holdes hen i uvidenhed. Venstre har for længst overgivet sig, og DF slingrer rundt. Nye Borgerlige forsøger som det eneste parti på Christiansborg at råbe vagt i gevær, men bliver som oftest ignoreret af de landsdækkende medier.

Men intet er så slemt, at det ikke kan blive værre…

7 thoughts on “Nye Borgerlige om muslimske indvandrere: Hadet til danskere lærer de fra barnsben af

 1. Ehm Christensen 28. maj 2020 / 14:22

  Det er desværre sandt. – Derfor skal de muslimske friskoler også fratages enhver støtte og lukkes. Det er der grundlaget for hadet opstår/ bliver indoktrineret!

  ons. 27. maj 2020 kl. 21.41 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Næstformand i Nye Borgerlige, Peter Seier Christensen, > kommenterer på Facebook en sag, hvor to danske kvinder blev ydmyget og > udsat for vold af en flok af indvandrerdrenge på 12-13 år: Hadet til > danskere og kvinder og naturligvis i særdeleshed danske kv” >

  Like

 2. Bruno Jensen 28. maj 2020 / 22:01

  Måske kan borgermilitser med nultolerance gøre en forskel i de mest befængte områder..? For det lader jo ikke rigtig til, at staten ønsker at opretholde sit voldsmonopol!

  Like

 3. Den Nervøse 29. maj 2020 / 00:50

  Jamen vi er jo de vantro! Og har derfor ingen værdi for muslimerne! De behøver ikke respekterer os!

  Jeg har det rigtigt slemt med at vores naive og uvidende politikere inviterer folk til landet som pr. definition hader os og som tillader sig at kalde os for vantro!
  Jeg har det også slemt med at de ser på de overførselsindkomster, som de i stor stil lever af, som jizya, altså den kopskat som den vantro betaler til muslimen for at kunne leve i fred!

  Like

  • Bruno Jensen 29. maj 2020 / 09:08

   Vi bliver simpelthen nødt til at få mobiliseret folk, som stadig besidder lidt styrke og kampgejst.

   Like

 4. ino 29. maj 2020 / 14:58

  Og når de beder deres fredagsbønner, beder om ikke at blive som os andre – jøder og vantro, altså. Det er en fast del af bønnerne.

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 29. maj 2020 / 20:24

  Det forekommer mig at politikerne gang på gang taler om asylstop. Hvornår sker dette. Formentligt aldrig, i hvert fald ikke så længe at flertallet i folketinget består af uvidende?! fjolser, som nægter at se kendsgerningerne i øjnene. 40, 50 års fejltagelser fornægter sig aldrig.

  Like

 6. Anonym 6. juli 2020 / 15:36

  Hvordan kan det være muligt at vore politikere kan være så uvidende . Jeg nægter at tro på at det Er uvidenhed for så dum må man ikke være og da slet ikke som politiker . Undrede mig over at Schlüter vores gamle statsminister kunne sige .”hvis vi havde vidst hvad vi ved idag om Islam” var der meget anderledes . De spiller uvidende . Spørgsmålet er så , “ hvorfor “ .

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s