Mette F. beskytter Tunesiens grænse med tocifret millionbeløb: Den danske grænse er stadig åben for migranter

https://www.deutschlandfunk.de/die-danische-ministerprasidentin-mette-frederiksen.media.95312c5dd9651aa40b6b8c116846e7a6v1.jpg

Den danske og østrigske regering går nu sammen om at støtte Tunesien med 26 millioner kroner for at hjælpe det nordafrikanske land med at forvalte og kontrollere landets grænser.
Målet er at bekæmpe menneskesmuglere og bremse irregulære migranter. Det er personer, som rejser mod et land uden opholdstilladelse. Det skriver Ritzau.

Min kommentar:

Den danske grænse står stadig åben for migranter.
Statsminister Mette Frederiksen annoncerede grænselukningen i slutningen af uge 11 med effekt fra den 14. marts. Ifølge Udlændinge- og Integrationsministeriet er der kommet mindst 84 asylansøgere siden starten af uge 12. Tallet er med sikkerhed højere, eftersom der mangler tal for ugerne 20-22. Link.

Inden man bruger millioner af kroner på at beskytte afrikanske grænser, så burde regeringen beskytte den danske grænse ved at indføre et asylstop og en effektiv grænsekontrol, der kunne holde migranterne ude af Danmark. Det lovede Mette Frederiksen faktisk i valgkampen.

Det løfte er midlertid blevet brudt.
Den socialdemokratiske regering lyver kontinuerligt for danskerne – og har takket være medierne stor succes med det. Socialdemokratiet står til en kæmpe fremgang i samtlige meningsmålinger.

4 thoughts on “Mette F. beskytter Tunesiens grænse med tocifret millionbeløb: Den danske grænse er stadig åben for migranter

 1. Ehm Christensen 2. juni 2020 / 10:08

  Det er jo som at tisse i bukserne. Først bliver det dejlig varmt, men sidenhen fugtigt og koldt. Det er en ommer. spild af danske skattekroner og få så de danske grænser lukket for mere indvandring. Bliver de danske politikkere da aldrig klogere. Se jer om i verden og se hvad der foregår!

  Den man. 1. jun. 2020 kl. 22.44 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Den danske og østrigske regering går nu sammen om at støtte > Tunesien med 26 millioner kroner for at hjælpe det nordafrikanske land med > at forvalte og kontrollere landets grænser. Målet er at bekæmpe > menneskesmuglere og bremse irregulære migranter. Det e” >

  Like

 2. Bruno Jensen 2. juni 2020 / 10:31

  Jeg ser ingen anden mulighed end at vi selv må bevogte grænserne og afvise personer, som uretmæssigt forsøger at komme ind i landet.

  Like

 3. Allan Gorm Larsen. 2. juni 2020 / 19:50

  Ja, det er , selvfølgelig, også vigtigere at beskytte et fremmed land, end vores eget. Skid da med at vi bliver smittet.
  Som om vi ikke har problemer nok med migration i forvejen.

  Like

 4. Den Nervøse 4. juni 2020 / 19:27

  Ja ja det skal nok hjælpe! Det ville være langt billigere og langt mere effektivt at sikre grænsen til Danmark! Stram migrationspolitik? Hvem forsøger de at narre?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s