Ellemann giver fuld opbakning til konventionerne: Det forhindrer udvisninger af kriminelle muslimer

https://bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_960x545/image/152/1529087/23501867-plus-udlndingepolitikken-er-tilbage-p-borgen.jpg

På Venstres nyligt overståede sommergruppemøde sagde Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, at vold, voldtægt og våben skal føre til udvisning:

Jeg mener, at i udgangspunktet når du har begået noget, der rimer på vold, våben, narko og voldtægt, så skal du smides ud af Danmark, første gang du begår det.

I november udtalte Jakob Ellemann imidlertid, at Venstre giver fuld opbakning til konventionerne, fordi de gavner Danmark:

Venstres politik er, at konventionerne er sat i verden for at beskytte mennesker, mindretal og små lande. Det er tre ting, som i høj grad er i dansk interesse. Men det betyder ikke, at alt er mejslet i sten og aldrig kan laves om. Det betyder, at vi om nogen har en interesse i at bakke op om internationale konventioner og en international retsorden.

Når det kommer til Europarådet og den europæiske menneskerettighedskonvention, så er vores holdning, at det er et enormt vigtigt forum at være i. Der er en lang række lande, som ikke er i EU, og hvor menneskerettigheder måske ikke altid er i højsædet. Det giver os et forum til at tale med dem.

Min kommentar:

Venstre holder fast i konventionerne. Derfor er Jakob Ellemanns udmeldinger på sommergruppemødet ren fup. Konventionerne forhindrer nemlig i meget høj grad, at kriminelle muslimske indvandrere bliver udvist af Danmark.

De senest offentliggjorte tal angående udvisninger stammer fra 2017. Ifølge Danmarks Statistik blev 28.901 personer med udenlandsk oprindelse fundet skyldige i kriminalitet i 2017. 1.427 af dem blev ifølge Udlændingestyrelsen udvist ved dom.
Det var dermed kun fem procent af de kriminelle udlændinge, der blev udvist.

14 thoughts on “Ellemann giver fuld opbakning til konventionerne: Det forhindrer udvisninger af kriminelle muslimer

 1. Ehm Christensen 24. august 2020 / 19:13

  Allerede nu bakker Jakob Ellemann ud af det han lige har sagt, nemlig at stramme grebet om indvandrere der er utilpassede for konventionerne forhindrer at de pågældende kan sendes ud af landet!

  man. 24. aug. 2020 kl. 18.23 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > > > > > > > KSD posted: ” > > > > På Venstres nyligt overståede sommergruppemøde sagde Venstres formand, > Jakob Ellemann-Jensen, at vold, voldtægt og våben skal føre til udvisning: > > Jeg mener, at i udgangspunktet når du har begået noget, der rimer på vold, > våben, narko og voldtægt, så ” > > > >

  Liked by 3 people

  • Anonym 19. januar 2021 / 15:27

   Han skifter mening, som vejret blæser.

   Like

 2. akuma o korosu te 24. august 2020 / 19:43

  ud af FN, pga det er MENA landene der styrer showet, selvom MENA landene ikke overholder konventionerne, så skal vi åbenbart gøre det, vores politikere er kraftedeme dumme og er faldet på knæ for islam, fy for den lede💩

  Liked by 3 people

 3. M.S. Carstens 24. august 2020 / 22:50

  Venstre var en gang en venstre-parti, men med Ellemand som formand, må jeg undre mig over,
  at partiet ikke længst har slået sig sammen med RV.

  Lars Løkke Landsforrædder var underskriver af Danmarks undergang (Marrakesh-2018),
  men Ellemann viser da, mere end tydeligt, at RV tæller mere i partiet end V/højrefløjen!

  Tjaa, jeg er endda ved at komme til den konklution, at den gamle højrefløj, med alderen*, er blevet så
  hjernevasket af venstrefløjens styring, fra børnehave til Uni, at de ( de gamle borgerlige partier) nu selv
  går efter samme trend i livet, for selv at kunne beholde de lukrative poster på Borgen
  -> god årsløn, tidlig pension og fede pensionsordninger, måske endda med en EU/FN titel oveni?

  * ikke at det er deres alder/erfaring i livet jeg taler om, men netop om hele deres (endnu unge) opvækst/indoktrinering under
  68ernes kup, over selvstændige danskere og alt hvad vi til da havde nået, på trods.

  Liked by 3 people

 4. Henning Jensen 25. august 2020 / 07:15

  Jakob Ellemann-Jensen er blot sin faders søn, det vil sige søn af en journalist.
  Hvilke holdninger journalister har, ved vi jo alle, og for faderens vedkommende viste det sig senest i 2005, hvor faderen var meget forarget over at Jyllands-Posten bragte Muhammed-tegningerne.
  Jakob Ellemann-Jensen er et godt eksempel på gamle udtryksmåders sandhed: “Som faderen, så sønnen”, og: “Æblet falder ikke langt fra stammen”.

