Mustafa og Usmaan dømt for drabsforsøg: Undgik udvisning af Danmark

https://bygst.dk/media/10256/%C3%98stre-Landsret_skilt.jpg?width=992

Tre mænd, der i byretten blev idømt henholdsvis to gange 11 og 12 års fængsel, blev tirsdag frifundet for drabsforsøg i Østre Landsret.
I samme sag fik Mustafa Arabaci skærpet sin straf til 12 års fængsel og Usmaan Javed fik stadfæstet byrettens dom på 11 år. Begge blev dømt for drabsforsøg. Det skriver Ekstra Bladet.

Der nævnes ikke noget om udvisning, så de to dømte indvandrere kan blive i Danmark efter endt afsoning.

De fem indvandrere var tiltalt efter et vildt skyderi, der fandt sted på Vejlebrovej i Ishøj i 2018. Ifølge politiet var skyderiet et opgør om narkomarkedet, hvor der blev skudt mellem personer, som var kørende i en sølvgrå Mercedes, en sort Hyundai og en rød Toyota Aygo.

Grupperne var ikke registrerede som bander, og derfor var bandeparagraffen ikke taget i brug under sagen.

5 thoughts on “Mustafa og Usmaan dømt for drabsforsøg: Undgik udvisning af Danmark

 1. Ivan Norling 30. juni 2020 / 17:16

  De kan stadig nå at blive mønsterbrydere i flere medier, bare vent.

  Like

 2. Bruno Jensen 30. juni 2020 / 18:26

  Når man har et sundt og konstruktivt forhold til Danmark, skal man selvfølgelig ikke udvises pga. småting. De dømte kan skam nå at bidrage med rigtig meget efter endt afsoning.

  Like

 3. Den Nervøse 30. juni 2020 / 19:58

  Vi styres af ufattelig naive mennesker! Jeg er dybt forundret over at danskerne finder sig i det! Jeg kan kun finde et par svar, de er vældfærdsbestukket og de har ikke lært historie, alle har fået en lille luns vældfærd og den lille luns er de rædselsslagen for at miste, så derfor stemmer de rødt!
  Havde de lært historie ville de være i stand til at se hvor ufatteligt dumt de stemmer! Alle advarselslamper burde blinke, men de går som søvngængere direkte i fælden!

  Like

  • M.S. Carstens 30. juni 2020 / 22:11

   Jeg tror nærmere, at de velferdsbestukne danskere selv er blevet hyldet sådan ind i velfærden, at de må leve af den ( hvor mange på overførsel/offentligt lønnet, mod hvor mange i det ikke offentligt betalte erhverv). Derfor finder de sig i det, for venstrefløjen har domineret alt, opadgående fra 68erne. Ja, nu lige fra børnehave til universiteter og alt fra landskultur, – forening og alt andet, hvad der før holdt vores sammenhængende Danmark sammen.
   Det danske folk er blevet syltet hen, i offentlig afhængighed, og er hunde angste, for at miste deres eneste evne til livets indtægt:
   det som det offentlige vil betale dem for!
   De evner end ikke, at redde deres efterkommere ud af endnu værre tilstande, for de har aldrig, siden 1968, lært, at livet er ens eget ansvar.

   Like

 4. Ehm Christensen 30. juni 2020 / 20:07

  Den form for kriminallitet bør automatisk føre til udvisning af landet!

  Virusfri. http://www.avast.com

  Den tir. 30. jun. 2020 kl. 16.47 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Tre mænd, der i byretten blev idømt henholdsvis to gange 11 > og 12 års fængsel, blev tirsdag frifundet for drabsforsøg i Østre Landsret. > I samme sag fik Mustafa Arabaci skærpet sin straf til 12 års fængsel og > Usmaan Javed fik stadfæstet byrettens dom på” >

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s