Nærpolitiet i Vollsmose har åbent 10-15 på hverdage: Nu vil regeringen oprette flere lignende nærpolitienheder

Ifølge politiets egen hjemmeside har nærpolitiet i Vollsmose åbent 10-15 på hverdage. Dermed har politistationen åbent 25 timer om ugen.

Det lyder måske ikke af så meget, men regeringen synes tilsyneladende, at timetallet er vel rigeligt. Mette Frederiksen og co. vil i hvert fald oprette 20 nye nærpolitienheder rundt omkring i Danmark, der skal have åbent i omtrent 15 timer ugentligt. Det skriver Jyllands-Posten.

Justitsminister Nick Hækkerup udtaler:

Man føler sig mere tryg, hvis man ved, at man kan gå ned på den lokale politistation.

Min kommentar:

Det er selvfølgelig en meget lille del af kriminaliteten, der begås i tidsrummet 10-15 på hverdage. Regeringens nye nærpolitienheder vil få endnu kortere åbningstider.

Regeringens stunt giver ingen tryghed til danskerne. Det er jo ikke særligt trygt at vide, at et voldeligt overfald begået fredag aften først kan rapporteres på den lokale politistation mandag formiddag.

9 thoughts on “Nærpolitiet i Vollsmose har åbent 10-15 på hverdage: Nu vil regeringen oprette flere lignende nærpolitienheder

  1. akuma o korosu te 22. august 2020 / 22:18

    Vollsmose skal bare jævnes med jorden incl det “fremmed” indhold.

    Liked by 3 people

  2. M.S. Carstens 22. august 2020 / 22:35

    Hvad skal vi med et nærpoliti i skurvogne, fra kl. 10-15, når der ikke er handlekraftigt politi på gaderne
    OG i ghettoerne?

    Liked by 3 people

  3. Allan Gorm Larsen. 23. august 2020 / 05:08

    Hvorfor ikke døgnbemande politistationerne i brændpunkt områderne?. Alt andet vil kun skabe falsk tryghed, når nu vi ved hvad der sker af vold, overfald og skyderier i de pågældende områder, som mest af alt minder om Klondike City.

    Liked by 2 people

  4. Ehm Christensen 23. august 2020 / 07:20

    Det er spild af penge og politiressourcer at åbne endnu 20 “politibutikker” og de giver absolut ingen tryghed. Hvis de så, altså politiet var der fra kl. 2000 til kl. 0200 hver dag , ville sagen være en anden. Bilbrande finder ikke sted mellem kl. 1000 og 1500.!

    lør. 22. aug. 2020 kl. 22.15 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

    > > > > > > > KSD posted: ” > > > > Ifølge politiets egen hjemmeside har nærpolitiet i Vollsmose åbent 10-15 > på hverdage. Dermed har politistationen åbent 25 timer om ugen. > Det lyder måske ikke af så meget, men regeringen synes tilsyneladende, at > timetallet er vel rigeligt. Mette Freder” > > > >

    Liked by 2 people

  5. Den Nervøse 23. august 2020 / 07:49

    Jamen så forsvinder kriminaliteten sikkert som dug for solen🤥

    Liked by 2 people

  6. ino 23. august 2020 / 08:08

    Jeg synes hellere man skal indføre et kommunalt politi til småsagerne, lommetyve og pushere mv., så kan rigspolitiet koncentrere sig om at lave slagskraftige efterforskningsenheder.

    Like

  7. Henning Jensen 23. august 2020 / 12:05

    Nye nærpolitienheder er kun symbolpolitik, et sådant initiativ gør hverken fra eller til. Det er mundbindsløsningen overført til politiet: signalpolitik.
    Regeringen hverken evner eller vil fokusere på landets egentlige problemer. Især det helt store selvskabte problem nægter man simpelthen at øjne.
    Foruden politiets manglende handlekraft, er landet også endt op med et retssystem med alt for mange tåbelige og milde og tilfældige domme, efterfulgt af en alt for tidlig løsladelse.

    I alle de tidligere socialistiske lande var straf meget hård, og noget der flittigt og effektivt blev brugt. Hvorfor er nutidens røde politikere blevet så milde at det nærmer sig kristendom: ”du skal elske din næste”?
    Nutidens politikeres holdning til kriminelle, minder om den gamle vits om præsten der bliver sparket bagi, hvilket præsten reagerer på ved at vende sig om og sige undskyld!

    Liked by 3 people

  8. M.S. Carstens 24. august 2020 / 22:24

    Hvad med, at det politi, som føler sig overbebyrdet/overmægtiget i “visse kredse/på udsatte steder”,
    blev aflastet af militæret (forsvaret), som jo i forvejen er fuldt lønnet og trænet, i at bruge de midler de
    har på sig, som pligtigt, anvendeligt og legitimt lovhjemmel, til at nedkæmpe krigeriske invasioner og
    isme-ansporede oprørsgrupper?

    Liked by 1 person

  9. Allan Gorm Larsen. 26. august 2020 / 04:33

    Jeg har tænkt på, om hvorvidt der egentligt er mangel på betjente. Måske, måske ikke.
    Jeg tror at det der er galt er at for mange betjente sidder på kontorene i stedet for at arbejde “i marken”.
    Jeg mener at kontorene skal være bemandet med uddannet personale, som udelukkende skal tage sig af de rent administrative opgaver, ikke betjentene.
    Ligeledes mener jeg at de mindre politi kredse bør genåbnes døgnmæssigt, så trygheden i befolkningen derved genoprettes. Det samme gælder forøgelse af politiets beføjelser.

    Like

Skriv en kommentar