Aarhus Kommune tilbyder hotelovernatning til coronasmittede somaliere

tt
Borgmester Jacob Bundsgaard (S) har ofte holdt møder med Aarhusomali. Billedet er fra et møde i 2015.

Aarhus Kommune og foreningen Aarhusomali arbejder sammen om at mindske smitte med coronavirus blandt personer med somalisk baggrund i kommunen.

I uge 31 var 61 ud af i alt 78 nye registrerede tilfælde med coronavirus i Aarhus konstateret blandt personer med somalisk herkomst. Mens kommunen har registreret i alt 150 nye smittetilfælde i uge 32. Heraf er 85 tilfælde personer med somalisk baggrund.
Der er tale om ophobning inden for familier i forskellige boligområder, skriver Statens Serum Institut.

Aarhusomali har oprettet en corona task-force i foreningen. Den skal blandt andet hjælpe med, at personer i isolation overholder isolationen.

Taskforcen vil stå for at købe ind for de isolerede. Desuden vil Aarhus Kommune tilbyde overnatning på hotel, hvis somalierne ikke selv har mulighed for at isolere sig. Det skriver Ritzau.

Min kommentar:

Hvorfor bliver danske smittede i Aarhus Kommune ikke tilbudt at overnatte på hotel?
Den socialdemokratiske borgmester, Jacob Bundsgaard, har helt åbenlyst indført forskelsbehandling, hvor somaliere behandles bedre end etniske danskere. Måske har borgmesteren fået rådgivning af Mahad Yussuf  og Ali Nuur. De er begge somaliere, socialdemokrater og medlemmer af Aarhus Byråd.

»Only Somali Lives Matter« synes at være mottoet i Aarhus Kommune.

15 thoughts on “Aarhus Kommune tilbyder hotelovernatning til coronasmittede somaliere

 1. M.S. Carstens 9. august 2020 / 22:42

  De røde, venstrefløjen og RV+ lever af at servisere fremmede på danskernes regning og kan de nu få lusket hotellerne ind under deres demokratinedbrydende ideolgier, så har de fået lagt en klam hånd om et vore vigtigste dele af det private erhverv: turismen!
  For selvfølgelig vil hoteller gerne sælge tomme væreler til Århus Byråd, når hotelbranchen er i corona-krise, men stabil indtægt forfører og så er det ikke sikkert, at der fremover er pladser, til gæster med anden valuta på hånden, end FUP-asylanternes, skattebetalte, all inklusive livsforplejning.

  Hvad er der i øvrigt blevet af militærets (andre?) isolations-indretninger, som netop blev indrettet (omorganiseret), til at varetage netop disse tilfælde???

  Og hvad er der blevet af alle de hvide “flygtninge”telte fra 2015?

  HVORFOR fan… skal vi betale alt IGEN, nu bare med dyrere løsninger?

  – HUSK at stemme NB ved alle fremtidige valg!

  Liked by 1 person

  • Mog 10. august 2020 / 04:40

   HOTELOPHOLD????

   Hvem fanden skal betale for det??

   Slå de telte op som blev købt til flygtningene i sin tid.. De kan ikke undskylde sig med at det er for koldt nu.

   INGEN danskere er blevet tilbudt hotelophold, men måtte finde løsninger selv

   Stop nu med at lefle for dem, det er til at brække sig over

   Liked by 1 person

  • Bruno Jensen 10. august 2020 / 09:42

   “HUSK at stemme NB ved alle fremtidige valg!”

   Bare rolig, det skal vi nok huske. Men husker alle de øvrige vælgere det også..?

   Like

 2. akuma o korosu te 9. august 2020 / 23:50

  Hold kæft, vores politikere bidrager godt til den kugle, de en dag vil få….

  Liked by 1 person

  • akuma o korosu te 16. august 2020 / 19:44

   ER ISLAM LØGN

   Liked by 1 person

 3. Den Nervøse 10. august 2020 / 00:12

  Det har vi da vist længe! Socialister er helt uinteresseret i danskerne, vi er kun interessante hver 4 år, der bliver vi så sweet talked og gå derpå i samlet flok hen og stemmer socialistisk! Jeg troede egentligt at vi var et veluddannet folk!

  Liked by 1 person

 4. Anonym 10. august 2020 / 00:37

  For s….da en idiot til borgmester fyr ham da ingen muslimer skal være i byrådet og heller ikke i DK uuuuuuuud med dem 💩😈😠😠😠

  Liked by 1 person

 5. Ehm Christensen 10. august 2020 / 06:34

  Jeg vil også gerne 14 dage på hotel i Århus med fuld forplejning!

  søn. 9. aug. 2020 kl. 22.03 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Aarhus Kommune og foreningen Aarhusomali arbejder sammen om > at mindske smitte med coronavirus blandt personer med somalisk baggrund i > kommunen. I uge 31 var 61 ud af i alt 78 nye registrerede tilfælde med > coronavirus i Aarhus konstateret blandt persone” >

  Like

 6. Henning Jensen 10. august 2020 / 07:09

  Det burde være en ægte Aarhushistorie, men er det tilsyneladende ikke, for en sådan gestus giver helt sikkert noget tilbage, i form af stemmer.

