Venstre, Konservative, DF og LA har nu alle sagt ja til klimaskatter

skat

Et stort politisk flertal har natten til mandag sagt ja til CO2-afgifter.
Bag aftalen står regeringen, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Enhedslisten, Liberal Alliance, De Radikale, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Alternativet. Det eneste parti, der har sagt nej, er Nye Borgerlige.

Parterne er enige om, at CO2-beskatning bør være et afgørende instrument til at indfri målsætningen om reduktionen på de 70 procent, som klimaloven foreskriver. Derfor har de nu givet håndslag på, at der bør gennemgøres en grøn skattereform, der skal være en af hovedmotorerne i målet om reduktionen. Partierne siger, at det kan gøres, uden hverken borgere eller virksomheder skal betale mere i skat.

Min kommentar:

Det her kommer til at ramme helt almindelige danskere.
Det siger sig selv, at når man indfører klimaskatter, så vil der være nogle, der kommer til at betale mere i skat.

Venstre, Konservative, DF og LA og er imidlertid gået sammen med de røde partier om at lyve for danskerne. Man påstår, at ingen kommer til betale mere. Man vil imidlertid ikke fortælle, hvordan CO2-afgifterne skal indføres. Den del er sparket til hjørne.

Der er dog næppe tvivl om, at danskere, der ejer en benzin- eller dieselbil, vil blive straffet hårdt økonomisk.
I begyndelsen af 2019 kørte der 2,59 mio. personbiler på de danske veje, hvoraf 99,4 pct. kørte på fossile brændsler. Det betyder sandsynligvis, at ejerne af 2,57 mio. biler straffes med højere skatter og afgifter.

Det bliver dermed endnu dyrere at være bilejer.

3 thoughts on “Venstre, Konservative, DF og LA har nu alle sagt ja til klimaskatter

 1. Den Nervøse 22. juni 2020 / 10:57

  Bare endnu en begrundelse for at stemme Nye Borgerlige!
  Jacob Ellemann sagde at ingen kommer til at betale mere i skat, med mindre man ikke skifter bilen ud med en El bil! Det gør så 99,4% af befolkningen! Han sagde også at folk i store gamle huse kommer til at betale mere! Der er faktisk mange som bor i store utætte huse Jacob!

  Like

 2. Ehm Christensen 22. juni 2020 / 13:07

  De sender blålys ud i luften til befolkningen på utroligt mange områder. Spørgsmål: Hvor mange kulkraftværker er der tilbage i Danmark? Hvor mange Oliefyr er der tilbage i Danmark på trods af at man i mange år har ønsket at afvikle dem? Tyskland får nu en pipeline der koster milliarder til at føre gas fra Rusland til Tyskland – så at udfase gassen i danmark er som at tisse i bukserne. Det bliver dejlig varmt , men så bliver det koldt. Gassen er da den mindst forurenende kilde af de nævnte og den siger “VERDEN IKKE NEJ TIL” Spørgsmål: Hvorfor skal Danmark

  Den man. 22. jun. 2020 kl. 09.46 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Et stort politisk flertal har natten til mandag sagt ja til > CO2-afgifter. Bag aftalen står regeringen, Venstre, Det Konservative > Folkeparti, Enhedslisten, Liberal Alliance, De Radikale, Dansk Folkeparti, > Socialistisk Folkeparti og Alternativet. Partern” >

  Liked by 1 person

  • M.S. Carstens 22. juni 2020 / 21:55

   Godt set og formuleret. Tak

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s