På Københavns Vestegn er 70 procent af de coronasmittede indvandrere

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/93/934763/6842850-ghettoliste-foto.jpg

Nye tal viser, at det særligt er hovedstadsregionen med Københavns Kommune og flere vestegnskommuner, der er ramt af coronasmitte. Den samlede incidens – antal smittetilfælde – for Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Brøndby, Albertslund, Vallensbæk, Ishøj og Høje-Tåstrup var fredag på over 60 pr. 100.000 indbyggere.

Kun 30 procent af de smittede i de nævnte kommuner har dansk oprindelse. 46 procent har pakistansk oprindelse,  og otte procent har tyrkisk, oplyser Statens Serum Institut. Det skriver Berlingske.

Min kommentar:

På Københavns Vestegn er det altså kun 30 procent af de coronasmittede, der er danskere. Dermed må 70 procent være indvandrere.

De smittede muslimske indvandrere drikker ikke alkohol, så derfor har regeringens fortsatte nedlukning af nattelivet meget lille effekt på smittetallene. Men politisk er det meget opportunt, for så kan Mette Frederiksen og co. give unge festglade danskere skylden for spredningen af coronavirussen. Og medierne fortæller med glæde denne falske historie igen og igen.

4 thoughts on “På Københavns Vestegn er 70 procent af de coronasmittede indvandrere

 1. Ehm Christensen 12. september 2020 / 09:21

  Det kommer vel efterhånden ikke bag på nogen – så hvis der sker dødsfald i egen omgangskreds kan de jo takke dem selv for deres sløseri med af sprite af , holde afstand og undgå for store forsamlinger samt brug af mundbind!

  Den lør. 12. sep. 2020 kl. 08.47 skrev Kulturradikalisme Smadrer Danmark :

  > KSD posted: ” Det er særligt hovedstadsregionen med Københavns Kommune og > flere vestegnskommuner, der er ramt af coronasmitte. Den samlede incidens – > antal smittetilfælde – for Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Brøndby, > Albertslund, Vallensbæk, Ishøj og Høje-Tåstrup var” >

  Like

 2. Den Nervøse 12. september 2020 / 14:08

  Virus kender ikke etnicitet, men etniske danskere er bedre til at passe på end indvandere!
  Det er dyrt at behandle Corona smittede, og regningen for det kan så lægges oven i de 80 mia. brutto og 35 mia. netto vi betaler for indvandringen!

  Liked by 2 people

 3. Henning Jensen 13. september 2020 / 11:06

  Jeg kommer her med en bemærkning, som ikke er specielt rettet mod situationen på KBH’s Vestegn.
  Og jeg ved at jeg burde holde min mund med hensyn til corona, for al fornuft om sygdommen er totalt fraværende, så udskamning er det eneste jeg opnår.

  Jeg vil dog alligevel vove at påpege, at i et par millioner af år før nu, har man i epidemier og krige sammentalt henholdsvis, syge og døde og sårede og faldne.
  Men her og nu, i disse Mette Frederiksen Coronatider, så tæller man smittede, det vil sige hverken syge eller døde. Og man er infam grundige i forsøget på at finde så mange smittede som muligt, for det hele pynter jo på statistikken! Og mange lader sig endog teste flere gange, for man kunne jo være så heldig…

  Hvad vil der ske ved den næste “almindelige” årlige influenzaepidemi, som plejer at koste dobbelt så mange døde som coronaen indtil nu har gjort? Vil man så tælle influenza og corona op ”hver for sig”, eller ender alle sygdomstilfælde med at havne i corona-kategorien af ”politiske og praktiske grunde”?
  Hvis man til den tid nøjes med at tælle influenza-tilfælde, i stedet for influenza-syge og døde, så kommer man vel, som man plejer, op på nogle millioner smittede tilfælde, for som man altid har sagt: ”vil skal jo alle smittes for at blive immune”!
  Vil den røde regering så i en sådan kommende influenza-situation gentage det nuværende nedlukket-stunt?

  Jeg kan ikke lade være med at have den tanke, at coronaen er en kærkommen gave til politikerne, der nu kan trække den i forvejen total utopiske ”grønne omstilling” i langdrag uden at ”tabe ansigt”.

  Like

 4. Allan Gorm Larsen. 14. september 2020 / 15:39

  Efter min vurdering er der 2 årsager til den øgede smittespredning nemlig,
  1) Unge danske festaber samt forældre som overhovedet ingen hensyn tager.
  2) Muslimer som samles i store grupper som ligeledes spreder smitten.
  I Odense holdt to undervisnings institutioner, UCL, akademiet og en skole i Næsby, ved siden af en podnings klinik i sidste uge, såkaldte “krammekurser” med deltagelse af både elever og lærere. SINDSSYGT!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s