Osama og Ibrahim dømt for drab og drabsforsøg: Undgik udvisning af Danmark

https://jppol.dk/wp-content/uploads/2019/03/%C3%98stre-Landsret-1200x800.jpg

To unge mænd er i Østre Landsret blevet idømt fængsel på livstid for et drab og et drabsforsøg, der skete som en del i bandekonflikten i 2017.

De dømte mænd hedder Osama Mohammad Khidhir og Ibrahim Jamil Bader Merei. De er begge medlemmer af indvandrerbanden Loyal to Familia. Det skriver TV 2.

Der nævnes ikke noget om udvisning, så derfor får de to indvandrere lov til at blive i Danmark efter endt afsoning.

De to mænd, der i dag er 20 og 24 år, kom midt på eftermiddagen kørende på en knallert ved Mjølnerparken på Nørrebro i København.
Knallerten styrede direkte over mod en personbil. En mand på knallerten stod af og affyrede syv skud mod bilen med en halvautomatisk pistol.

I bilen sad tre personer, heriblandt Ghassan Ali Hussein, som blev ramt i hovedet og i ryggen. Han døde kort tid efter.
En anden person fik strejfet sin venstre arm af et projektil, mens en tredje person formåede at flygte ud af bilen uden skrammer.

I byretten blev Osama Mohammad Khidhir og Ibrahim Jamil Bader Merei dømt for drabsforsøg på både den anden og tredje person. Men landsretten har ikke fundet bevis for, at de forsøgte at dræbe den tredje person.

4 thoughts on “Osama og Ibrahim dømt for drab og drabsforsøg: Undgik udvisning af Danmark

 1. Ehm Christensen 25. juni 2020 / 14:17

  Hvorfor ingen udvisning – ganske uforståelig domsafsigelse. Andre er blevet udvist for mindre. Det burde være en selvfølge at en udvisning finder sted ved drab!

  tor. 25. jun. 2020 kl. 13.19 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” To unge mænd fra banden Loyal to Familia er i Østre Landsret > blevet idømt fængsel på livstid for et drab og et drabsforsøg, som skete > som et led i bandekonflikten i 2017. De dømte mænd hedder Osama Mohammad > Khidhir og Ibrahim Jamil Bader Merei, De er b” >

  Like

 2. Chris 25. juni 2020 / 14:52

  Østeuropæere bliver udvist for bestandig for butikstyveri, Men de er jo heller ikke muslimer.

  Like

 3. Den Nervøse 25. juni 2020 / 17:44

  Der er ingen vej udenom, vi må have nye politikere ind på borgen! Men det ligger uendeligt tungt for rød blog har velfærdsbestukket danskerne! De har gjort stort set alle afhængige af offentlige kasser, i en sådan grad at ingen tør stemme blåt længere, for så kunne de jo miste det fede ben de gnaver i! De glemmer bare at det er som at fodre hunden med sin egen hale!
  Uden er regeringsskift ingen ny indvandre politik! Man undres over danskerne, at de virkelig troede og fortsat tror at Socialdemokraterne vil stramme! Socialdemokraterne har fanget opskriften, de siger det rigtige og gør det stik modsatte, det forkerte!
  Jeg er virkelig forarget! Tænk at en morder og en næsten morder ikke kan smides ud! Det er forkasteligt!

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 29. juni 2020 / 22:05

  Send dog hele kleresiet ud af landet, så kan de der slå hinanden ihjel, og vi andre slipper så dejligt af med rosset. Sikken lettelse det derved kunne være.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s