Turister må ikke bo på Frederiksberg, men må gerne bo i corona-inficerede Ishøj

Zleep
“Zleep Hotel” i Ishøj

Regeringens politik betyder, at turister fra Tyskland, Norge og Island må komme til Danmark, hvis de kan dokumentere, at de har booket seks overnatninger på hotel, campingplads, i sommerhus eller lignende. Men overnatningerne må ikke være i København eller Frederiksberg.

Mette Frederiksen og co. har ikke offentliggjort nogen sundhedsfaglige anbefalinger, der kunne begrunde beslutningen om at sortliste de to nævnte kommuner.

Faktum er, at corona-smitten er langt mere udbredt i kommunerne på Københavns Vestegn. Her ligger Glostrup, Vallensbæk, Ishøj, Hvidovre og Albertslund. Disse fem kommuner har flest corona-smittede borgere målt på indbyggertal i hele landet.
Her må turisterne gerne bo.

Min kommentar:

Hvis turister vil besøge i København og Frederiksberg, skal de altså bo uden for disse to kommuner. Det vækker naturligvis glæde i de corona-befængte og indvandrertunge kommuner på Vestegnen, der får flere overnatninger og dermed flere penge til området.

Således fastholder regeringen sin vælgeropbakning på Københavns Vestegn, hvor Socialdemokratiet traditionelt står stærkt.

5 thoughts on “Turister må ikke bo på Frederiksberg, men må gerne bo i corona-inficerede Ishøj

 1. M.S. Carstens 29. maj 2020 / 22:24

  – det skal nok få sat gang i sort udlejning af “turistboliger” i ghettoerne, mens sagesløse turister fra vore nabolande, kan vende hjem med corona-smitte og Turist-Danmark står da som synderen til nye smittekæder i Nordeuropa.
  Hvornår får vi at vide, HVEM der skriver anbefalingerne til regeringen???
  Jeg kan ikke se nogen som helst logisk, faktuel eller sundheds-faglig sammenhæng i de åbninger regeringen er kommet med, nu som før!

  Like

 2. Bruno Jensen 30. maj 2020 / 11:04

  Nu er Glostrup, Vallensbæk, Ishøj, Hvidovre og Albertslund vel ikke ligefrem de helt store turistmagneter, så skulle en enkelt turist få forvildet sig dertil, gør det nok ikke så meget.

  Like

 3. Allan Gorm Larsen. 31. maj 2020 / 13:26

  Det er det samme som når man holder grænserne åbne for fri indvandring af asylsøgere, som i mange tilfælde er smittede og kommer fra lande som er hårdere ramt end Danmark.
  Hvorfor skal asylsøgere, absolut, gelejdes, af politiet, til den modsatte ende af landet, Sandholm lejren, før de kan komme i karantæne??!!. Idioti !!!.

  Like

 4. Bruno Jensen 31. maj 2020 / 18:47

  “til den modsatte ende af landet, Sandholm lejren”

  Jeg formoder således, at omtalte lejr ligger i nærheden af Skagen..?

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 2. juni 2020 / 19:54

  Nej, Nordsjælland. Beklager, men transporten er stadig for lang. Asylsøgere burde afvises ved grænsen.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s