Størstedelen af nye corona-smittede er indvandrere: Styrelse oversætter nu informationer til somalisk og arabisk

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/129/1293067/23418247-foto1.jpg

I de seneste to uger har der været en overvægt af tilfælde blandt personer med anden etnisk herkomst, der bliver smittet med coronavirus. Disse tilfælde er især set i en række kommuner nær København og har ramt personer med tilknytning til bl.a. Irak, Marokko, Israel, Jordan og Tyrkiet.

Således sås kun 41 procent af corona-tilfældene i uge 30 blandt personer med dansk herkomst, der ellers udgør 86 procent af befolkningen i Danmark. Det skriver Jyllands-Posten.

For at stoppe smittespredningen med coronavirus har Sundhedsstyrelsen gjort sine informationer om virussen tilgængelig på endnu flere sprog. Man har nu oversat materialet til otte forskellige sprog: Arabisk, engelsk, farsi, kurdisk, somalisk, tigrinya, tyrkisk og urdu.

Min kommentar:

41 procent af corona-tilfældene i uge 30 forekom blandt personer med dansk herkomst, der ellers udgør 86 procent af befolkningen i Danmark. Dermed kan man udlede følgende:
59 procent af corona-tilfældene i uge 30 forekom blandt indvandrere, der ellers kun udgør 14 procent af befolkningen. Det er en smitterisiko, der i gennemsnit er fire gange højere end danskernes.

Det skyldes ikke kun manglende sprogkundskaber. Det skyldes først og fremmest, at troende muslimer afskyr alt, hvad der er dansk. Det gælder også retningslinjer fra danske myndigheder angående coronavirus.

6 thoughts on “Størstedelen af nye corona-smittede er indvandrere: Styrelse oversætter nu informationer til somalisk og arabisk

 1. Bruno Jensen 30. juli 2020 / 09:42

  Meningen med at tillade det høje smittetal blandt indvandrere er sandsynligvis, at myndighederne regner med flokimmunitet i disse befoklningsgrupper. Så vil muslimerne nemlig fremover være genetisk stærkere end danskere, som derefter får lov til at sejle deres egen sø.

  Like

 2. Ehm Christensen 30. juli 2020 / 10:33

  Tilslutter mig 100% kommentaren! Hvorfor ikke skrive det straks som det er!?

  tor. 30. jul. 2020 kl. 09.13 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” I de seneste to uger har der været en overvægt af tilfælde > blandt personer med anden etnisk herkomst, der bliver smittet med > coronavirus. Disse tilfælde er især set i en række kommuner nær København > og har ramt personer med tilknytning til bl.a. Irak, M” >

  Like

 3. Henning Jensen 30. juli 2020 / 11:19

  Det er naturligvis regeringens vigtigste opgave at holde corona-gryden i kog længst muligt. Det er nødvendigt for at retfærdiggøre alle de kommende økonomiske tiltag, der bliver ganske alvorlige.
  Og her støtter de røde MSM’er selvfølgelig kraftigt op, og sørger for at befolkningen ikke føler sig tryg.

  Men her og nu er der ved at opstå et vakuum.
  For statue og navne-udskiftningen var ganske vist voldsom, men slog alligevel ikke rigtigt an. Det blev kun til lidt lakridsudskiftning og en eskimo-is, som en djøf’er fra Nationalmuseet bakker op om.

  Underligt nok har de røde endnu ikke øjnet grønlænderne! Grønlændere er jo ikke grønne, så måske kunne de røde overveje at skifte dem ud også?
  Og den hellige skt. klima-Greta ligger for tiden tilsyneladende i dvale, og ozonlaget, samt iltsvindet i Kattegat, er ikke populære lige nu, så hvad vil der nu ske?
  Hvad vil de røde nu opfinde af elendigheder vi skal plages med, “Medens vi venter på Godot?”

  Like

 4. ino 30. juli 2020 / 11:33

  De røde kan finde på hvad som helst, men jeg er ærlig talt mere bekymret for hvilken behandling der gives på danske hospitaler – skulle jeg selv blive smittet med Covid19. Respiratorbehandlingen synes jo ikke skånsom. Meget tyder på at Hydroxyklorokin plus zink plus et stof mere, jeg ikke fik fat i, er den rette behandling (https://hodjasblog.one/denne-laege-har-behandlet-350-covid-19-patienter-med-hydroxyklorokin-alle-har-overlevet/), men EU har dømt den behandling ude og har dømt remdesivir inde! I Lund, Sverige, giver en læge Covid19 patienterne en medicin mod cystisk fibrose; det hjælper tilsyneladende også (https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/cystisk-fibros-medicin-testas-pa-covid-19-patienter), og i Texas giver en anden læge astmamedicin (https://hodjasblog.one/almindelig-astmamedicin-synes-at-have-en-gavnlig-virkning-mod-den-kinesiske-virus/) med godt resultat.
  Hvad skal man efterhånden tro på?

  Like

 5. Allan Gorm Larsen. 1. august 2020 / 16:38

  Hvordan ville det, mon, have set ud, dersom vi ikke havde haft den løbende indstrømning af migranter hele foråret igennem. Men vi skulle, absolut, holde grænsen åbent for dem.
  Jeg mener at det er på tide at holde igen med trafikken frem og tilbage over grænsen, da det er med til at sprede smitten. Grænse bevogtning bør i øvrigt gøres permanent.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s