  Det får mig til at tænke på Goethes Faust, der sælger sin sjæl til “den unævnelige”.
  I 2. akt synger Mefistofeles (djævelen) sin kendte sang “Le veau d’or”.

  I gamle dage blev operaer sunget på dansk på Det kongelig Teater, og således også “Faust” med musik af Gounod, hvor den første linje i sangen var oversat til “Rige Mammon er Tidens Gud…”

  Liked by 1 person

 7. Den Nervøse 10. august 2020 / 07:10

  Jeg skulle egentligt have overnattet på hotel i Aarhus, men jeg tror jeg vælger er hotel eller en kro uden for byen! For det første bliver hotellerne smittecentraler og for det andet skal man forholde sig til somalisk kultur og det orker jeg ikke!

  Liked by 1 person

 8. Winnie 10. august 2020 / 07:40

  Åhhh jeg bliver sgu så træt , vores ældre bliver spærret inde på plejehjem alt imens deres familier og nære kære slægtninger bliver nægtet adgang .. andre tja får luksus ophold foræret hold da op der er forskel på folk ..det er virkelig trist

  Like

  • M.S. Carstens 10. august 2020 / 15:20

   Ja. Og handicappede fik suspenderet deres ledsagerordning, så de ikke kunne komme uden for hjemmets fire væge i hele nedluknings-perioden. De fik heller ikke gjort rent i hele perioden og med hensyn til indkøb, blev der henvist netbutikker/familie/bekendte.

   Jeg begynder at finde det racistisk / brud på handicapkonventionen / brud på menneskerettigheder, når der sådan gøres forskel på folk, her ii VORT land.

   Liked by 1 person

 9. Allan Gorm Larsen. 10. august 2020 / 13:48

  At man i Aarhus tilbyder somaliere gratis? hotel overnatning, er det som “tak” for at de “gider!” at bo i Aarhus???!!!. Ja man skulle næsten tro det.
  Det er jo en kendt sag at indvandrere, fortrinsvis fra Mellemøsten og Nordafrika klumper sig sammen i store grupper, og dermed øger smitten. Bliver danskere tilbudt de samme vilkår, næppe!.

  Liked by 1 person

 10. M.S. Carstens 10. august 2020 / 21:44

  Jeg har i aften tvunget mig selv til at se DR1s aftenshowet (10.08.2020) som i dagens anledning af nye meldinger om coronaudbrud i Danmark ( slagteriet i Ringsted, somalia-enklaver i Århus) havde inviteret Mette Frederiksen og Mads(?) Lundgren, til en time lang udsendelse.
  Det ENESTE jeg blev klogere på var:
  Danskerne SKAL…., danskerne SKAL…, Danskerne SLAL….!
  Der faldt, fra Frederiksen og Lundgren (og hele DR-staben) IKKE e´t eneste ord om, hvad fremmedarbejdere i Ringsted skal eller hvad somalier/AEHere skal!!!????
  Det var e´n lang skyldspådrivelse til danskerne, om at rette ind, mens de virkelige syndere af den nye smittespredning ikke så meget som blev nævnt!

  Jeg er så HARM, at jeg ser mig selv nødsaget til, at går en MEGET STOR bue uden om enhver genkendelig IKKE-dansker!

  Hvorfor fan… skal raske danskere bruge mundbind i det offentlige for at beskytte andre, i stedet for, at de BEVISELIGE smittespredere får PÅBUD om at isolere sig, som vi danskere (på egen regning) OG at netop de´ til ENHVER TID skal bære mundbind, hvis de færdes uden for hjemmets egne væge?

  jeg slutter lige beretningen her, for jeg er harmdirrende rasende, på Mette Frederiksens+DRs, bevidst, valgte strategi, om IKKE at nævne de virkelige smittespredende, men at pålægge vi danskere ansvaret, for POLITIKKERNES livsnydende gæster af IKKE dansk herkomst :(((((((

  Liked by 1 person

 11. Allan Gorm Larsen. 11. august 2020 / 11:47

  M S Carstens, jeg står last og brast med dine udsagn, da jeg selv mener at der er for meget tvang i samfundet.
  Dit udsagn om soldaten, der mener at mundbind i brug i mere end tyve minutter, dagligt har jeg taget til mig ( læs tidl. indlæg).
  Bind er noget, damer bruger i anden forbindelse, og ikke i ansigtet.
  Vi har maskeforbud her i landet og det må også gælde mundbind.
  Mit råd, følg de hidtidige anvisninger, vask hænder, undlad nys og host i ansigtet på andre og hold afstand. Så tror jeg at meget er nået.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s