  Liked by 2 people

 5. En rigtig dansker 25. august 2020 / 11:48

  Venstre er ligesom de andre etablerede partier, en tabt sag.
  Den etniske befolkning, hvis kerneværdier er familie, velfærd, selvstændighed, ytringsfrihed og sund økonomi – har intet at hente hos dem. Utallige gange er de gået imod folket til ‘gavn’ for akronymers glæde og den etniske befolknings vé og vel bliver konsekvent placeret på anden række…

  Liked by 2 people

 6. Bruno Jensen 25. august 2020 / 12:09

  Man må melde sig ind i Venstre og så råbe rigtig højt indefra. Evt. stille op til kommunalvalg og lade sig interviewe til lokalmedier.

  Liked by 1 person

 7. Den Nervøse 25. august 2020 / 13:51

  Vi skal ikke være i tvivl, politikere er ambitiøse mennesker og de tænker som regel på deres egen karriere før de tænker på landet! De fleste politikere ved godt at deres tid i folketinget er begrænset. Enten bliver vælgerne trætte af dem, eller nye ambitiøse politikere erobre deres valgkreds, når de blive lidt trætte og støvede, eller deres “visdom“ og arrogance bliver så stor at den danske andegård og den danske befolkning bliver for lidt at kæmpe for, så er det at en international post er et godt ben at gnave i, og af besynderlige årsager bliver danskerne stolte, når en eller anden dansk expolitiker får en toppost! Befolkningen glemmer bare at politikerens følelser overfor Danmark og danskerne er væk, for patriotiske følelser vil som oftest stå i vejen for den videre karrierepleje.
  En opsigelse af konventionerne vil i den grad stå i vejen for internationale poster, for er man den politiker, som opsiger konventionerne, står man nok ikke i første række til en toppost i Bruxelles!
  Jeg mener Victor Orban er nok temmelig langt nede i køen!
  Derfor vil vi ikke få opsagt konventionerne med hverken EU. glade Venstrefolk eller Konservative, og da slet ikke med venstrefløjen og RV. Det vil slet ikke blive lagt ud til en folkeafstemning, for EU. hader folkeafstemninger, de mister kontrollen og kan ikke true sig til det ønskede resultat!
  Den politiker som foreslår en folkeafstemning, er sådan set lige så ugle set som den der ophæver konventionerne!
  Derfor kære vælger, du har kun din stemmeseddel hvert fjerde år, og der er laaang tid til næste valg!

  Liked by 2 people

 8. Bruno Jensen 25. august 2020 / 17:18

  “Victor Orban er nok temmelig langt nede i køen!”

  Som det ser ud lige nu er han sikkert, men såfremt de europæiske folk vinder, indtager Orban pludselig førstepladsen. Og indtil da er der vel i bund og grund ikke andet at stille op end at udføre gengældelsesaktioner mod invasionsstyrkerne og forræderiske politikere.

  At der tilsyneladende endnu ikke findes modstandsgrupper, kan egentlig kun undre.

  Liked by 2 people

  • Den Nervøse 25. august 2020 / 18:48

   Sorry! Der er jeg ikke med! Det må være en demokratisk proces! Jeg er altså ikke med på et statskup!

   Like

   • Bruno Jensen 27. august 2020 / 16:26

    “Jeg er altså ikke med på et statskup!”

    Andre end dig selv, hvem taler da om statskup?

    Like

 9. olemikael 25. august 2020 / 18:18

  Konventionerne, som er i fuld gang med at destruere alle vestlige, civiliserede lande, skal ganske enkelt opsiges med omgående virkning!

  Enhver DANSK politiker, med tanke for det eneste gældende, nemlig Danmark og Danskernes interesser, bør gå indfor en opsigelse af disse!

  De politikere, som ikke gør det, er lykkeriddere og/eller simple landsforrædere, som der med tilbagevirkende kraft skal lovgives imod!

  Ikke alt det pladder og politisk korrekthed!
  Det gælder Danmark!
  Det gælder Danskerne og vores efterkommere!

  Og få så deporteret alle de religiøst og racemæssigt uintegrerbare gedehyrder!

  Liked by 1 person

 10. Allan Gorm Larsen. 26. august 2020 / 04:06

  Venstre er fuldstændig paralyseret så snart det drejer sig om EU og de europæiske mennerettigheds konventioner men glemmer bare at disse er blevet til i en helt anden tid. Her tænker jeg også på FN s menneskerets konventioner, som er i slægts skab med EU s.
  Man må regne med at der, siden da, er “løbet meget vand i stranden”.
  Vi har, i de sidste 30-40 år oplevet en fremmedinvasion (muslimsk) uden sidestykke, som lange fra er gået sporløst hen over os, negativt, tvært imod.
  Jakob Ellemann- Jensen, tænk lige på dette, når du næste gang, udtaler dig.
  Venstre ved vi hvor vi har??????????.

  Liked by 2 people

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s