Kæmpe stigning i vold og voldtægter: På TV 2 News bliver danskerne bildt ind, at kriminaliteten falder

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/teaser_image_vertical/image/66/662293/5178980-berlingskebt-peter-mogensen-direktr-for-fonden-kraka-og-kommentator.jpg

Ifølge Danmarks Statistik er antallet af volds- og voldtægtsanmeldelser steget voldsomt i de seneste år. Se her og her. Det samlede antal af anmeldelser er faldet en smule. Det skyldes især færre anmeldelser af indbrud og butikstyverier.

Alligevel sidder Peter Mogensen i »Tirsdagsanalysen« på TV 2 News og påstår, at kriminaliteten er på et meget lavt niveau og desuden er faldende. Han fremlægger ingen tal som dokumentation. På baggrund af sine egne udtalelser konkluderer han, at danskerne ikke har grund til at være utrygge.

Peter Mogensen ynder at fremstille sig selv som manden, der leverer de »lokumskolde analyser«. Uden for tv-studiet agiterer han for, at afviste asylansøgere skal have lov at blive i Danmark.

Det værste er, at stort set alle andre journalister og kommentatorer også lyver og manipulerer. De gør det bare noget mere diskret end den islamelskende spradebasse Peter Mogensen.

8 thoughts on “Kæmpe stigning i vold og voldtægter: På TV 2 News bliver danskerne bildt ind, at kriminaliteten falder

 1. Bruno Jensen 25. august 2020 / 20:58

  Det kunne være interessant at vide, præcis hvad manden er blevet stillet i udsigt for at lufte sine “meninger”. Og ikke mindst, af hvem.

  Måske regner han ganske enkelt med positiv særbehandling efter en eventuel fjendtlig magtovertagelse, og derfor skyldes hans overbevisninger ren og skær frygt.

  Liked by 1 person

 2. akuma o korosu te 25. august 2020 / 21:05

  “Er sandheden, at vi lever på en løgn?

  Er det derfor, at sandheden altid er ilde hørt?”

  Liked by 3 people

 3. Den Nervøse 25. august 2020 / 23:26

  Ok han er den røde i Mogensen og Kristiansen! Vi kan derfor konkluderer at de røde lyver for at holde illusionen om det lykkelige multietniske og multikulturelle samfund i live! Han er tendentiøs og forsøger at bilde folk ind at løven og lammet går roligt og græsser side om side ude på marken! Gad vide hvor længe han kan snyde folk!
  Hver gang han omtaler DF kan han ikke skjule at han hader dem og NB vælger han at tie ihjel!

  Liked by 2 people

 4. M.S. Carstens 26. august 2020 / 00:23

  Djævelens idiotiske medløbere myldre frem i MSM, såvel som i gammel-politiske kredse, i et omfang
  så man efterhånden kun kan gentage sig selv i kommentarfelterne dertil.
  Jeg gentager derfor, her, min´ udvidede del af den kristne trosbekendelse:

  “Jeg forsager djævelen og alle hans gerninger og al hans væsen
  og jeg forsager hans tilbedere, afskyr hans nyttige idioter og foragter enhver,
  der tjener penge/prestige derpå!”

  – og i øvrigt arbejder jeg videre, for og med NB!

  Liked by 3 people

 5. Allan Gorm Larsen. 26. august 2020 / 03:42

  Kriminaliteten falder. Hvor hen?. Når vi ser på voldtægter, racistiske angreb på os danskere, hjemmerøverier, vanvidskørsel, bandevold (muslimsk) og andre delikter. Falder kriminaliteten så stadig?.
  Jeg tror, at hvis, vi skal opnå et realistisk billede af kriminaliteten i DK, så kræver det en forøget adgang til anonyme anmeldelser samt muligheden for anonyme vidneforklaringer ellers opnår vi intet hvad angår et objektivt billede af kriminaliteten.
  Hvorfor , direkte, lyve om f.eks. indvandre kriminalitet? i al den stund at alle ved at muslimer er mere kriminelle en de fleste andre grupperinger.

  Liked by 2 people

 6. Ehm Christensen 26. august 2020 / 07:42

  TV 2 NEWS lyver så det står ud af ørerne på dem. Det er nok rigtigt at tyverierne i hjem er faldet, men røverier, overfald, grov vold og voldtægter er steget og endda meget i de seneste 2 år. Politi og domstolene kan simpelthen ikke følge med!

  tir. 25. aug. 2020 kl. 20.21 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > > > > > > > KSD posted: ” > > > > De seneste år er antallet af volds- og voldtægtsanmeldelser steget > voldsomt: > > > Alligevel sidder Peter Mogensen i »Tirsdagsanalysen« på TV 2 News og > påstår, at kriminaliteten er på et meget lavt niveau og desuden er > faldende.” > > > >

  Liked by 2 people

 7. Henning Jensen 26. august 2020 / 11:19

  Det er svært at skrive noget for eller imod en person som Peter Mogensen. Med en fortid i Politiken, så opfører og udtaler han sig kun som forventet, og som han skal.
  For Politiken er sandhed ikke noget eksakt, men noget som man konstruerer.

  En af Politikens grundlæggere, Edvard Brandes, var bror til Georg Brandes som engang for halvandet hundred år siden udtrykte: “Det nytter ikke at sende Hære mod Ideer”.
  Og det er netop stadig “hele humlen” i Politiken, og dermed i de Radikales politik, at Brandes-brødrenes ånd stadig hviler tungt over det hele, og at ”ens egen indbildskhed skal ingen vove at bekæmpe med fakta”.

  Og derfor fortsætter de Radikale, og dermed Peter Mogensen, som radikalister altid har gjort det, de lukker af for enhver form for fornuftige indsigelser. De har en indbygget ”klap der går ned”, hvis en truende sandhed skulle dukke op.

  Liked by 1 person

  • ino 30. august 2020 / 09:10

   Både Peter Mogensen og hans makker har set trætte ud, når jeg en sjælden gang har set dem på TV. De har jo heller ikke meget andet at byde på end fladheder og lommeuld. Ingen forberedelse, fed hyre – det trætter alligevel i længden.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s